Sevgiliye İyi Geceler Mesajı – Romantik İyi Geceler Mesajları

Başka insanlardan duyduklarımızı çok çabuk unuturuz da, sevdiğimiz insanlardan duyduğumuz sözlerin üzerinden kırk sene de geçse de harfi harfine nasıl hatırlarız değil mi? Bu sözler bizim için özel birinin ağzından çıkmıştır çünkü. Ne zaman kendimizi kötü hissetsek sevdiğimiz insanların sözlerini düşünürüz. Düşünsenize tam uyumak üzeresiniz ve sevdiğiniz insandan size iyi geceler mesajı geliyor. Kendinizi o an nasıl mutlu hissedersiniz değil mi? Peki siz, sevgiliye iyi geceler mesajı atarak aynı duyguları onun da hissetmesini istemez misiniz? Daha mesajı açmadan bile, iletide adınızı görmek olduğu yerde heyecanlanmasını sağlayacaktır. Sevgilinize böyle küçük romantik jestler yaparak mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

 

  • Seninle birlikte geçirdiğim her saniyeye sonuna kadar değer meleğim, hayatımın her anını sana adamaya hazırım. Seni çok seviyorum, iyi geceler bebeğim.

  • Bu zorlu hayat yolunda yanımda olduğun için ve her düştüğümde elimden tutup kaldırdığın için teşekkür ederim. Dünyanın en şanslı insanlarından biriyim ki senin gibi bir sevgilim var. Seni çok seviyorum bebeğim.

  • Sen hayatımda olduğun sürece aşamayacağım sorun yok. Biz birbirimizi tıpkı bir elmanın iki yarısı gibi tamamlıyoruz. Sen ve ben sevgilim. İyi ki varsın ve iyi ki hayatımdasın…

  • Şimdi yüzüne nasıl da yastık izi çıkmıştır. Keşke yanında olup nasıl uyuduğunu izleyebilseydim. Ellerinden tutar uyunana kadar beklerdim yanında. İyi geceler ruh eşim.

  • Seni ne kadar sevdiğimi anlatmanın bir yolunu bulamıyorum çoğu zaman. Ne anlatacak bir kelime var, ne duygularımı vurabiliyorum kalbimden dışarı. Her ne kadar süslü sözler söyleyemesem de seni ne kadar çok sevdiğimi bilmeni istiyorum.

  • Sensiz geçirdiğim anlara kızıyorum sevgilim… Şu an yanında olup başımı omuzlarına koyup uyuyabilseydim keşke. Senin varlığın sanki dünyadaki tüm güçlerden koruyacak gibi hissettiriyor kendimi. İyi ki varsın sevgilim ve iyi ki birlikteyiz.

  • Sen şimdi çoktan uyumuşsundur, bense seni özlemekle meşgulüm. Sesini, gözlerini ve en çok da ellerini özledim. El ele yürüdüğümüz tüm o yollar geliyor aklıma, seni yine çok özledim sevgilim.

  • Bugün çok yoruldum, çok kötü hissettim kendimi… Son bir an sen geldin aklıma hem de hiçbir sebep yokken. Nasıl da özlemişim seni bir bilsen. Keşke bir şansımız daha olsaydı ve biz hiç ayrılmasaydık sevgilim.

  • Sen şimdi güzelce uyu sevgilim, ben ikimizin yerine de nöbet tutacağım tüm kötülüklere karşı. Sen şimdi güzelce uyu sevgilim ben ikimizin yerine uyanık kalacağım.

  • En çok da seninle film izlerken uyuyakalmayı seviyorum. Boynun düşmüş omuzuma, gözlerin kapalı. Ne uyandırmaya kıyabiliyorum, ne öyle uyumana razı gönül. Aklıma düştü gece gece seni ne kadar çok sevdiğim.

Gece yarısı, tam da uykudan önce sevgiliye özel iyi geceler mesajı atarak onun heyecanlandığını ve mutlu olduğunu görebilirsiniz. Uzun süreli ilişkilerde ya da evliliklerde “aman canım ne mesajıymış, kaç senedir birlikteyiz” gibi cümleler yükselebiliyor. Fakat sevgilinizin bu kadar basit bir jestten bile nasıl mutlu olduğunu görmek için küçük bir deneme yapmaya var mısınız? Şimdi yanınızda uzanan sevgiliye güzel iyi geceler mesajı atın ve iletiyi görmesini bekleyin. Öncelikle şaşıracak ve başkasına attığınız bir mesajı yanlışlıkla ona attığınızı düşünecektir. Fakat mesajı açıp içerisindeki o içten ve samimi yazıları okuduğunda gözlerindeki duygu selini kendiniz göreceksiniz. Bu yüzden bizden geçti, kaç senedir birlikteyiz, ne romantikliği gibi şeyleri asla düşünmeyin. Aşkın ne zamanı, ne de yaşı olur…

Sevgiliye iyi geceler mesajı whatsapp yoluyla gönderebileceği gibi, mail veya kısa mesaj üzerinden de iletebilirsiniz. Yoğun bir iş gününün ardından, sevgiliye iyi geceler mesajı romantik ve çok duygusal gelecektir. Hayatımızda sevdiğimiz insanlara değer verdiğimizi her ne kadar bilsek de ve karşımızdaki insanın da bildiğinden emin olsak bile, yine de arada sırada yapacağımız küçük jestlerle aşk tazeleyebilirsiniz. Örneğin durduk yere ve ortada özel bir gün yokken bile sevgilinize hediye alabilirsiniz. Bunu sadece özel günlerde değil, arada hem onu şımartmak hem de içinizden geldiği için yapabilirsiniz. Birilerine güzel jestler yapmak için illa ki özel günlere gerek yoktur. Herhangi bir günde sevgiliye etkileyici sözler ve mesajlar atarak onu ters köşe yapabilir ve aklını karıştırabilirsiniz. Yanınızda uzanan eşinize göndereceğiniz “yanımdasın ama seni yine de çok özlüyorum” gibi bir mesajla gözlerinin dolmasına bile sebep olabilirsiniz.

 

  • Şimdi sen uyuyorsun ya, benim gözüme uyku girmedi. Sabah olsa da yine görsem diye bekliyorum seni. Nasıl bir heyecansa ne uyutuyor, ne bu heyecan geçiyor. İyi geceler bebeğim…

  • Hayatımda iyi ki varsın diyeceğim ender dostlardan birisin benim için kanka. Aramızdaki dostluk hiç bitmesin ve sen benim ölene kadar kardeşim olarak kal.

  • Canım annem, uyku tutmuyor bir türlü. Sen yanımda olsan şimdi süt yapardın, neyin var niye uyuyamadın yine diye sorar saçlarımdan okşardın. Keşke şimdi yanımda olsaydın. Seni çok ama çok özledim annem. İyi geceler.

  • Bu saatte belki uyuyorsundur ama seni ne kadar çok sevdiğimi söylemek istedim sana. Sahi ne kadar çok sevdiğini söylemek için zaman ve mekan önemli mi bu kadar? Ben seni en çok bu saatlerde seviyorum sevgilim.

  • Gözümdeki son ışık kırıntısıyla seni ne kadar çok sevdiğimi yazmak istedim. İyi ki varsın sevgilim ve iyi ki yanımdasın. Seni çok ama çok seviyorum.

  • Her gecenin bir sabahı vardır ya, heh işte o sabahlar en çok ben mutlu oluyorum. Her sabah seni göreceğim için mutluluktan çoğu gece uyuyamıyorum.

  • Kapat gözlerini sessizce ve beni yanında hisset. Az kaldı bu hasretin bitmesine… Sonrası mutluluk, sonrası saadet. Seni çok seviyorum bebeğim.

  • Sabaha az kaldı, bak gün doğmak üzere… Yine sabah olacak, güneş açacak ve ben yine seni göreceğim her zaman geçtiğin o sokağın köşesinde. Şimdiden günaydın sevgilim.

  • Hayatımda olduğun için ne kadar teşekkür etsem azdır. Varlığınla beni mutlu ediyorsun sevgilim. Yarınlar bizimle olsun, yarınlar bizim olsun…

  • Seninle iyi güne de, kötü güne de varım. Sen hayatımda olduğun sürece her türlü zorluğu aşarım. Seni çok seviyorum sevgilim, iyi doğdun…

Her zaman sevdiğimiz insan yanımızda olacak kadar şanslı olmayabiliriz, belki ayrıldığımız sevgilimizi deli gibi özledik ve bir şekilde onunla konuşmak istiyor, ama cesaret edemiyoruz. O zaman eski sevgiliye iyi geceler mesajı atarak onu ne kadar çok özlediğimizi söylemiş oluruz. Böylece yüz yüze konuşmaktan çok daha kolay olmuş olur. Ama siz yine de sevgiliniz yanınızdayken ve birlikteyken, iyi geceler mesajı sevgiliye özel olarak atabilir ve onun mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Yanımızda olan tüm insanların kıymetini bilmemiz gerekli, henüz iş işten geçmeden onlara verdiğimiz değeri hissettirmeliyiz.

Sevgiliye iyi geceler mesajı resimli olarak da gönderebilirsiniz. Çok mutlu olduğunuz anlardan birinde çekilmiş bir fotonuzun altına, “seninle geçen her dakika altın değerinde” gibi bir mesaj göndererek, o kişinin sizin için nasıl da değerli olduğunu hissettirebilirsiniz. Evet, genelde hediyeler de her zaman işe yarar ama bazen kadınlara kolayca hediyeler bulabilirken, erkek sevgiliye hediye seçmek çok daha zor olabilir. Her ne kadar hediyeler önemli gibi gözükse de esas önemli olan içinizde kopupu gelen yalansız, samimi ve içten bir mesajla sevgilinizin kalp atışlarını hızlandırmaktır. Genelde erkekler bu konularda biraz daha çekingen olsa da, artık günümüzle birlikte onlarda teknolojiden nasibini alıyor ve sevdiklerine her daim yanlarında olduklarını hissettirebiliyorlar. Kadın veya erkek olun fark etmez ama sevgiliniz yanınızdayken ona gerekli değeri göstermeyi unutmayın. İster hediyelerle, ister kulağına fısıldayacağınız tatlı sözlerle, isterseniz gece hemen uyumadan önce atacağınız basit bir mesajlar onlara değerli olduklarını hissettirin. Sadece sevgilinize özel değil anne, baba, kardeş veya en yakın arkadaşınıza değerli olduklarını mutlaka hissettirin.

 

  • Bir sene daha geçti ömrümüzden, ömrüm senin ömrün olsun… Seni çok seviyorum bir tanem iyi ki doğdun yeni yaşın mutlu olsun.

  • En çok da senin uzanıp hayal kurmayı seviyorum. Gitmediğimiz yerlere gideceğimiz günleri konuşurken, yapamadığımız her ne varsa birlikte yapmayı planlarken sadece ve sadece sen ol istiyorum. İyi ki yanımdasın sevgilim.

  • Hayallerimizi birbirine bağladık, aynı gemide ilerliyoruz. Yan yana hiç durmadan, hiç konuşmadan… Seninle birlikteyken her şey rüya gibi, iyi ki varsın sevgili.

  • Sen benim gün ışığım, sen benim yağmurum, bulutum… Sen benim hiç vazgeçemedim ilk aşkım, ilk sevdiğimsin. Seni çok seviyorum sevgilim, iyi ki yanımdasın.

  • Şimdi daha da iyi anlıyorum varlığının değerini, sensiz bir dünya düşünemiyorum. Sen benim ilk göz ağrım, ilk aşkım, ilk sevdiğimsin.

  • Yalansız sevdik birbirimizi, sadece sen ve ben. Her anımızda yan yana olmayı tercih ettik. Her anımızda ellerimizi bırakmadık. Her anımızda bağıra bağıra söyledik sevgilimizi. İyi ki varsın sevgili.

  • Geçici bu mesafeler, geçici bu ayrılık. Gün gelecek hiç ayrılmayacağız, uyurken bile ellerin ellerimde olacak. Az kaldı sevgilim, az kaldı kavuşmaya.

  • Şimdi ne de güzel uyuyorsundur. Kim bilir neler görüyorsun rüyanda sana, bana dair. Seni seviyorum sevgilim.

  • Az kaldı kavuşmaya, az kaldı o güzel yarınlarımıza. Beni hiç bırakmadığın için yanımda olduğun için teşekkür ederim sevgilim. İyi ki varsın.

  • Şimdi sessizce dokunsam o ipek saçlarına. Seni uyandırmadan dokunsam yüzüne, yanı başına uzanıversem öylece savunmasızca… İnan çok özledim sevgilim seni.

  • Hayallerimdin, gerçeğim oldun. Yanımda, canımda hep sen oldun. Sadece seninle mutlu ve huzurlu bir hayat istiyorum. İyi ki varsın sevgilim, seni çok seviyorum.

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago