Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın en kıymetli varlığı annedir ve bu yüzden de onu mutlu etmek için verebileceğimiz en değerli hediye de ona olan sevgimizdir. Siz de annenizi doğum günü, anneler günü ve benzeri özel bir gün sebebi ile mutlu etmek istiyorsanız, sevginizi ifade edeceğiniz bir mektup yazabilirsiniz. Özellikle anneler günü için mektup yazma fikri son derece doğru bir seçim olacaktır. Doğum günü geldiğinde ya da yılbaşı zamanı yaklaşırken de mutlu olsun, mutluluk gözyaşları aksın isterseniz, evet kesinlikle ona mektup yazmalısınız. Peki, tamam ama nasıl dediğinizi duyar gibiyiz. Anneler günü için mektuplar yazmak, duygu dolu satırlar kaleme almak aslında sanıldığı kadar zor bir iş değil. Anneler günü mektubu yazmaya başlarken, sevginizi göz önünde bulundurmanız ve annenizin sizin için ifade ettiği değeri düşünmeniz yeterli. İşinizi biraz daha kolaylaştırmak istediğimiz için anneler gününe özel mektup seçenekleri ile sizi baş başa bırakıyoruz. Anneye doğum günü mektubu, anneler gününe özel mektuplar ya da her hangi bir zamanda sırf annenizi mutlu etmek için yazabileceğiniz mektup önerileri burada bir arada sunuluyor. Siz istediğinizi seçebilirsiniz. Gönlünüzden geçenlere uygun satırları bulmak için okumaya devam edin. Anneler günü hediyeleri ise mektup seçiminden sonra yapmanız gereken bir iş. Annenizi mutlu edecek hediye önerileri de burada sizi bekliyor.

Dikkatinizi Çekebilir ► Anneye Hediyeler

Anneye Hediye

 

“Benim kıymetli annem,

Sana olan sevgimi daha güzel anlatabilmek için yazıyorum. Seni ne kadar da çok sevdiğimi ifade edecek kelimeleri seçmek ise gerçekten çok zor. Varlığımın sebebisin sen ve olmazsa olmazımsın. Neşem, mutluluğum, başarım, hayatım, her şeyim… Yetmedi işte yine kelimeler. Çok daha fazla kelimenin karşılığısın sen. Ne büyük emeğin var üzerimde. Ömrümü sersem ayaklarına yetmez. Biricik annecim, varlığınla içimi ısıtıyor, bana yaşam gücü veriyorsun. Her başarım senin sayende… Ellerimi tuttuğunda başaramayacağım hiçbir iş yokmuş, kazanamayacağım hiçbir sınav yokmuş gibi hissediyorum. Okulun ilk gününde keşfettim bunu. O günden bu yana da ne zaman kendimi cesaretsiz hissetsem koşarım kollarının altına. Sen bilirsin zaten bunu. Ben senden güç alırım annecim. Anneler günü demek sen demek. Anne demek sen demek… Melek demek sen demek annem… Anneler günün kutlu olsun meleğim!”

“Güzel annem,

Varlığın benim için ne büyük şans. Önceki yaşamımda çok iyi bir insan olmalıyım ki bugün senin gibi bir anneye sahibim. Varlığınla bana sürekli şükretmeyi hatırlatıyorsun. Gülümseyen yüzün tüm kötülükleri silip atıyor. Senin şen kahkahan tüm kederimi dağıtıyor ve senin cesaretlendirici sözlerin benim için yaşamı kolaylaştırıyor. Anneler günü gelmiş ve diyorlar ki hediye almak gerek. Ben biricik anneme en güzel hediyeyi, içten duygularım ile birlikte sunmak istedim. Bizi şen kahkahalarından mahrum etme, neşen daim olsun ve sen hep sıcaklığın ile bizi sarıp sarmala annem. İyi ki varsın, anneler günün kutlu olsun!”

“Sevgili anneciğim,

Sana bu mektubu sevgimi anlatmak için yazıyordum ama ben kolay kolay sevgimi ne yazabilirim, ne söyleyebilirim. Sevgiyi anlatmak da göstermek de benim için çok zor bilirsin ama sen zaten benim ruhumu bilirsin annecim. Seni öyle çok seviyorum ki, sık sık dilimde dolanan bir söz var. Bu sevgimin tam karşılığı olacaktır. İyi bir anne, evladının yaşamını güzelleştirirmiş. Kötüsüyse sona erdirirmiş. Sen yaşamımın sebebisin, mutluluğumun mimarısın annecim. Yaşamı benim için yaşanabilir kıldığın için dünyanın en şanslı insanıyım ben. Hem de bu yaşımda söyleyebilirim ki, seni delicesine seviyor, varlığın ile mutlu oluyorum.”

“Anneciğim,

Anneler gününü içten duygularım ile kutluyorum. Ancak mektup yazmaktaki tek amacım bu değil. Seni ne kadar çok sevdiğimi anlatmanın daha güzel bir yolunu bulamadım. Biricik annem, varlığım sayende, benliğim sayende, başarılarım yine senin sayende. Ellerimiz hiç bırakmayışın, beni benden çok tanıyışın ve her zaman etrafımda bir büyü gibi dolaşan sevgin benim şansım. Dünyanın en şanslı insanıyım ben sana sahip olarak. İyi ki benim annemsin. Annelerin günü olan bu özel günde, dünyanın en mutlu insanı olmamın sebebi de bu. Canım annem, kanım annem seni çok seviyorum.”

Kim annesinin kıymetini anlatırken zorlanmıyor ve kim anneler günü mektubu yazarken yüreğinde heyecan hissetmiyor. İşte bu heyecanı daha net bir şekilde belli edebileceğiniz ve de annenizin duygulandığını görebileceğiniz mektup önerileri ile devam ediyoruz. Anneler günü gelmişken, siz de bu yıl hediyenizin yanına hislerinizi anlatan bir mektup iliştirebilirsiniz. Mektubunuz hediyenizi gölgede bırakacak diye korkmayın. Hediye önerilerimiz de son derece ilgi çekici… Daha fazla anneye mektup seçeneği için okumaya devam edin. Anneler günü hediyesi ya da anneye doğum günü hediyesi seçenekleri ise yazının ilerleyen bölümlerinde sizinle olacak. Öncelikle duygularınızı tam anlamı ile yansıtan mektubu seçmeli, sürprizinizin en can alıcı kısmını tasarlamalısınız. Duygularınızı anlatan sürprizinizin ardından hediyeniz ile mutluluğu katlayacaksınız.

 

“Güzelliğin, sıcaklığın, sevgin, şefkatin ve anlayışın için, hatta ve hatta sayamadığım çok daha fazla güzel özelliğin için sana minnettarım anne. Ne büyük bir şanssın sen benim için. Anneciğim, kaç yaşımda olursam olayım ellerimi bırakma lütfen. Sen olmadan kendimde başarılı olacak gücü hissedemiyorum. Sen elimi tutup güçlü olduğumu söylediğinde deliniyor dağlar, açılıyor yollar. Sen benim içimdeki güçsün annem. Bu özel günde sana gözümdeki değerini anlatacak bir mektup yazmak istedim ama ne kelimeler yetiyor anlatmaya, ne cümleler… Öyle büyük bir sevgi ki senin bana aşıladığın, anlatılmıyor yaşanıyor sadece… Güzel annem doğum günün kutlu olsun!”

“Biliyorum ki yaşım büyüdükçe senden uzaklaşmamdan korkuyorsun annecim. Zaman zaman yaşadığın gerginlikler bu yüzden… Ama annecim benim gönlümdeki en büyük sevgi senin. Ben sensiz olamam ki… Sensiz bir yaşam da süremem. Her zaman yanındayım ve merak etme senden uzağa gitme gibi bir niyetim yok. Büyüyor olmam, senden kopmam anlamına gelmiyor. Neden anneler günü benim için yılın en önemli günü bilir misin annecim? Çünkü sen benim en değerli varlığımsın. Emeklerini unutmadım. Bana harcadığın değerli zamanını hiçbir zaman unutmuyorum. Sevginin karşılığını verebilir miyim, senin kadar mükemmel olabilir miyim bilmiyorum ama hep yanındayım. İyi ki varsın annecim, anneler gününü tüm varlığımla kutluyor, sana sevgimi gönderiyorum.”

“Biricik annem,

Bir anne için evladının ne denli kıymetli olduğunu belki ben de anne olduğumda öğreneceğim ama bir annenin ne denli kıymetli olduğunu biliyor ve kelimeler ile ifade edemiyorum. Öyle kıymetlisin ve öyle eşsizsin ki sen benim gözümde, ulaşmak istediğim en yüksek mertebesin. Senin gibi mükemmel olmayı başardığımda, hayatımın en doğru kararını verdiğimi göreceğim. Anneciğim, seni çok seviyorum. Yavan bir “seni seviyorum” söyleminden de çok seviyorum. Yokluğunu hayal dahi etmek istemem ama varlığını benden sakınırsan ne yaparım bilmiyorum. Güzel annem, bu güzel günün senin… Bugün annelerin günü, biricik annemin günü… Anneler gününü kutluyorum ve hediyemin sana mutluluk vermesini diliyorum. İyi ki varsın, iyi ki annemsin, iyi ki bu kadar mükemmel bir annesin… “

Anneler günü mektuplaşma için güzel bir fırsat. Belki eski bir yöntem ama en etkilisi olduğuna emin olabilirsiniz. Bir mektubun sıcaklığını başka hiçbir şeyde bulamazsınız. Bu yüzden de annenizin yanında da olsanız, uzağında da olsanız, onu en mutlu edecek olan sürprizi yapmalı ve hediyenizin yanı sıra ona bir de mektup yazmalısınız. Anneye yazılmış mektuplar, her zaman en kıymetli kutularda saklanan, zaman zaman tekrar okunan kıymetli hediyelerdir. Bu yüzden de özenli bir mektup hazırlamak ilk göreviniz olmalı. Anneler günü hediye sepeti siparişi verebilir ve ekleyeceğiniz mektup ile birlikte, annenizi oldukça şaşırtacak bir kutlama organize edebilirsiniz. Bir mektubun yaratacağı muhteşem etkiyi gördüğünüzde ise gerçekten şaşıracaksınız. Güzel ve içten birkaç cümle, belki de annenize sık sık söylediğiniz güzel sözler, iltifatlar, mektuplaştığında çok daha kıymetli bir hal alacaktır. Bugüne kadar annenize sevginizi hiç bu kadar açık bir şekilde söyleyememişseniz ise hazırladığımız örnek mektuplar sizin için ideal birer seçenek olabilir. Anneye mektuplar yazmanın kolay ve keyifli yolu olan yazımızı okumaya devam edin ve siz de seçiminizi yapın.

“Güzeller güzelim annem,

Öncelikle anneler gününü kutlamak isterim. Bu güzel günde değil her gün benim için çok kıymetli olduğunu bilmelisin. Senin olmadığın bir güne uyanmak en büyük korkum benim. Varlığınla aydınlanıyor her gün. Ama diğer taraftan zaman zaman seni istemeden üzüyor olabilirim. Çabaladığımı ve sana layık olmaya çalıştığımı bil istedim. Hediyenin yanına bolca sevgimi ekledim. Biraz emek, biraz minnet ve biraz da mutluluk gözyaşları ile seni bu özel günde yalnız bırakmayayım istedim. Bir anneler gününde daha birlikteyiz ve senin ile atıyor kalbim. Dünyanın en güzel, en kıymetli ve en sevecen annesi olduğun için, bir de üstelik benim annem olduğun için çok mutluyum. İyi ki benim annemsin. Anneler günün kutlu olsun güzeller güzelim.”

“Sevgili anneciğim,

Doğum gününde yanında olamamaktan ne büyük üzüntü duyuyorum bir bilsen. Yokluğun kalbimi sızlatırken, bir de bu özel günde yanında olamamak beni çok mutsuz ediyor. Hiç olmazsa mektubum ile yanında olayım, gönlümden geçenleri sana anlatayım istedim. Kelimeler ne denli yeterli olacak, cümlelerim ne denli doğru bilemiyorum ama sana olan sevgimi anlatma isteği ile işe koyuluyorum. Başka hangi canlı bir başkası için ömrünü adar, zamanını harcar, emeğini son damlasına kadar sarf eder, canını ortaya koyar ve bitmek tükenmek bilmeyen bir sevgi ile onu besler bilmiyorum. Anne olmak böyle bir şey olsa gerek. Ne büyük meziyet anne olabilmek ve aynı zamanda ne büyük mutluluk! Annem olduğun için ne gururluyum, ne mutluyum bir bilsen. Doğum gününde yanında değilim belki ama seni çok seviyorum annecim. Kalbim her daim yanında. Esen rüzgârda sesimi duyabilir, açan çiçekte gülümsememi görebilirsin. Azıcık kederlensen kalbine baktığında beni göreceksin. Yanındayım annecim. Her an gönlündeyim biliyorsun. En kısa zamanda ellerini tutup dizlerine yatmak üzere orada olacağım üstelik. O zamana kadar yanında olamadığım için beni affet. Seni dünyalardan daha çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun, mutlu olsun ve her yaşın sana bir öncekinden daha fazla güzellikler getirsin. Nice güzel yıllara…”

 

Anneler günü, doğum günü, yılbaşı ya da hatta anne babanızın yıl dönümü gibi özel kutlama zamanlarını, yapacağınız küçük fakat sevgi dolu sürprizler ile anlamlandırabilirsiniz. Üstelik bu şekilde yaşamın tadını çıkarabilir, hayatı çok daha yaşanılır kılabilirsiniz. Bunun için sunduğumuz birbirinden güzel anneye doğum günü mesajı uzun kısa mektup örnekleri ve benzeri seçenekler, hediye önerilerimiz ile tamamlanıyor. Kısacası sıra farklılığı ile dikkatleri üzerine çekecek olan hediye önerilerimizde. Anneler günü için mektup seçiminizi yaptıysanız, siz de hediye aşamasına geçebilirsiniz. Hadi buyurun hediyelerimizi inceleyelim!

Anneye Özel Madalyon

Anneler günü gibi yılın en önemli günlerinden biri gelmişse hediye seçiminde çok titiz olmak ve annemizi dünyanın en mutlu insanı kılmak gerekir. Bunun için onu ödüllendirmeye, temsili bir madalyon ile gülümsetirken gururlandırmaya ne dersiniz? Gerçekçi görünümü ile göz kamaştıran sürpriziniz, annenizin evini ya da ofisini süsleyecek, çevresindekilerin de dikkatinden kaçmayacaktır. Anneler günü mektubu ile birlikte mükemmel bir ikili olabilirler. İsim, tarih ve benzeri bilgileri iletmeniz bu ürüne ulaşmak için yeterli.

 

Anneye Hediye Ahşap Foto

Ailenin birlik ve beraberliğini, birlikteyken hissettiği mutluluğu yansıtan bir hediye isterseniz, fotoğrafların gücünü kullanmalısınız. Ahşap çerçeve önerimiz ise çok şık bir seçenek olacak sizin için. Seçtiğiniz fotoğrafı ahşap bir zemin üzerinde son derece şık ve dekoratif bir şekilde görebilirsiniz. Anneniz ise bu ürünü evinde sergilemekten büyük keyif alacak. Anneler günü için mektuplar ile birlikte muhteşem bir sürprize imza atılabilir ve bu ürün ile unutulmaz bir kutlama organize edilebilir.

 

Anneye Hediye Hediye Sepeti

Hiçbir kadın şık bir gümüş kolyeye hayır diyemez. Bu mutluluk dolu sepet ise hem sevgiliniz olan bayanlar için hem de anneleriniz için mükemmel bir sürpriz olacaktır. Seni seviyorum mesajları ile birlikte bir kadını sevindirebilecek birbirinden güzel detayları bir araya getiren sepet, anneler günü için mükemmel bir seçim. Anneler günü mektubu ile birlikte oldukça duygu dolu bir sürpriz hazırlamış olacaksınız ve annenizin duygu dolu bakışları ile karşılaşacaksınız.

 

Anneler Günü Hediyesi Canım Annem Kitabı

Annenizin kütüphanesine mükemmel bir eser kazandırmak ister misiniz? Üstelik annenize özel olarak hazırlanmış bir kitap! Tasarımından içeriğine kadar her bir detayı ile annenize kendisini özel hissettirecek olan kitabı, önemli birkaç bilgiyi paylaşarak, çok basit bir şekilde sipariş edebilirsiniz. Yazdığınız anneler gününe özel mektup ise kitabın arasında bir sürpriz olarak yer alabilir. Siz ise annenizin ne kadar da duygulandığını gözlerinden okuyabilecek, onu mutlu etmenin verdiği huzur hissedeceksiniz.

 

Anneye Hediye Kişiye Özel Albüm

Fotoğraflar kimi mutlu etmez ki? Hele de annelerimiz, birlikte geçirdiğimiz güzel zamanları hatırlamaktan zevk alırlar. Bu yüzden de onlara duygu dolu hediyeler vermek istediğinizde bir albüm hediye edebilirsiniz. Ahşap tasarımı ile farklı ve şık duran bu ürün ise fotoğraflarınız ile mükemmel bir hediye olacaktır. Üstelik kişiye özel bir tasarım söz konusu. Vereceğiniz isim ve tarih gibi bilgiler ile birlikte hediyeniz çok özel bir hal alacak. Sizce de mükemmel bir kutlama olmayacak mı?

 

Anneye Hediye Mini Bahçe

Annenize özel mini bir bahçe yaratabilir, hayalleri burada gerçekleştirebilirsiniz. Minyatür bahçe, adeta ütopik bir dünyanın gerçekleşmiş hali gibi görünüyor ve bu haliyle de insanı hayallere götürüyor. Anneniz de yanınızda olamadığınız zamanlarda bu bahçenin hayalleri ile mutlu olacaktır. Anneye doğum günü mektubu ya da anneler mektubu gibi duygusal bir sürprizin yanında sunulabilecek hediye her zaman hatırlanacak bir günün mimarı olacak. Sizce de annelerimiz bu mutluluğu hak etmiyor mu?

 

 

Daha Fazla; Anneye Hediye

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago

8 Yaşındaki Çocuğa Hediye Listesi – 8. Yaşa Özel Hediyeler

Tüm çocukluk yaşları en güzel ve özel dönemlerdir. Her yaşın kendisine özgü bir heyecanı ve mutluluğu bulunsa da özellikle 8…

3 sene ago