Sevgiliye En İlginç 20 Hediye – Sevgiliye Hediye Fikirleri

Sevgililer gününün yaklaşmasıyla birlikte evli çiftler, nişanlılar, sevgililer ne hediye alacaklarını düşünmeye başladılar. Sevgiliye hediye fikirleri akla bir anda gelmeyeceği gibi karşınızdaki insanı ne kadar tanıdığınızla oldukça ilintilidir. Sevgilinizin hangi tür müzikten hoşlandığını, sütlü mü bitter çikolatayı mı sevdiğini, peluş ayıları tatlı bulup bulmadığını veya sürprizlerden hoşlanıp hoşlanmadığını bilmeniz gerekir. Sevgiliye hediye hazırlama fikirleri de yeri geldiğinde oldukça cazip olabilir. Sonuçta, para verip aldığınız değil, kendi emeğinizi katarak yarattığınız bir hediye kendisine verdiğiniz değeri göstermek adına iyi bir araçtır. Ancak herkesin sevgisini dile getirme yolu farklıdır. Bu nedenle illa ki hediyenizi kendinizin hazırlamanıza gerek yok. Sevgiliye ilginç hediye fikirleri düşünüyorsanız, Hediye Fabrikası’nı ziyaret edebilirsiniz. Sevgilinizi şaşırtmak, her yıl benzer hediyelerin ekseninde dönmektense onu şaşırtmak ilişkinize yeni bir heyecan katacaktır. Bu nedenle, sevgiliye sıradışı hediye fikirleri aklınıza geldiğinde durup biraz düşünün, sevgilinizin hoşuna gideceğini düşünüyorsanız da zaman kaybetmeden doğru hediyeyi aramaya koyulun.

Gümüş Kelebek Kolyeli Sevgi Sepeti

Her hediye unisex değildir. Bazıları erkekler için idealken bazıları da yalnızca kadınların hoşuna gider. Narin gümüş kelebek kolyeli sevgi paketi de daha çok kızların hoşuna gidecek dopdolu bir sepet. İçerisinde 925 ayar Narin Kelebek Gümüş Kolye, 100 adet Seni Seviyorum çünkü… ile başlayan sevgi dolu mesaj kartı, Baş harflerinizden 3’lü çikolata, Üzerinde ‘Love’ yazan havlu, peluş ayı anahtarlığı ve lavanta kesesi bulunuyor. Sevgiliye hediye fikirleri bayan denildiğinde akla gelen tüm ürünler tek bir sepette toplandı.

 

Motivasyon Hediye Kutusu

Sevgiliniz tam bir işkolikse veya işini severek yapıyorsa, masasına baktıkça sizi hatırlayacağı bir hediye vermek oldukça doğru olacaktır. Üstelik erkek sevgiliye hediye fikirleri arasında olacağı gibi kız arkadaşınıza da hediye edebilirsiniz. İçerisinde 2 adet çizgili defter, kavrulmuş kahve çekirdeği, French Press, kaktüs klips, ve içerisinde süs bitkisiyle gelen bir saksı bulunuyor. Sevgilinize iş yerinde bile kendinizi hatırlatacağınız bu hediye için bir dakika bile beklemenize gerek yok.

 

Kadının Olmazsa Olmazları Hediye Kutusu

Her kadının olmazsa olmaz dediği şeyleri vardır. Bu hediye kutusu da tam olarak kadınların bu ihtiyacına yönelik hazırlanmış olup, kız arkadaşınızı anladığınızı ve onu ne kadar çok düşündüğünüzü göstermenin iyi bir yolu olacaktır. Uzaktaki sevgiliye hediye fikirleri olarak da değerlendirilebilecek bu hediye sepeti içerisinde çikolata, kolonya, defter, saksılı bitki ve kalpli gözlük kılıfı bulunuyor.

 

Patlayan Hediye Kutusunda Sürpriz Çikolata Sepeti

Sevgiliniz sürprizden hoşlanıyorsa veya size yaptığı kötü bir şakanın intikamını almak istiyorsanız bu hediye tam size göre. Üstelik yalnızca kadınlar için değil erkek sevgiliye ilginç hediye fikirleri arasında bulunuyor. Sonuçta çikolata, yalnızca kadınlar tarafından severek tüketilen bir yiyecek değil. İçerisinde çikolataya ek olarak sevgilinizi ne kadar sevdiğinizi anlatan kartlar ve peluş ayı anahtarlığı bulunuyor.

 

Her Güne Ayrı Mesaj Kavanozu

Sevgilinize her gün onu ne kadar çok sevdiğini farklı cümlelerle söylemek istemez miydiniz? Eğer isterseniz, bu hediye tam size göre. İçerisinde 365 adet, birbirinden farklı sevgi dolu cümleyle birlikte çikolata bulunan her güne ayrı mesaj kavanozu, sevgiliye manevi hediye fikirleri için oldukça uygun. Her gün, sizin sevginizi anlatan cümlelerle güne başlayacak olan sevgiliniz için bundan daha güzel manevi bir hediye düşünülemez.

 

Sevgiliye Sürpriz Motivasyon Kutusu

Partneriniz, sevgililer gününe yeni işiyle merhaba diyorsa, onu desteklediğinizi ve daima onun yanında olduğunuzu göstermek için yeni iş hediyesi motivasyon kutusunu düşünebilirsiniz. Yeni iş, herkesin bildiği üzere yeni heyecanlar ve korkularla birlikte gelir. Sevgilinizin, sizin daima yanında olduğunuzu bilmesi onu bir nebze olsa rahatlatacak ve sizden alacağı desteği hatırladıkça yeni işine sıkı sıkıya tutunma hevesi artacaktır. Sevgililer günü hediye fikirleri arasında en çok beğenilenlerden bir tanesi olan bu motivasyon kutusunun içerisinde çizgili defter, kahve çekirdeği, French Press, kaktüs klips, magnet ve ‘You Can’ motto kartı yer alıyor.

 

Adventure Awaits Maceracı Hediye Kutusu

Sevgiliye hediye fikirleri erkek olduğu zaman seçim yapmak biraz daha zorlaşabiliyor. Erkeklerin beğendiği, hoşlandığı şeyler kadınlara nazaran daha az olduğu için doğal olarak seçenekler de azalıyor. Ancak bu maceracı kutusu, sevgilinize alabileceğiniz en güzel hediyelerden bir tanesi. İçerisinde saksılı bitki, ananas kalem, farklı desenlerde post it’ler, cam magnet, ‘Just İmagine’ yazılı kitap ayracı ve ‘Advanture Awaits’ motto kartı bulunuyor..

 

Kişiye Özel Hediye Kutusu

Kişiye özel hediyeler, diğer hediyelere göre her zaman daha özel hissettirir. Bunun sebebi de o hediyeye yalnızca kişinin kendisinin sahip olmasıdır. Siz de eğer, erkek sevgiliye hediye arıyorsanız sevdiğin her şey bu kutuda kişiye özel hediye kutusu tam size göre. Her viski içişinde sizi hatırlayacak bir erkek arkadaşınız olmasını istiyorsanız bu hediyeyi kaçırmamalısınız. Bu kutunun içerisinde ise doğal taşlardan yapılma 12 adet viski taşı, 210 cl’lik özel viski kadehi, kişiye özel ahşap masa üstü fotoğrafı ve Lind Portakallı Bitter Çikolata bulunuyor.

 

Gurme Çay Tiryakilerine Özel Hediye Kutusu

Türkiye’de çay, sudan sonra en çok tüketilen içecek olarak kabul ediliyor. Tabii çay denildiğinde de aklınıza hemen tavşan kanı çay gelmesin. Çayın da onlarca hatta yüzlerce çeşidi var. Kendisini bu konuda gurme olarak gören çay tiryakisi sevgiliye hediye olarak düşünebileceğiniz bu hediye kutusu sayesinde sevgilinizi ne kadar iyi tanıdığınızı ve onun zevklerine verdiğiniz önemi göstereceksiniz. Oldukça güzel ve anlamlı olabilecek gurme çay tiryakilerine özel hediye kutusunun içerisinde 2 adet çizgili defter, Lipton Signature Series Soft Cashmere Dökme Siyah Çay, Tatlı ve yumuşak lezzet Karamel ve Gül Aromalı Siyah Çay, Tarçın ve Gül Taç Yaprağı Karışımı, porselen kupa ve çay süzgeci bulunuyor.

 

Erkeğin Olmazsa Olmazları Kişiye Özel Hediye Kutusu

Kadınların olmazsa olmaz dediği şeyler olur da erkeklerin olmaz mı hiç? Erkeklerin de bu olmadan yapamam dedikleri, gördüklerinde veya yanlarında taşıdıklarında mutlu ve rahat hissettikleri pek çok şey var. Erkeğe sevgililer günü hediye fikirleri arasından bu kutu sıyrılarak direkt göze çarpıyor. Sevgiliye güzel hediye fikirleri arıyorsanız bu ürün tam size göre. İçerisinde çakmak, tükenmez kalem, not defteri, saksılı bitki ve deri cüzdan bulunuyor.

 

Gümüş Kolyeli Patlayan Hediye Kutusu

Sevgilinizin doğum günü sevgililer gününe denk geliyorsa çifte kutlama yapmanız için sizi hiçbir şey alıkoyamaz. Tabii hediyenizi de buna göre seçmeniz gerekir. Sevgiliye doğum günü sürprizi olarak alabileceğiniz doğum günü hediyesi gümüş kolyeli patlayan ve üzerine 8 adet fotoğraf eklenebilen patlayan kutu içerisinde, 925 ayar Kartanesi Gümüş Kalp Kolye, 365 adet sevgi dolu mesaj kartı, mektup tasarımlı kare çikolata ve M&M’s draje çikolata bulunuyor.

 

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago