Uzaktaki Sevgiliye Sürpriz 20 Hediye Fikri! Sevgiliye Uzaktan Hediye

Sevgili olmak güzeldir ancak ayrı düşmek çoğu zaman zordur. Çünkü sevgililer hep yan yana olmak isterler, ayrılığı çok büyük bir eziyet olarak görürler. Birlikte vakit geçirmek ve sevgilerini her an hissedebilmek adına sevgililer kolayca birbirlerinden ayrılmazlar. Ancak bazı durumlarda okul, iş, sağlık gibi gerekçeler nedeniyle sevgililer ayrı düşebilir. Her ne kadar gözden uzak gönülden de uzak gibi bir söz söyleniyor olsa da gerçek sevgi mesafeleri açar ve sevgililer için bir engel teşkil etmez. Ama yine de onun hâlâ sıcaklığını duyumsayabilmek adınsa uzaktaki sevgiliye hediye almak oldukça önemlidir. Bu sayede sevgilinin unutulmadığını, onun hâlâ sevildiğini ve yerinin ayrıcalıklı olduğunu göstermek mümkündür. Güzel bir jest yapmak ve aynı zamanda da sevginin pekişmesini sağlamak adına  uzaktaki sevgiliye hediye fikirleri seçeneklerimize göz gezdirebilir. Mesafeleri aşarak sevgilinizin her an yanınızda olmasını sağlayabilirsiniz.

Yıldız Haritası Kanvas Tablo

Mesafeler araya girdiğinde sevgililer sıklıkla göğe bakarlar. En çok da bunu geceleri yaparlar ki sevdiklerinin de onu düşünüp düşünmediklerini merak ederler. Özel Gün Hediyesi Yıldız Haritası Kanvas Tablo ile sevgilinizin yıldızlar ile olan ilişkisini açığa çıkarabilirsiniz. Sevgili olmak diğer insanlardan şanslı olmak demektir. Çünkü bu yaşamda en çok sevgi aranır ama en az da yine kendisi bulunur. Eğer bir sevgiye sahipseniz ve bundan karşılık da görüyorsanız, sevgilinizin sizin için yaşamda oluşunun ne büyük bir önem taşıdığının farkındasınız demektir. Onun doğum tarihi ile hesaplanan yıldız haritası ise, sevgilinizin güneşi, ay ve yükselen burçlarını hesaplamak için kullanılır. Bu sayede onun nasıl bir yaşama sahip olduğunu, astrolojik açıdan ne gibi bir değer taşıdığını anlayabilirsiniz. Uzaktaki sevgiliye manevi hediye seçenekleri arasında özel bir yere sahip olan bu tablo ile sevgilinize uzakları yakın edebilirsiniz.

Kişiye Özel Anı Fotoğraf Albümü

Herkes gider ama sevgilinin gitmesi, uzakta kalması oldukça acı vericidir. Yine de bir gün kavuşma özlemi içerisinde bugünlerin geçmesi beklenir. Fakat beklerken sıklıkla eski anılara dönülür. Onunla geçirilen özel günlerin tekrarlanması, hiç olmazsa bellekte yaşaması adına fotoğraf albümlerine bakılır. Bu eylemin kendisini özel kılmak için Kişiye Özel Anı Kitabı Fotoğraf Albümü seçimi yapılabilir. Bu albüm ile sevgilinizin ya da ikinizin fotoğraflarının yer alacağı özel bir albüm tasarlayabilirsiniz. Bu sayede birlikte geçirdiğiniz özel anların hiç kaybolmamasını ve muhafaza edilmesini sağlayabilirsiniz. Özel paketi ile uzaktaki sevgiliye kargoyla hediye edilebilecek bu albüm, aynı zamanda gelecekteki mutluluklarınızın da bir habercisi olmaktadır.

Sevgililer ayrı kalınca sıklıkla eski günlerini, fotoğraflarda yaşanan günlerini düşünürler. Ancak uzakta kalmak bir gün son bulacaktır ve bunun için zaman sayarlar. Onun zaman geçirmesinin güzel bir yolu olarak Kişiye Özel Kutulu 1000 Parça Puzzle tercihinde bulunabilirsiniz. Özel olarak seçtiğiniz fotoğraflardan yapılan bu yapboz sayesinde sevgiliniz, mutluluğunuzun parçalarını bir araya getirecektir. Aynı zamanda ayrı kalmanın yoksunluğunu da bir parça unutacağı için bu hediye uzaktaki sevgiliye anlamlı hediye olarak öne çıkmaktadır. Onun parçaları bir araya getirirken, bir gün kavuşacağınızı düşünmesi, kendisi kadar sizi de çok mutlu edecektir.

Sevgiliye uzaktan hediye kapsamında Gümüş Kolye Hediyeli Sevgili Sepeti tercih edebilirsiniz. Sevgiliniz için özel olarak hazırladığımız bu paket sayesinde, sevginizin ne kadar büyük olduğunu ve mesafeleri dahi aşabildiğini güzel bir şekilde anlatabilirsiniz. İçinde yer alan ve sevgilinizi mutlu edecek çeşitli hediye seçenekleri ile bu sepet son derece güzel ve anlamlı bir şekilde kendisini göstermektedir. Sevginizin mesafelere rağmen böylesine canlı kaldığını gören sevgiliniz ise oldukça mutlu olacaktır.

Karakalem Tasarımlı Kanvas Tablo

Ayrılık her ne kadar sayılı gün sonunda geçecek olsa da öyle büyük bir acı verebilir ki sevgiliniz gözünüz önünde tütebilir. Aynı durum onun için de geçerlidir. Artık ayrılık dayanılmaz bir hal almıştır, bakılan her yerde sevgili görülmektedir. Bu durumda bu ayrılığın acısını bir nebze olsun hafifletmek adına Karakalem Tasarımlı Kanvas Tablo seçebilirsiniz. Özel teknikler ile istediğiniz her fotoğraf karakalem görünümü kazanmaktadır. Yine özel baskı teknikleri sayesinde kanvas tablo üzerine basılan bu görseller, sizin sevginizin ne denli büyük olduğunu ve mesafelere karşı direnç gösterdiğini anlatmaktadır. Sevgilinizin baş köşesine asacağı bu tablo uzakta ki sevgiliye hediye kapsamında oldukça anlamlı ve güzel bir hediye olacaktır.

50 Yıllık Takvimli Anahtarlık

Ayrı kalmak beraberinde kavuşma günü için sayım yapmak anlamı taşır. Sevgililer bir an önce kavuşmak için gün sayarlar ve o günlerin gelmesini büyük bir arzu ile beklerler. Bu kapsamda uzakta olan sevgiliye hediye kapsamında 50 Yıllık Takvimli Anahtarlık özen bir anlam taşımaktadır. Hem erkeğe hem de kadına rahatlıkla alınabilecek bu hediye ile günlerin sayılmasını kolaylaştırabilirsiniz. 2010 ile 2060 yılları arasında tüm seneleri gösteren bu anahtarlık sayesinde kavuşmanıza ne kadar süre kaldığını hesaplayabilir ve günlerin geçmesini anahtarlık üzerinden takip edebilirsiniz. Aynı zamanda anahtarlığın arkasına isim de yazılabilmektedir, böylece bu özel anahtarlık daha özel bir hale gelmektedir.

Viski Taşı

Uzaktaki erkek sevgiliye hediye almak çoğu zaman zor olabilir. Çünkü her şeyden öte onun yanında olunmak istenmektedir ama belirli sebepler yüzünden ayrı kalınmıştır. Onun bu ayrılık sırasında belki biraz keyiflenmek ya da güzel anıları aklına getirmek için içeceği viskilere eşlik etmesi adına Viski Taşı almak gayet anlamlı bir hediye olacaktır. Viski, notalarının açığa çıkması için özel bir ısı aralığında içilmesi gereken bir içkidir. Eğer çok sıcak ya da çok soğuk içilirse viski notaları kendilerini tam olarak gösteremezler. Bu durumda da viskinin tadında değişimler meydana gelir. Ancak viskisini soğuk içmek isteyen bir erkek arkadaşınız varsa ona hediye edeceğiniz viski taşları ile bu ihtiyacını karşılayabilirsiniz. Viski taşları, viskinin tadını bozmamak için özel olarak üretilmiş taşlardır. Bu taşlar sayesinde viski buzun soğutabileceğinden daha düşük ısılara kadar viskiyi soğutur ve son derece keyifli bir için sunar.

Ahşap Görünümlü Sevgiliye Hediyelik Duvar Saati

Ayrılığın bir an önce bitmesini beklemek adına uzaktaki erkek sevgiliye hediye fikirleri arasında öne çıkan Ahşap Görünümlü Sevgiliye Hediyelik Duvar Saati son derece manidar bir hediye olacaktır. Saatin zamanı ölçmesi ile kavuşma anına ne kadar kaldığını anlık olarak hesaplayabilir ya da günlerin geçişini takip edebilirsiniz. Özel olarak yapılan tasarımı ile sevgiliniz ile birlikte fotoğrafların da yer alacağı bu saat oldukça güzel bir hediye olarak sevgilinizin evinde, ofisinde kendisine yer bulacaktır.

Ayrılık Acıdır ama Çikolatalar Tatlı

Uzaktaki sevgiliye hediye göndermek her zaman kolay değildir. Ancak özel olarak hazırladığımız ve her sevgilinin hoşuna gidecek hediye seçeneklerimiz ile bu sorunu ortadan kaldırıyoruz. Ayrılıklar her ne kadar acı olsalar da Fotoğraf Baskılı Puzzle Çikolatalar sayesinde sevgilinize tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz. Özel olarak seçeceğiniz fotoğrafın paket olarak üzerine basılacağı bu çikolata sayesinde hem ayrılığınızın acısı bir nebze hafifleyecek hem de bir arada olmanın ne kadar tatlı bir şey olduğunu anımsayabileceksiniz.

 

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago