Sevgiliye İlginç Hediye Fikirleri

Sevgiliye ilginç hediye fikirleri;

Sıradan eşyalardan sıkılmış olmalısınız. Hayatınızda değiştireceğiniz çok şey var. Masanızda, duvarınızda, mutfağınızda, banyonuzda kısacası gözünüzün gördüğü her yerde değişime uğramayı bekleyen eşyalar mevcut. Değişim şart! Sevgiliniz de bir hayli bu eşyalardan sıkılmış olmalı. Sevgilinize ilginç hediyeler vermenin vakti geldi geçiyor. Hayatınızda her zaman yeniliklere ihtiyaç olduğunu biliyorsunuz. Her şey sıradan olursa ilişkilerde bir o kadar sıradanlaşır. Örneğin normal bez ile tava tutmak yerine kalp tasarımlı bir tutacağın olduğunu düşünün, hayatınıza renk katıyor olması sizleri mutlu edecek. İşlerinizi kolaylaştıracak, dekorunuzu değiştirecek, günlük yaşantınızda kullanabileceğiniz ilginç ürünleri sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Dikkatinizi Çekebilir ► Sevgiliye İlginç Hediye Fikirleri

Sevgiliye İlginç Hediyeler

 

Sevgiliye ilginç hediyeler alarak onları şaşırtmak ve etkilemek istiyorsanız tavsiye edeceğimiz ürünlere hemen bir göz atın. “Sevgilime hangi hediyeyi almalıyım?” ve “Onu nasıl etkileyebilirim?” diyorsanız bu hediyeler tam da aradığınız hediye olacaktır. Birbirinden eşsiz ve sıradışı hediyeleri sizler için derledik ve değerlendirmeye aldık. Bu hediyeleri titizlikle seçeceğinize ve alacağınıza eminiz. Ve bu ilginç hediyeleri seçerken vereceğiniz kararı size bırakıyoruz.

Mustard Öpücük Damga

Sevgilinizin notlarına öpücük kondurmaya ne dersiniz veya onu öpemediğiniz zamanlar öpücüğünüzü teslim etmeye? Sanırım yok demezsiniz. Bu ilginç ve sıra dışı olan öpücük damgayı sevgilinize, yıldönümünde, doğum gününde, sevgililer gününde yani özel olan her gününüzde hediye olarak verebilir ve aşkınızı şaşırtabilirsiniz.

HEART′S DESIRE – Kalbim Diyor ki

Artık kalbinizi avucunuzun içerisine alarak sevgilinize hediye olarak alabilirsiniz. Kalbinizden geçen en saf en hoş ve en duygu dolu sözleri küçük bir kağıda sığdırabilir ve bu sözleri kalbin içerisine yerleştirerek sevgilinize özel bir gününüzde verebilirsiniz.

Güllerden Kalp

İster bu kalbin içerisinde ki ipek gülleri sevgilinizin kafasından aşağı dökebilir, ister heart of roses yazan kutusuyla beraber sevgilinize veya eşinize gönül rahatlığıyla hediye edebilirsiniz. Bu romantik, ilginç hediye sevgilinize alacağınız en anlamlı doğum günü, yıldönümü ve sevgililer günü hediyesi olabilir.

Hot Lips – ATEŞLİ DUDAKLAR NİHALE

Sıcak öpücükleriniz artık dudaklarda ve yanaklarda kalmayacak, aksine ateş olan her yerde kendine yer gösterecektir. Sevgilinize bu ilginç öpücüğü doğum gününde veya yıldönümünüzde hediye edebilir ve her yerde sizin öpücüğünüzü görmesini sağlayabilirsiniz.

Romantik Kalp

Romantizmi doruklarda ve zirvede yaşayın. İçerisinde 100’den fazla tatlı ve sıcak aşk sözleri bulunuyor. Oyunu başlarken kalbin içersinde ki notları cımbızla çekiyor ve oyununuza başlamış oluyorsunuz. Romantik kalp sevgilinize alabileceğiniz en ilginç hediyelerden biri olabilir. Unutmayın notlar size neler yapacağınızı söyleyecektir ?

365 Adet Mesaj Kartları – Her Güne Bir Mesaj

365 Adet Mesaj Kartları – Her Güne Bir Mesaj
Sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğinizi her gün söyleyeceğiniz ve ifade edebileceğiniz romantik bir hediye. Kız arkadaşınıza veya eşinize yılbaşında, doğum gününde, yıldönünüzde ve sevgililer gününde hediye edebileceğiniz en özel aşk katları.

 

Kişiye Özel Aşk Eldiveni

Kişiye Özel Aşk Eldiveni
Sevgilinizle soğuk kış günlerinde elleriniz üşümeden rahatlıkla yürüyebileceğiniz ve uzun yıllar kullanabileceğiniz aşk eldiveni. Kişiye özel aşk eldiveninin üzerine isimlerinizi yazdırabilir ve özel günlerinizde bu şık hediyeyi hiç düşünmeden sevgilinize alabilirsiniz.

 

Kalp Diş Fırçası Tutucu

Kalp Diş Fırçası Tutucu
Kalbim her yerde gezsin her yeri sarmalasın istiyorsanız sevgilinize bu kalp diş fırçası tutucusunu hediye ederek sağlayabilirsiniz. Ve sevgiliniz dişlerini fırçalarken bile her gün kalbinizle karşılaşabilecektir. Bu ilginç ve sıra dışı hediyeyi sevgilinize doğum gününde hediye edebilir ve onu çok şaşırtabilirsiniz.

 

SICAK SU TORBASI – Kalpli Örgü

Kalbiniz artık sıcak su torbasında bile atabilecek. Özel olarak tasarlanan ve ortasına kalp örülen bu sıcak su torbasını ve kılıfını kız arkadaşınıza, eşinize özel günlerinizde yılbaşında ve soğuk kış günlerinde hediye edebilirsiniz.

TEDDY BEAR LAMP – AYICIK LAMBA

Sevgilinize, sevgililer günü, doğum günü, yıldönümü yani her özel gününüzde hediye edebileceğiniz ve onu şaşırtabileceğiniz, ayrıcalıklı bir ürün. Özel tatlı bir ayıcık, başının üzeride ki lamba ve abajur, ilginç ve olağan üstü bir hediye.

Giyilebilir Kollu Battaniye

Sevgilim soğuk kış günlerinde üşümesin, hastalanmasın diye alabileceğiniz ve onu ne kadar çok düşündüğünüzü gösterip belli edebileceğiniz çok kullanışlı bir hediye. Giyilebilir kollu battaniye sevgilinize çok seveceği ve bayılacağı bir hediye. Hem bu sayede sevgiliniz kollu battaniyeye sarılarak balkonda otururken bile hiç üşümeyecek.

Gizli Fantezilerim

Sert ve çılgın geçen gecelerinizi bir deftere yazarak saklayabilir ve o anıları bir ömür boyu saklayabilirsiniz. Bu defter sevgilinize veya eşinize alacağınız ve sadece ikinize özel en etkili en romantik ve yanı sıra en ilginç hediyelerden biri olacaktır. Unutmayın 2 sevgili ve 1 günlük. İkisi de ayrı defterler ve ikisine de aynı notlar yazılacaktır.

Dilek Feneri Dilek Balonu 3 Adet

Dilek Feneri Dilek Balonu 3 Adet
Bir dilek tutup ve bu dileğin gerçekleşmesini isteyerek gökyüzüne yollamaya ne dersiniz? 3 adet Dilek balonunu sevgilinize her özel günde hediye edebilir ve duygularınızı onunla paylaşabilirsiniz. Siz aşık çiftler, aynı anda dileklerinizi tutabilir ve dilek fenerinin balonun ateşini yakarak onları gökyüzünün sonsuzluğuna tatlı bir heyecanla ve umutla gönderebilirsiniz.

 

Erotik Kalp

Sevgilinize özel günlerde rahatlıkla hediye edebileceğiniz ve gecelerinize heyecan ve tutku katacağınız erotik kalp, tam da aradığınızı hediye olacaktır. Bu ilginç hediyeyi alarak sevgilinizle gecelerinize renk katabilirsiniz.

SICAK KALP TUTACAK

Aman dikkat sevgilinizin eli yanmasın! Elini kalp tutacağın içerisine geçirip sıcak tava veya tencere kulpunu rahatlıkla tutabilir. Kalp tasarımlı bu tutacağı sevgiliniz çok sevecek…

Aşk Çeki

Aşk Çeki
Sevdiğiniz kişiye sevginizi göstermenin farklı bir yolu. Yapacaklarınızı çekler halinde sevgilinize sunun. Bu çekler aşkınızın güvencesi, verdiğiniz sözler olsun.

 

YASAK! KÜLTABLASI

Sevgilinizin sigara içmesini istemiyorsunuz fakat o hala devam mı ediyor? Ona yasaklı kültablasını hediye ederek bir uyarı yapabilirsiniz.

Propaganda – Brain Container Beyin Kutu

Bu ilginç beyin tasarımlı saklama kutusu ile ziynet eşyalarınızı ve özel eşyalarınızı saklayın! Sevgilinize aldığınız değerli eşyaları saklaması için bu ilginç tasarımlı beyin saklama kutusunu sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Topuklu Hoparlör

Topuklu ayakkabılar bayanların vazgeçilmezi arasındadır. Topuklu ayakkabı tasarımlı ilginç hoperlör ile sevgilinize bir vazgeçilmez hediye daha sunma şansı! Sevgiliniz ve bunu görenler bu hediyeyi çok sevecek.

EL ISITICISI – Kalpli Örgü – Çıtçıtlı

Sevgiliniz üşümesin diye kalp örgülü tasarımı el ısıtıcısı tasarladık. Ona kıyamam diyorsanız bu hediye ile onu ne kadar çok düşündüğünüzü gösterebilirsiniz.

Rengarenk Gökkuşağı Şemsiye

Yağmurlu havalarda yanımızda olması gereken şeylerden birisi şemsiyedir. Sevgilinize rengarenk gökkuşağı tasarımlı şemsiyeyi hediye ederek yağmurdan koruyabilir ve onu ne kadar çok düşündüğünüzü hissettirebilirsiniz.

KALP – Yumurta Kalıbı

Yumurtanın içerisine sevgi katmaya geldik. Nasıl mı? Kalp tasarımlı yumurta kalıbını tavaya koyup yumurtayı kırın. Pişirdikten sonra kalbinizi koyun ortaya afiyetle yesin ? Mutlu çiftler için özel olarak tasarlanmıştır.

Led Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü

Sevdiğiniz kitap kurdu mu? Okumayı çok mu seviyor? Ona led ışıklı kitap okuma lambası alarak kitap okuma rahatlığı keyfini yaşatın.

Kıl Tüy Temizleme Seti StickPro

Elbiselerinizin üzerinde kıl, tüy kalıyor ve bundan rahatsız mı oluyorsunuz? Hem sizin hem de eşinizin rahatlıkla kullanabileceği ve bu durumdan sizi kurtaracak.

Sevgiliye Hediye Romantik Kupon Kitap

Sevgiliye Hediye Romantik Kupon Kitap
İlişkinize renk katacak sıradışı bir hediye ile sevgilinize küçük mutluluklar yaşatabilirsiniz. Verdiğiniz sözleri karşılıklı keyifle yerine getirebileceğiniz, kupon içerisindeki aktivitelerin yapılacağına dair söz alacağınız bu ilginç hediye ile keyifli zaman geçirebilirsiniz.

 

Dudak Tasarım Telefon ( Lips Phone )

Dudak Tasarım Telefon ( Lips Phone )
Bayan sevgiliye alınabilecek bu ilginç tasarım sevgiliniz için harika bir sürpriz olacaktır. Sevgilinize sevgililer gününde veya doğum gününde hediye edeceğiniz bu telefon O’nun en özel köşesini süsleyecektir ve bu sıradışı tasarımı elinden bırakmak istemeyecektir.

 

JOY GLASS İÇELİM BARDAK-SÜRAHİ RAKI SETİ – İÇELİM GÜZELLEŞELİM

JOY GLASS İÇELİM BARDAK-SÜRAHİ RAKI SETİ – İÇELİM GÜZELLEŞELİM
Sevgilinizle şöyle karşılıklı bir rakı keyfi yapmak ister miydiniz? 2 adet rakı bardağı ve sürahiden oluşan bu set sevgiliniz için unutulmaz bir hediye olacaktır. Sevgiliniz bu sıradışı hediye karşısında şaşkınlığını gizleyemeyecektir. Bu özel tasarımı O’na hediye edin, sofralarınızı güzelleştirin!

 

Sevgiliye Özel Hediye Aşkpirin Kutu

Sevgiliye Özel Hediye Aşkpirin Kutu
Sevgilinize aldığınız klasik hediyelerden sıkıldıysanız Aşkpirin sizin için! Orjinal bir ilaç kutusundan hiçbir farkı olmayan bu tasarım sevgilinize tarifsiz duygular yaşatacaktır. Sevgiliniz aldığı bu ilginç hediye ile huzur, mutluluk ve aşkla dolacaktır.

 

Öpücük Zamanı Tasarım Resepsiyon Zili

Öpücük Zamanı Tasarım Resepsiyon Zili
Öpmeye doyamadığınız sevgilinizi bu espirili hediye ile şaşırtabilirsiniz. Ev veya ofis masalarına renk katacak olan bu sıradışı tasarım sevgilinizi öpmek istediğiniz zamanlarda muzip bir şeklilde kullanacağınız, keyifli anlar yaşayacağınız bir hediye olacaktır.

 

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago