Yeni Yaş için Söylenmiş En Güzel Doğum Günü Şarkıları

Doğum günü şarkıları birbirinden çok farklıdır. Kim, hangi şarkıyı dinlese kendisini ve doğum gününü kutladığı kişiyi o şarkıda arar. Kendi doğum günün olsun sevgilinin doğum günü olsun ya da bir arkadaşının doğum günü olsun. Doğum günü şarkısı olmazsa olmazdır. Yalnız doğum günü şarkısı da doğum gününü nasıl kutladığına göre değişecektir. Eğer sevgilinden ayrıldıktan sonra ilk doğum günün ise daha duygusal, onunla yaşadıklarını hatırlatan, uzakta ve konuşmuyor olsanız bile onunla konuşuyormuş gibi hissetmeni sağlayan bir doğum günü şarkısı seçersin. Eğer sevgilin bir sürpriz yapmışsa ve doğum gününe özel şarkılar içinden bir tanesini seçerek seninle güzel bir doğum günü kutluyorsa bu sefer şarkıyla ilgilenmekten çok anın tadını çıkartabildiğin bir doğum günü kutlaması yaparsın. Arkadaşlarınla geçirdiğin bir doğum gününde daha çok hareketli müzikler dinleyerek eğlenmeye odaklanırsın.

Dikkatinizi Çekebilir ► Doğum Günü Hediyeleri

Doğum Günü Hediyesi

 

Hareketli ve zevkli müzikler eşliğinde bir doğum günü geçirirsin. Yalnız doğum gününü ailece geçirenler de olabilir. Bunun zevki bambaşkadır. Kızım için doğum günü şarkısı gibi aramalar yapmanın tam sırasıdır. Özellikle bir babanın şarkıyı açtıktan sonra bu şarkı kızım için doğum günü şarkısı olsun demesi çok özel ve duygusal bir sahnedir. Doğum günü şarkıları o kadar çeşitli ki doğum günü kutlayacak bütün insanlar kendilerine uygun bir şarkı bulabilirler. Eğer  bu şarkıların hiçbiri benim dikkatimi çekmedi, beni anlatmıyor diyorsanız ve doğum günü için şarkılardan size uygun olanı bulamıyorsanız doğum günü şarkısı akor bölümünden bir tane seçerek onun üzerine kendiniz güzel bir şarkı yazabilirsiniz. Doğum günü şarkısı yazmak başka şarkı yazmaktan daha kolaydır. En azından sıkıştığın yerde doğum günün kutlu olsun diye nakarat yaparak kurtulabilirsin.

 


Bazı şarkılar tam da doğum gününde sürpriz yapmak için yazılmış ve bestelenmiş gibidir. Nalan’ın İyi Ki Doğdun şarkısı da bunlardan birisi. Gün içerisinde telefona gelen bir mesajdan çıkabilecek gibi kısa, insanı duyduğunda mutlu eden, bir anda doğum günü temasına giren bir şarkı. Bu şarkıyı dinlediğinizde istemsiz olarak kendinizi mutlu ve özel hissediyorsunuz. Şarkı doğum günü sabahına başlamak için çok uygun. İster arkadaşınıza atarak onun dinleyip mutlu olmasını sağlarsınız isterseniz de sevgilinize atarak bugün seni daha neler bekliyor mesajını verebilirsiniz. Şarkı hepsine ayak uyduracak şekilde yapılmış. Özellikle şarkının sonunda mutlu yıllar sana diye uzatarak söylemesi karşımızdakine söylemek isteyip de söyleyemediklerimizin bir yansıması gibi olmuş. Bütün içtenliğimizle mutlu yıllar sana diye bağırmak istediğimiz ama bağıramadığımız ya da yanında olamadığımız insanlar için çok güzel bir fırsat.

 

Doğum Günü Hediyesi Peluş Ayı

Kırmızı kalp tutan pelüş ayı her doğum gününün özellikle sevgilinin doğum günü ise vazgeçilmez bir parçasıdır. Baktıkça sizi hatırlatacak bu güzel hediye ile sevgiliniz odasını süsleyebilir ya da akşamları ona sarılarak uyuyabilir. Bu pelüş ayının yüzündeki o tatlı gülümseme ile hediyeyi verdiğiniz zamanki mutluluğu her baktığınızda hatırlatacak.

 

 

 

Doğum günü sabahına uyandığınız zaman ilk olarak açabileceğiniz bir şarkı. Yavaş başlayarak daha sonra bir anda hızlanan şarkının ritmi genellikle bu ki uç arasında geçiyor. Gözünüzü açtığınızda yavaş cümlelerle sizi okşayarak ruhunuzu dinlendiren bu şarkı bir anda iyi ki doğdun iyi ki varsın diyerek üst bir tona çıkıyor. Arkadaşınıza ya da sevgilinize yollayabileceğiniz ve onu çok mutlu edebileceğiniz bir şarkı. Hatta şarkının bazı yerlerini keserek de kullanabilirsiniz. İlk giriş bölümünü keserek romantik bir akşam yemeğinin girişi yapabilirsiniz. Aynı şekilde nakarat bölümünü keserek eğlenceli bir doğum günü partisinin ortasında kullanabilirsiniz. Bu şarkı da Nalan’ın iyi ki doğdun şarkısı gibi mutlu yıllar diyerek bitiyor. Yalnız bu şarkının mutlu yıllar diyerek bitmesi daha çok dinleyende bir huzur yaratıyor. Her zaman senin yanındayım ve çok mutlu yıllarımız olacak dermiş gibi bir ses tonunda bitiyor şarkı.

 

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi Aşk Kupası

Sevgiliniz ile bir bütün olduğunuzu her zaman hatırlatacak bu güzel bardaklar doğum günü için çok uygun. İster doğum gününü kutlarken kullanabileceğiniz isterseniz de doğum gününden sonra bir tanesi sevgilinizde bir tanesi sizde kalacak olan bu bardakların şekli bir bütünlüğü temsil ediyor.

 

 

 

Doğum günü şarkıları içerisinde doğrudan doğum günü kutlamasına giren bir şarkı değil de insanı alıp başka yerlere götüren bir şarkı. Sevgilinizle bütün yaşadıklarınızı yorgun bir günün akşamında başınızı yastığınıza koyar gibi anlatıyor ve sizi o huzurla geçmişe götürüyor. Sevgilinizle yaşadıklarınızı ve yaşayacaklarınızı düşünerek dinliyorsunuz şarkıyı. Doğum günü için baş başa ve romantik bir şekilde geçirmeyi düşünüyorsanız bu şarkıyı mutlaka düşünmelisiniz. Güller serilmiş bir kumsalda yanınızda iki tane mum yanarken sevgilinizin omzuna başınızı koyduğunuzda ya da sevgilinizin elini tutarak sahilden uzaklara doğru bakarak doğum günü kutladığınızda dinleyebileceğiniz bir şarkı. Ayrıca sözleri size ve sevgilinize doğum gününde eşlik edebilecek en güzel şarkılardan birisi. Özellikle “bir dilek tut o güzel kalbinde” sözüyle birlikte pastanın mumlarını üflüyor olduğunuzu düşünebiliyor musunuz. Bu kadar güzel bir denk gelme olamazdı herhalde. Şarkı bütün bu içerik ve ritminden başka adıyla da daha başlarken karşı tarafı mutlu edebiliyor. Sevgilim İyi Ki Doğdun adında bir şarkının telefonunuza geldiğinizi gördüğünüzde şarkıyı açmak için bile girmiş olduğunuz hayallerden çıkmayı bekleyeceksiniz.

 

Erkeğe Doğum Günü Hediyesi Cüzdan

Erkek sevgiliye ya da erkek arkadaşa verilebilecek en klasik ama güzel hediyelerden birisi de cüzdandır. Özellikle cüzdanın üzerinde hediye verilecek kişinin isminin yazması onu özel hissettirecektir. Farklı renk seçenekleri ile birlikte servis edilen bu cüzdanların üzerinde isim yazması onu bulan kişinin sahibine ulaştırmak isterse daha rahat edebileceği bir avantaja da dönüşmüş olmaktadır.

 

 

 

Ben sevdiğim zaman ne söyleyeceğini bilemiyorum. Akşam yemeği teklifini, sevgili olmak istediğimi hiç romantik ve düzgün bir şekilde söyleyemedim. Ben de biraz düz ve doğrudan konuşmayı seviyorum. Ne hissediyorsam onu söylemeliyim. Duygularımı da ifade ederken sevgilime olan tutkumdan dolayı sıradan bir şekilde ifade edemiyorum. Bu yüzden eğer sevgilimin doğum günü varsa ben onu sevgilim iyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun diyerek kutlamam. Seni anan benim için doğurmuş diyerek kutlamak isterim. Tutkuluyum bir kere. Özellikle sevgilim ve onun önem verdiği bir iş olursa kendimi anlatırken normal bir şekilde anlatamıyorum diyenler için mükemmel bir şarkı. Sevginin bir kalıbı olmadığını gösteren bu şarkı ile de doğum günü kutlayabilirsiniz. Şarkıdaki tonlamalar ve karşı tarafa olan sevgiyi gösterme biçimi hem doğum günü olanı hem de doğum gününü kutlayanı memnun edecektir. Eski zamanlarda çok dinlenen bu şarkı şimdilerde unutulmuş olsa bile doğum günlerinde tekrar hatırlanmaya değer.

 

Doğum Günü Hediyesi Şişe Soğutucu

Kişiye özel paslanmaz çelik soğutucu hem işlevsel hem de özel hissettirecek bir hediye. Sevgiliniz ile birlikte ya da arkadaşlarınız ile birlikte doğum günü kutlamasında içeceğinizi soğut tutarken aynı zamanda üzerine yazdırdığınız isimlerle birlikte güzel bir hediye olarak da verilebilir. Sıcak bir yaz akşamında sahile götürdüğünüz içkinizi deniz dalgaları kıyıya vururken yavaş yavaş içmek istiyorsanız aynı zamanda da ılımasını istemiyorsanız tam size göre bir hediye.

 

 

 

Cem Adrian’ın Mutlu Yıllar şarkısı çok ağır bir terk edilmişlik ve yalnızlık şarkısı olmasına rağmen söyleme tarzı ve şarkından belli bölümleri kullanabilmek anlamında burada da olabilir. Özellikle “mutlu yıllar, mutlu yıllar sevgilim” dediği yeri keserek oradan bir küçük bölüm çıkartabiliriz. Söyleme tarzı ve sesinden dolayı hareketli ve eğlenceli yerlerde pek gitmeyecek olan bu şarkıyı daha romantik yerlerde kutladığımız doğum günlerinde kullanabiliriz. Bunların yanında şarkı ne kadar terk edilmişlik içerse de yalnızlık anlamında da kullanılabilir. Uzakta olan sevgilimizin doğum gününü kutlamak için bu şarkıyı kullanabiliriz. Hatta sevgilimizle aramız bozuksa ve doğum günü bizim için onu düzeltmenin bir fırsatı olacaksa bu şarkıyı aracı olarak kullanabiliriz. Şarkıda yalnızlığın iğdiş edilmesi sevgilisi olmayan birisinin kendisini anlatmasına yardımcı olabilir. Bütün bunların haricinde gerçekten yalnız ve terk edilmiş bir doğum günü geçiriyorsanız paragrafın geri kalanına dikkate almadan şarkıyı dinlemelisiniz.

Doğum gününe özel şarkılar arıyorsak doğum günü şarkıları mp3 e atarak onları dinleyebiliriz. İçinden seçeceğimiz ve bize en yakın olan şarkıları ya da şarkıyı kullanmak için güzel bir fırsat olacaktır. Bunun için daha önceden hazırlamış olduğumuz doğum günü şarkıları mp3 dosyamız olması gerekiyor. Daha sonra onu dinleyebileceğimiz bir zaman lazım. Bunu da mp3’e atarak istediğimiz yerde yaratabiliriz. Böylelikle şarkı işini son ana bırakmadan doğum günü şarkı sözlerini de içselleştirerek kullanabiliriz. Doğum günü şarkıları her zaman romantik, duygusal olmak zorunda değil elbet. Doğum günü şarkıları komik de olabilir. Hatta çocuk için doğum günü şarkıları en eğlenceli ve komik olanlarıdır. Doğum günü şarkıları komik olması o an için doğum günü eğlencesini daha da arttıracaktır. Bir yandan doğum gününü kutlayan bir şarkı söylerken bir yandan da eğleneceksiniz.

 

Seni Seviyorum Mesaj Kartları

Sevgilinize olan sevginizi ifade etmek için sadece seni seviyorum demek yetmiyorsa bir de yüz dilde seni seviyorum mesaj kartlarını deneyin. Yüz dilde farklı farklı seni seviyorum kartları sizin sevginizin bir sınırı olmadığını gösterecektir. Hem sevginizi gösterecek hem de farklı dillerde seni seviyorum nasıl yazılıyor ve okunuyor merakınızı giderecek bu kartlar güzel bir doğum günü hediyesi olabilir.

 

 

Telefonda bir uygulama olan ve söylediğinizi tekrar eden programdaki kediye benzeyen bu videodaki kedi doğum günü şarkısını çok eğlenceli ve şirin bir şekilde söylüyor. Kedinin bakışı, otuz iki diş sırıtışı ve bir yandan da doğum günü şarkısı söylemesi çocuk için doğum günü şarkıları içinde en eğlenceli olanlardan birisi. Küçük yaşlardaki çocuk için değil ama biraz daha büyük yaşlarda bu şarkıyla eğlenebilecek, gülebilecek çocuklar için çok güzel bir şarkı. Özellikle hayvanları seven bir çocuksa ve hayvanları tanıyarak büyümüş bir çocuksa kediyle birlikte doğum günü şarkısı söylemekten çok hoşlanacaktır.

 

Küçük yaştaki çocuklar için güzel doğum günü şarkılarından birisi. Hem eğlendiren hem öğreten-eğitici hem de doğum gününü kutlayan bu şarkı Sevimli Dostlar dizisinin en sevilen şarkılarında birisi. Doğum gününü kutlayacağınız çocuğunuz çizgi filmlerini de buradan izliyorsa o zaman doğum gününü yine tanıdık yüzler kutlayacaktır. Eğer küçük yaştaki çocuğunuz çizgi filmini buradan izlemiyorsa bile doğum gününde bu şarkı ile hep birlikte eğlenebilirsiniz. Ayrıca doğum günü şarkı sözleri eğitici niteliğe de sahip olduğu için çocuğunuzu mutlu ederken onun bu günü nasıl geçirmesi gerektiğine dair yol da gösterecektir.

Eğer gitar çalma gibi bir yeteneğiniz varsa sevgilinize ya da arkadaşınıza bir video çekebilir, happy birthday to you şarkısı eşliğinde tatlı bir doğum günü kutlaması yapabilirsiniz. Burada emek veren, şarkıyı söylesen siz olduğunuz için karşıdaki kişinin daha çok hoşuna gidecektir. Şarkı olarak değil doğun günü şarkısı akor olarak yukarıdaki link de dahil internette her yerde bulabileceğiniz bu tür videolar biraz da gitar biliyorsanız çalmanız açısından çok zor olmayacaktır. Yalnız bu videoda olduğu gibi kamerayı parmaklarınıza yakın çekmeyin. Hatta kameranın tam karşısında oturun. Sevgilinizin gözlerinin içine baka baka çalabilirsiniz. Arkadaşınız için ise başka yerlere de bakabilirsiniz. Hangi açıdan daha güzel ya da yakışıklı gözüküyorsanız o açıdan durabilirsiniz. Örneğin kameranın sağ alt tarafına baktığınız zaman kendinizi daha seksi hissediyorsanız oraya bakarak çalın. Yalnız sevgiliniz için çalacaksanız dediğim gibi direk kameraya bakarak çalın. Aynı zamanda çaldıktan sonra, çalarken ya da çalmadan önce sevgiliniz için şiir de okuyabilirsiniz.

Doğum günü kutlamaları olur da hediyeler olmaz mı? Doğum gününe özel şarkılar belirledik. Şimdi sırada sevgiliye ya da arkadaşa doğum günü hediyesi için hediyeleri unutmamak var. Sıradan bir doğum günü kutlaması ya da ilginç doğum günü kutlaması olabilir. Doğum günü kutlaması yaparken küçük de olsa bir hediye almak doğum günü olan kişinin kendisini özel hissetmesini sağlar. Onun için emek vermiş olduğunuzu göstermeniz çok önemli olacaktır. Yalnız sevgiliye hediye almak arkadaşa doğum günü hediyesi almaktan daha zordur. Arkadaşınıza alacağınız hediye için çok fazla düşünmek zorunda değilsiniz. Zaten arkadaşınızın da sizden çok büyük bir beklentisi olmayacaktır. Aynı şekilde arkadaşınızın doğum gününü kutlarken de çok fazla düşünmenize gerek yok. Bütün bunların yanında sevgilinize bir doğum günü hediyesi alacaksanız üzerinde çok düşünmeniz gerekecektir. Doğum gününü kutlamak için ilginç doğum günü kutlamalarına da bakmalı onlardan bir tanesini de siz seçmelisiniz. Arkadaşınızın, sevgilinizin, ailenizden birisinin ya da bir başkasının doğum günü olabilir. Güzel şarkılar eşliğinde mutlu bir doğum günü kutlamak herkesi memnun edecek, eğlendirecek ve güzel anılar biriktirecektir. Doğum günü kutlamalarında güzel anılar biriktirmeniz dileğiyle…

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago