En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları

Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere en özel anneler günü hediyelerini ve Anneler Günü Mesajları seçeneklerini bir araya getirdik.

Anneye ne hediye alınır gibi sorular artık Hediye Fabrikası ile tarihe karışacak! Anneye alınabilecek en özel hediye seçeneklerini bir araya getirerek sizler için kolaylık sağlıyoruz. Bunun yanı sıra anneye mesaj yazmak isteyenleriniz varsa Anneler Günü Mesajları ile onu bu özel günde son derece mutlu edeceksiniz. Anneye söylenebilecek en samimi sözlerden oluşan bu mesajlar sayesinde annenizi anneler günü gibi özel bir günde daha önce hiç olmadığı kadar mutlu edeceksiniz. Ona unutulmayacak hediyeler aldıktan sonra aldığınız hediyenin yanında söyleyeceğiniz güzel bir söz ya da ona yazacağınız anlamlı bir mesaj bu günü anneniz için unutulmaz kılacaktır.

En özel Anneler Günü Mesajları önerilerini sizler için topladık! Anneye aldığınız hediyenin yanında ona güzel bir mesaj okuyarak anneyi oldukça duygulandırabilirsiniz. Bu sayede annenizle aranızdaki samimiyeti doruk noktalarına kadar çıkaracak ve anneye duygu yüklü bir gün armağan edeceksiniz. Anne olmanın sevincini bir kez daha tadacak olan anneniz bu günü asla unutamayacaktır. Siz de anneye güzel bir hediye almak ve ona anlamlı bir mesaj vermek istiyorsanız sizin için bir araya getirdiğimiz önerilerimize kesinlikle göz atmalısınız! Anneler günü kutlu olsun!

“Yüreğindeki sınırsız ve temiz sevgi için minnettarım anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.”

“Bilirim ki bütün dualarında, bütün hayallerinde varım. Bilirim ki attığın her adımda aldığın her nefeste aklındayım. Senin sevgin şu dünyada karşılaştığım en temiz sevgi, seni özlemekten usanmam annem, anneler günün kutlu olsun.”

“Sen gücüme güç katansın, sen umutlu anlarımın toplamısın. Sen benim baş tacım, canım anamsın. İyi ki varsın.”

“Senin karşılıksız sevgine her zaman muhtaç, senin varlığında hep küçük bir çocuğum. Allah seni başımızdan eksik etmesin annem. Seni çok seviyorum.”

“Beni hiçbir zaman yalnız, üzgün, düşkün bırakmayan sensin; beni her hatamda sarıp sarmalayan sensin; beni her başarımda destekleyen beni her sevincimde coşturan sensin. Sen benim evimin neşesi, yaşamın güzelliğisin. Anneler günün kutlu olsun meleğim.”

 

“Senin bir parçan olduğumu bana her an hissettirdiğin ve hiçbir zaman beni yalnız bırakmadığın için sana minnettarım… Senin hakkın ödenmez anne. Anneler günün kutlu olsun.”

“Nerede bir öksüz görsem senin hep kalbim kadar yakınımda olduğunu düşünüp kendimi dünyanın en şanslı insanı hissederim. İyi ki varsın anneciğim.”

“Kendi çocuklarıma sarıldığım andan beri seni çok iyi anlıyorum. Sen bizi her zaman kendinden fazla düşündün, bizim mutluluğumuz senin için her şeyden önemliydi. Gençlik hatalarım için özür dilerim anneciğim, anneler günün kutlu olsun.”

“İçimi ısıtan gülüşüne, sevecen gözlerine, şefkat dolu yüreğine, bir de “canım yavrum” deyişine ölürüm. Anneler günün kutlu olsun.”

“Beni benden çok sevdiğine inandığım tek insan, anneler günün kutlu olsun.”

“Bu dünyadaki en güvenli sığınak senin kucağın, bu dünyadaki en büyük şansım senin evladın olmak. Anneler günün kutlu olsun anneciğim seni çok seviyorum.”

 

“Zihnimdeki en yüce kelime senin adınmış annem. Sana her seslenişte ya acım diniyor ya da gönlüm coşuyor. İyi ki varsın.”

“Her yemekte bir kaşık daha fazla koymaya gayret eden, çocuğunu herkesten fazla düşünen kişiye anne denir ve onun gülüşü dünyalara bedeldir.”

“Benim hüznümü sevince dönüştüren, en sancılı anımda beni gülümseten, yorgunluğumu ve acımı dindirensin. Seçme şansım da olsa yine senin evladın olmayı seçerdim. Anneler günün kutlu olsun.”

“Bana verdiğin sevgiyle açan çiçekleri hiçbir zaman soldurmadım, soldurmayacağım anneciğim. İyi ki varsın.”

“Karşılıksız tek sevgi bilirim ki senin sevgindir, beni iyileştiren senin dizindir. Kendi çocuklarımda senin sevgini buldum, seni daha iyi anladım anneciğim. İyi ki seninle varım annem. Anneler günün kutlu olsun.”

“Dün, bugün ve yarın… Bıkmadan usanmadan seni aynı kocaman sevgiyle seveceğim. Bizimki bitmez tükenmez bir sevgi, kimse bunu anlayamaz, hiçbir kelime bunu anlatamaz annem. Sen benim en kıymetlimsin.”

“Koruyucu meleğim… Her zorlukta, her sıkıntıda, her dertte, her engelde seni kalbim kadar yakında hissediyorum. Seni her şeyden çok seviyorum.”

“Tüm hüzünlerimin tesellisi, her seferinde şefkatine muhtaç kaldığım, hayatımı gönlünün tüm güzelliğiyle paylaşan annem. Anneler günün kutlu olsun.”

“Senin gibi bir kadının çocuğu olduğum için her zaman gurur duydum. Senin mutluluğun benim mutluluğum. İyi ki varsın anneciğim.”

“Senin hakkını asla ödeyemem biliyorum, sen benim hayatımın ışığı dertlerimin dermanısın. Seni çok seviyorum. İyi ki varsın.”

“Sen bir günümde değil her günümdesin. Biliyorum ki her zaman benimlesin. Seni çok seviyorum.”

“Ben hayatta senden daha fazla güvenebileceğim birini tanımadım, sen benim en kötü zamanlarımda sığındığım tek limansın ve hep öyle kalacaksın. İyi ki varsın meleğim.”

 

“O kadar iyisin ki sanki anne olmak için yaratılmışsın. Sana layık olma kaygısı beni hiçbir zaman bırakmıyor. Senin evladın olmayı hakkıyla göstermek seni her zaman gururlandırmak istiyorum canım annem. Sen benim en değerlimsin. Evimizin kraliçesi, başımızın tacısın. Anneler günün kutlu olsun.”

“Annelik duygusunu yaşadığımda seni çok iyi anladım ve seni ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha fark ettim anneciğim. İyi ki varsın.”

“Bana her zaman güçlü durmayı ve umutlu olmayı öğrettin. Senin varlığın olmasa benim bu günlere gelmem mümkün değildi. Bu kadar sağlam adımlarla basmam yere mümkün değildi. Sen olmasan güzel olan hiçbir şey mümkün değildi. Sen beni ben yapansın, sen benim en güzel parçamsın. Anneler günün kutlu olsun.”

“Küçükken canım yandığında keşke benim canım yansa diye üzüldüğünü biliyorum annem şimdi de bir üzüntümde biliyorum ki senin için yanıyor. Sen benim için dünyalar kadar değerlisin. Senin varlığını hiçbir şeye değişemem.”

“Hayat bazen bizi yoruyor, bizi farklı insanlara farklı düşüncelere itiyor. Bazen mutlu ediyor bazen çok üzüyor. Ama fark etmez ki, annem hep benim yanımda oluyor. Seni çok seviyorum anneciğim.”

“Allah bana senin üzüntünü, senin yokluğunu göstermesin anneciğim. Sen gülünce güller açar yüzünde, sen neşeliysen gece olmaz evimizde. Anneler günün kutlu olsun.”

“Aramızda mesafeler olsa da sana kalbin kadar yakınım anne, seni her zaman sevdiğimi sakın aklından çıkarma.”

“Sana sarıldığımda dünyanın en güzel kokusunu duyuyorum, senin dizinde en tatlı uykulara dalıyorum, senin varlığın sayesinde hiçbir şeyden korkmuyorum. İyi ki annemsin, seni çok seviyorum.”

“Senin bir gülüşünü hiçbir şeye değişemem anneciğim, anneler günün kutlu olsun.”

“Yarın her şey gönlünden geçtiği gibi olsun, karşılaşmayı dilediğin hangi güzellik varsa seni bulsun. Anneler günün kutlu olsun.”

“Bıkmadan usanmadan sınırsız bir sevgi ile beni seven ve hep koruyan güzel yürekli annem, sana layık olma kaygısıyla yaşıyorum. Seni kelimelere sığmayacak kadar çok seviyorum.”

“Sen gökyüzünde bir ışık, parlak bir yıldız, yokluklarda bir düş, ayda bir yaldızsın. Tutunulan en sağlam dal, dertlerin garip çizgisi annem gözümdeki yaşların yegane dizgisisin. Anneler günün kutlu olsun.”

“Senin karşında her zaman sevgine muhtaç bir çocuk ruhuyla dururum. Sen beni benden iyi tanıyan, beni en iyi bilensin. Sen benim en kıymetlim, çok değerli annemsin. Seni herkesten çok sevdiğimi hiçbir zaman unutma. Anneler günün kutlu olsun anneciğim.”

 

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago

8 Yaşındaki Çocuğa Hediye Listesi – 8. Yaşa Özel Hediyeler

Tüm çocukluk yaşları en güzel ve özel dönemlerdir. Her yaşın kendisine özgü bir heyecanı ve mutluluğu bulunsa da özellikle 8…

3 sene ago