Yengeç Burcu Kadınına Romantik 10 Hediye Önerisi

Tarihin bir döneminden sonra insanlar ile birlikte varlığını sürdüren burç kavramı, bir bilim olarak değerlendirilmiş ve de insandan bağımsız olamayacak bir kavram olarak nitelendirilmiştir. Bu gerçekten de böyledir. Burçlar insan yaşamanın olmazsa olmaz bir parçasıdır. Varlığımızın başlangıcı ile birlikte bir burca sahip oluruz ve o burç da yaşamımızda bir yönlendirici niteliğine sahip olur. Çevremizdekileri daha yakından tanımak istediğimizde örneğin, burçlara başvurabiliriz. Çünkü onun içinde sakladığı gerçek benliğini, burçlar vasıtası ile anlamak mümkün olur. Onun karakterini, düşünme tarzını ve de hayallerini, hatta duygularını bu şekilde tahmin edebiliriz. Bu durum sevdiklerimize hediye almak istediğimizde de işe yarıyor. Sevgilimizi, anne, babamızı, belki kardeşimiz ya da arkadaşımızı buna göre seçeceğimiz hediyeler ile çok daha mutlu kılabiliriz. Özenli bir hediye seçimi gerçekleştirmek, dikkatleri üzerinize çekerken, sevdiğinize de unutulmaz bir sürpriz yapmak için siz de burçlar hakkında biraz bilgi edinmelisiniz. Bunun için size yol gösterecek bir yazı hazırlıyoruz. Hadi hep birlikte bakalım, yengeç burcu kadını özellikleri nelerdir ve yengeç burcu kadına ne hediye alınır?

Dikkatinizi Çekebilir ► Yengeç Burcu Kadınına Hediye

Kadına Hediye

Yengeç Burcu Kadını Özellikleri

Yengeç burcu kadınının fiziksel özellikleri ile başlayalım ve ilk olarak söylememiz gerekeni yani yüz şeklini ifade edelim. Yuvarlak yüz hatlarına sahip olan bu hanımlar, çene yapıları ile dikkatleri çeker ve de ince dudak kıvrımlarına sahiptirler. Güzel gülümsemeleri ile etkileyemeyecekleri pek kimse yoktur. Genellikle açık renkli olan Yengeç burcu kadınları, kumral olabilirler ve de orta boylu olurlar. Giyim konusunda ise oldukça başarılı olduklarını unutmamak gerek. Kendine özgü bir giyim tarzına sahip olurlar ve modayı takip etmemelerine karşın giyimlerinin güzelliği ile bakışları üzerlerine çekerler. Kendilerine giydiklerini yakıştırmayı çok iyi bilirler. Yengeç burcu kadınları mizacı ile insanları etkisi altına alır. Belki de en hoş mizaçlı kişiliklerden biridir. Evlerini yaşamlarının en ön planına koyarlar. Onlar için evlerinden, ailelerinden daha önemli hiçbir şey yoktur. Bununla birlikte soğuk kişilikler olarak tanımlanırlar. Yalan en nefret ettikleri şeydir ve yalan söyleyen kötülük peşinde koşan insanlardan tam anlamı ile nefret ederler. Genel olarak karakterleri duygusallığa daha fazla yatkınlık gösterir. Mantıklarını ikinci planda tutar ve duyguları ile hareket ederler. Aynı zamanda neşeleri de oldukça dikkat çekicidir. Neşeli ve eğlenceli olmak onlara da çevrelerindekilere de iyi gelir. Duygularını ön planda tutan halleri, romantizme de önem vermelerini sağlar. Bir Yengeç burcu kadını romantik duygular hissetmekten çok hoşlanacaktır.

Yengeç burcu bayanı ile ilgili olarak söylenebilecek temek özelliklerden biri de anaç ruhudur. Belki de en başarılı annelerin bu burçtan çıktığını söylesek yanılmış olmayız. Çünkü küçük yaşları ile birlikte çevrelerindekiler tarafından da fark edilen bir anaç yapıya bürünürler. Bu doğal bir içgüdü olarak Yengeç burcu kadınlarını çevreler. Yeniliklere açık olmayan, alışkanlıklarından vazgeçmeyen yapılarına karşın sevdikleri ile birlikte yeniliklere ayak uydurmaya çalışacaklardır. Geleneklerine bağlılıklarını ortadan kaldırmadan bunu yaparlar. Ev hayatını seviyor olmaları, mutlu bir yuva kurmalarında da çok etkili olur. Onlar güzel bir yuva inşa etmeyi çok iyi bilirler. Dürüst, cömert yapıları, tasarrufa verdikleri önem, derin duygu ve düşüncelere sahip olmaları ve de güçlü sezgileri ile Yengeç burcu kadını evinin koruyucusu olacaktır. Size sıcak duyguları, içtenliği ve dürüstlüğü ile pozitif enerjisini verecek olan bu kadınları hayatınızın en güzel köşesine koyacağınızdan eminiz. Onların bu özelliklerinin ikili ilişkilerde, aşk ilişkilerindeki hali ise benzer olmakla birlikte biraz farklılıklar gösterebilir. Eğer sevgiliniz bir Yengeç burcu bayanı ise hem hediye seçimleriniz hem de tavırlarınız biraz daha farklı olacaktır. Bunun için ise öncelikle Yengeç burcu kadının aşk ilişkilerindeki özelliklerini incelemek gerek. Bakalım aşk Yengeç burcu kadınını nasıl etkiliyor?

Yengeç Burcu Kadını Aşk Hayatı

Yengeç burcu kadına hediye almak isteyenlerin, özellikle özel duygular hisseden beylerin bu bilgilere kulak vermesi gerek. Sevdiğiniz kadın için etkileyici hediyeler seçmek ve onu mutlu etmek istiyorsanız, beklentilerini bilmeniz gerekir. Bu kadınların aşk hayatında en sadık burçlardan birine sahip olduğunu unutmamalısınız. Ancak bir o kadar da kıskanç bir yapıya sahiptirler. Sevgiye, aşka oldukça değer verirler ve bu duyguyu da yaşamlarının merkezine koyarlar. Kısa süreli ilişkiler pek de onlara göre değildir. Bunun yerine uzun süreli samimi ilişkileri tercih edeceklerdir. Sırf gönül eğlendirmek için bir erkekle birlikte olmayı tercih etmezler. Âşık oldukları kişinin de peşini bırakmazlar. Bununla birlikte âşık oldukları ve doğru kişiyi buldukları halde, söz konusu evlilik olduğunda iyice düşünmeden karar vermezler. Bu kararın aceleye gelmesinden hoşlanmazlar.

Yengeç burcu kadını yaşamında genel olarak çekingen bir tavra sahiptirler ve bu özellikleri aşk yaşamlarında da kendini gösterir. Ancak birlikte olduğu kişiye karşı sevgisini ilgisini kaybettiğinde, tavırları değişecektir. Karşısındakinin yanlışlarını ifade ediyor olması, ona sıkıntı yaratmaya başlaması, bu ilişkiden sıkıldığının en büyük kanıtıdır. Yumuşak ve duygusal bir yapıya sahip olan Yengeç burcu bayana hediye seçmek ise çok da zor olmayacaktır. Çünkü içten ve samimi duygularınızı yansıtan her hediye onu mutlu etmeye yeter. Arkadaşa özel hediyeler, sevgiliye özel sürprizler ya da aile üyelerini mutlu edecek seçimlerde de yine temel prensip duygular olacaktır. Bu özelliğe dikkat ederseniz, onun gönlünü fethedecek bir hediye sunabilirsiniz. Anaç ve koruma içgüdüsü yüksek olan bu kadınların aşk hayatında da ne kadar koruması olduğunu rahatlıkla görebilir ve hissedebilirsiniz. Bu durum bazı burçlar için rahatsız edici olabilir ama ev yaşamına önem veren beyler bu duruma bayılacaklardır. Eğer bir erkek Yengeç kadınına onu yaşamının merkezine koyduğu hissini yaşatırsa, kolayca kalbini çalabilir. Bu duygu Yengeç kadınlarını derinden etkileyecektir. Güven ve sevgi duyması ile birlikte hayallerini süsleyen aşkı bulmuş demektir.

Yengeç Burcu Kadınına Ne Hediye Alınır?

Yengeç burcu bayanlarının evlerine olan bağlılıkları, ev ile ilgili olan her türlü hediye ile de mutlu olmalarını sağlar. Yani ona dekor ürünleri hediye edebilir, mutfağını süsleyecek ürünler ya da gereçler sunabilirsiniz. Bu tür seçimlere bayılacaktır. Diğer taraftan duygulara, anılara verdiği değer ile onu şarkılar, şiirler ile dünyanın en mutlu insanı kılabilirsiniz. İsme göre doğum günü şarkısı besteletebilir, eşsiz bir sürpriz ile istediğiniz bir kutlamayı unutulmaz bir anıya çevirebilirsiniz. Yengeç burcu kadına hediye fikirleri arayanlar için en eşsiz seçeneklerden biri de bu olsa gerek. Arkadaşınız, anneniz, kardeşiniz ya da sevgiliniz, her kim olursa olsun, hediyenizin güzelliği karşısında çok mutlu olacak, belki de mutluluk gözyaşları dökecektir. Söz konusu Yengeç kadını eğer sevgiliniz ya da eşiniz ise kesinlikle onun ismine özel ve hatta fotoğrafınızın yer aldığı bir hediye vermelisiniz. Bu sayede kendisini çok özel hissedecek, sizin ona verdiğiniz değeri derin bir şekilde hissedebilecektir. Yengeç burcu kadına hediye önerileri arayanlar için ilk akla gelen ve en cazip seçenekler de bunlar olacaktır.

Diğer taraftan Yengeç burcu kadınları da her kadın gibi takılara, mücevherlere ilgi duyar. Ona şık kolyeler alabilirsiniz. Hatta gümüş ve inci kolyelere karşı ayrı bir ilgi duyduğunu söyleyebiliriz. Bu tür romantik seçimler onun şıklığını tamamlayacaktır. Hele de sevdiği kişi bu hediyeyi veriyorsa, onun için çok romantik ve de özel bir aksesuar olacaktır. En özel günlerde taktığını gördüğünüzde siz de bunu anlayabilirsiniz. Yengeç burcu bayana hediye seçiminde şık ve farklı bir ürün isteği ile yola çıkanlar, klasik gibi görünen bu kolye seçimi ile sevdiklerini çok mutlu edebilirler. Unutmadan belirtelim ki ona sevginizi sık sık hatırlatmalısınız. “Seni seviyorum.” cümlesini duymaktan büyük bir keyif alır ve bu cümle moralinin düzelmesi için yeterlidir. Ona gerçekten yakın olabildiyseniz ve ilgisini çekebildiyseniz, yanınızda ne kadar da rahat davrandıklarını fark edeceksiniz. Bu sayede de ne kadar güzel bir yola çıkmış olduğunuzu anlayabilirsiniz. Yengeç burcu kadına hediye seçimi işte bu tür tüyolar ile çok basit ve de o kadar da keyifli bir iş olacaktır. Yengeç burcu kadına hediye fikirleri arayanlar için derlediğimiz küçük bir öneri listesi ile size yardımcı olalım ve özel günlerinizi keyfe dönüştürmede az da olsa pay edinelim isteriz. Hemen şimdi birbirinden ilgi çekici hediye önerilerimizi inceleyebilir, Yengeç burcu kadını olan tanıdıklarınızı mutlu edebilirsiniz.

Yengeç Burcu Anneye Hediye Mutfak Önlüğü

Evinde zaman geçirmeyi seven Yengeç burcu kadını eşi ile bu zamanı bir keyfe dönüştürmekten de çok hoşlanacaktır. Birlikte yemek yapmak yeni evli bir çift için ne büyük keyif olur? Siz de bu yüzden eşinize ya da sevgilinize hediye olarak, birlikte yemek yapabileceğiniz mutfak önlükleri hediye edebilirsiniz. Üstelik bu önlükler, isimlerinize özel bir tasarım ile sunuluyor. Sipariş verirken isimlerinizi iletmeniz, bu ürünlere sahip olmanız için yeterli.

 

Yengeç Burcu Sevgiliye Hediye Seni Seviyorum Mesaj Kartları

Romantik duygulara son derece önem veren Yengeç burcu kadınlarını en çok mutlu edecek olan şey de sizin ona olan sevginiz, aşkınızdır. Bunu ise 100 farklı dilde ifade edebilirsiniz. Bu hediye size bu imkânı veriyor. Kolayca sipariş verip, kalpler ile bezeli bir hediyeye ulaşabilecek olmak ise yoğun çalışanlar için büyük bir fırsat olacaktır. Sadece birkaç dakika gibi oldukça kısa bir zamanınızı ayırıp, basit bir şekilde siparişinizi verebilirsiniz.

 

Yengeç Burcuna Kadına Hediye Masa Saati

Söz konusu hediye arayışında olduğunuz kişi Anneniz ise ona duyduğunuz sevgiyi, minneti anlatan bir hediye alabilirsiniz. Yengeç burcu kadınlarının evlerine verdiği önemi de ifade etmiştik. Anneniz ile birlikte en güzel fotoğrafınızın yer aldığı bir saat ise mükemmel bir dekor ürünü olarak annenizin evini, belki de ofisini süsleyebilir. Bunun için ise yapmanız gereken tek şey, en güzel fotoğrafınızı seçmek ve de hızlıca siparişinizi vermektir.

 

Yengeç Burcuna Sevgiliye Hediye Gümüş Kolye

Takıların mutlu edemeyeceği bir kadın neredeyse yoktur. Özellikle Yengeç burcu kadınları ise bu tür hediyelere bayılır. Gümüş, taşlı kolyeler, inci kolyeler bu kadınlar için hem romantik hem de özel hediyelerdir. Doğum günlerinde, anneler gününde ya da kadınlar günü gibi farklı zamanlarda bu tür hediyeleri tercih edebilirsiniz. Şık ve farklı olması ise hediyenizin daha da özel olmasını sağlayacaktır.

 

Yengeç Burcu Kız Arkadaşa Hediye Minyatür Bahçe

Huzur ve mutluluk veren bir mini bahçe tasarımı ile Yengeç burcu bayanlarının evini ya da ofisini süsleyebilirsiniz. Hediyenizin güzel yanlarından biri ise mini bahçe üzerinde hediye sahibinin isminin yazıyor olması olacaktır. Sevimli bir tasarıma sahip olmanın yanı sıra insana güzel duygular aşılayan, huzur ve mutluluk veren bir hediye olacaktır. Sipariş verirken, hediye sahibinin ismini belirtmeyi unutmamalısınız.

 

 

Daha Fazlası >> Kadına Hediye

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago