Özel Günleriniz için Hazırlanmış Sevgiliye El Yapımı Hediyeler

Bazen küçük bir el emeği hediye, çok pahalı hediyelerin önüne geçer. Hatta bu genellikle böyledir. Çünkü gerçek aşk ve sevgi söz konusu olduğunda, maddi değer çok da önem taşımaz. Önemli olan harcanan zaman ve verilen emektir. Bu yüzden sadece sevgilinize özel sevgililer günü, yıl dönümü ya da doğum günü gibi zamanlarda değil, anneler günü, babalar günü ya da kadınlar günü gibi çeşitli özel günlerde de çevremizdekileri el emeği hediyelerimiz ile mutlu etmeliyiz. Emin olun ki, dünyanın en değerli hediyesini vermiş olacaksınız. Peki, el yapımı hediye yapalım ama nasıl? Sevgiliye orijinal el yapımı hediye fikirleri arayanlar için en özel önerileri ve yapım bilgilerini derleyerek, size yardımcı olmak istiyoruz. İşte sevgiliye el yapımı hediyeler ve de sürprizler arayanlar için en güzel seçenekler!

Dikkatinizi Çekebilir ► Sevgiliye En Güzel Hediyeler

Sevgili Hediyeleri

 

  1. Romantik Fincanlar

Çay kahve keyfinden hoşlanmayan yoktur her halde ama bu keyfi daha da artırmak için ihtiyaç olan tek şey, özel bir kahve kupasıdır. Sevgilinize, her çay kahve keyfini özel bir ana dönüştürecek, şık ve aşk dolu bir fincan tasarlayabilirsiniz. El emeğiniz ile nihai sonuca ulaştırıp, her detayı ile aşk kokan bir hediye ortaya çıkarabilirsiniz. Hemen yapım aşaması ile ilgili bilgi verecek olursak, cam ya da porselen kalemi olarak bilinen kalemlere ihtiyacınız olacak. Beyaz renkli bir kahve kupası ya da çay fincanı, yazılarınızın daha net ve anlaşılır olmasını sağlayacağından, özellikle belirtmemiz gereken bir detay. İşe başlamadan önce, fincan üzerine yazmak istediklerinizi netleştirmelisiniz. Belki bir şiir olabilir bu ya da güzel ve aşk dolu bir not… Yazmak istediklerinize karar verdikten sonra, işe başlayabilirsiniz. El yazınızı konuşturun ve sevgilinize kalıcı ve şık hediyenizi hazırlayın. Eğer yanlış yazdığınız noktalar olursa, ıslak mendil yardımı ile kolayca silerek yeniden yazabilirsiniz. Bu yüzden çok da endişelenmenize gerek yok. Erkek sevgiliye el yapımı hediye fikirleri daha sık problem olarak karşımıza çıkıyor. Bu fikir ise problemi ortadan kaldırıyor. Çünkü beylerin de bayılacağı hediyeniz, çok romantik, çok kullanışlı ve çok zarif bir seçim. Sevgiliye romantik hediyeler arayanlar, ancak bir o kadar da kullanışlılığı olan, farklı olan bir seçim olmalı diyenler, daha fazla arayışa girmeden işe koyulabilirler. Kullandığınızın kalemin özelliklerine uygun olarak, belki ürünü fırınlamanız gerekebilir. Belki de doğrudan kullanıma uygun nitelikli olabilir. Kalemi alırken buna dikkat etmeniz yeterli. İşte bu kadar kolay ve de harika!

 

Sevgiliye Hediye Seni Seviyorum Çünkü Mesaj Kutusu

Sevgiliye Hediye Seni Seviyorum Çünkü Mesaj Kutusu

Sevgilinize romantizm kokan bir hediye ile mutluluk verebilirsiniz. Bunun için onu neden bu kadar çok sevdiğinizi anlatan 100 not hazırladık. Şık bir kolye ile lezzetli mi lezzetli bir çikolata ise sürprizinize eşlik ediyor. Kalp şeklindeki kırmızı kutusu ise göz kamaştırıyor adeta. El yapımı sevgiliye hediye arayışında olanlar için harika bir seçimdir ancak buna zamanı olmayanları da düşünmek gerek. Özel notlar ve zarif seçimler ile hazırladığımız bu şık kutu tam size göre.

 

  1. Eğlencenin Aşk Hali

Herkesin arkadaşlar ile birlikte oynanan ve keyif veren bu tip oyunlara karşı ilgisi vardır. Sevgiliniz ile birlikte çok eğlenceli, bol kahkahalı ve bir o kadar da romantik bir oyuna ne dersiniz? Bunun için bu denge oyunundan alıp, üzerlerine özel notlar yazmanız yeterli. Basit, çok zaman almayan ancak çok romantik bir sürpriz olacak. Sevgililer gününü, unutulmaz bir keyfe, özel bir kutlamaya dönüştürebilirsiniz. Ayrıca sadece 14 Şubat sevgililer günü de değil, doğum günü, yılbaşı ve yıl dönümü gibi her özel zaman, bu hediyeyi sevgilinize vermeniz ve keyfini çıkarmanız için uygundur. Hızlıca hediyenizin hazırlık aşamasından bahsedecek olursak, siyah ve kırmızı olmak üzere iki adet kaleme ihtiyacınız var. Ancak işe başlamadan önce parçalar üzerine yazacaklarınızı not etmelisiniz. Bir kâğıda hazırlayacağınız cümleleri daha sonra ahşap parçalar üzerine yazmak daha kolay olacaktır. Onu neden çok sevdiğiniz, hangi özelliklerine bayıldığınız ve hangi konularda çok iyi olduğunu düşündüğünüz gibi kısa cümleler yazabilirsiniz. Ayrıca kısa sorular ile aynı şeyleri siz de ona sorabilirsiniz. Mesela sizi ne kadar sevdiği, hangi özelliklerinizi sevdiği gibi… Bu sayede oyunda çekilen her parça, bir soru ya da romantik bir cümle olacaktır. Kırmızı kalpler ile süsleme yapmayı da unutmamalısınız bu arada. Sevgiliye el yapımı hediye fikirleri arayanlar için eşsiz ve kişiye özel bir öneri olduğundan kesinlikle denenmeli! Erkek sevgiliye alınacak hediyeler arasında değerlendirmek bile mümkün üstelik. Çünkü çok keyifli bir oyunu çok romantik hale getirebiliyorsunuz.

 

Mutlu Anlarınıza Özel Kanvas Tablo

Mutlu Anlarınıza Özel Kanvas Tablo

Sevgilinize en mutlu olduğunuz anları hatırlatacak bir sürpriz yapmanız mümkün. Üstelik çok kolay bir şekilde, çok şık bir ürün ile. Sevgilinizin ya da eşinizin evinin, odasının duvarlarını süsleyecek olan tasarım, tüm detayları ile size yani aşkınıza özel olarak hazırlanıyor. Sizin fotoğraflarınız ve sizin özel günleriniz bu tabloda yer alıyor. Sipariş vermenin de oldukça kolay olduğu ürün için tek yapmanız gereken, en güzel fotoğraflarınızı seçim göndermeniz ve de özel günlerinizi belirtmeniz.

 

  1. Sürpriz dolu paketler hazırlayalım

El yapımı bir hediyeden ziyade, el yapımı bir sürpriz var sırada. Gerçek anlamda şaşırtan ve gülümseten bir sürpriz için satın aldığınız ya da kendi elleriniz ile yaptığınız hediyenize özel bir paket yapacağız. Bunun için hediye paketi kâğıdına ihtiyacımız var. Bir de iğne iplik! Belki dikiş makinesi kullanabiliyorsanız, sonuç çok daha güzel olabilir. Öncelikle hediyenizin boyutlarına uygun olarak kâğıdı kesmek gerekecek. Görseldeki gibi yıldız şeklini kullanabilirsiniz. Hediyenizi içine alacak boyutta olmasına dikkat etmeniz yeterli. Paketin içinde ışıltı ile dökülecek olan süslemeleri hazır olarak satın alabileceğiniz gibi parlak kâğıtları kendiniz keserek de yapabilirsiniz. Kestiğiniz yıldız şeklindeki iki kâğıdı, dikiş ile birleştirmeye başlatın ve yarısını diktikten sonra hediyenizi ve ışıltılı kâğıtları içine doldurun. Ardından kalan kısmı da dikerek hediyenizi tamamlayın. Açıldığında göz kamaştıracak olan sürpriziniz hazır bile! Sevgiliye küçük hediyeler ile mutluluk vermek, aşkını anlatmak bu kadar kolay… Üstelik kahkahalar yükselirken, siz de hediyeniz ile gurur duyabilirsiniz. Belki birkaç tane paket hazırlayıp, içlerine de çeşit çeşit kitaplar gizleyebilirsiniz örneğin… Siz ce çok eğlenceli bir sevgililer günü kutlaması olmaz mı bu paketler ile?

 

Kız Arkadaşa Hediye Yıllık Takvimli Ahşap Foto

Kız Arkadaşa Hediye Yıllık Takvimli Ahşap Foto

Sevgililer günü kutlamasına hazırlanırken, şüphesiz ki herkes en orijinal hediyeyi arıyor. Bu dönemde yılın henüz başlarında olduğumuz için de takvim çok farklı ve şık bir seçim olabilir. Fotoğrafınızın, isimleriniz ve de güzel bir mesajın süslediği takvim, ahşap üzerine işlenmiş olduğundan eşsiz bir dekor ürünü olarak ofis ya da evinizi süsleyebilir. Sevgiliniz her an mutluluğunuzu anımsayacağı şık tasarımı, yıl boyunca masasından indirmek istemeyecektir. Bu yüzden de içiniz rahat bir şekilde, göz kamaştıran bu hediyeyi tercih edebilirsiniz.

 

  1. Sıcak içecek içmeyi daha zevkli hale getiriyoruz

Biraz daha sevimli ve özel bir hediye ile sevgililer gününe kalıcı bir hatıra bırakmak isteyenler, kahve içerken sevdiğinin ellerinin üşümemesini sağlayacak olan bu hediyeyi hazırlayabilir. Biraz keçe, biraz ip, iğne, kâğıt, kalem ve makas… Tüm ihtiyacınız bu malzemeler olacak. Hazır bir şablonu kullanarak ya da kendi şablonunuzu çıkararak işe başlayabilirsiniz. Şablon çıkarmak sizi kokutmasın. Bir kâğıdı bardak üzerine sarıp yapıştırdıktan sonra çıkarıp, altını ve üstünü düz bir şekilde kestiğinizde, şablonunuzun hazır olduğunu göreceksiniz. Hayvan figürleri ise tamamen yaratıcılığınız ve de el becerinize kalıyor. Öncelikle keçeyi şablona göre kesmeli ve iki ucunu iğne ve iplik ile el dikişi yaparak kapatmalısınız. Alt ve üst kenarlarını da geçerek, görsel açıdan hoş görünmesini sağlayabilirsiniz. Siyah ve beyaz küçük keçe parçalarını kullanarak ise görseldeki gibi tilki figürü yaratabilirsiniz. Bu parçaları dikmeniz de mümkün yapıştırmanız da… Nasıl isterseniz! Hediyeniz hazır. Üstelik bu kadar kolay bir şekilde… Sevgiliye hediye el yapımı olduğunda değerli olduğundan hediyenin ne olduğu da çok önem taşımıyor aslında. Çünkü emin olun o sadece sizin emek vermiş olmanız ile ilgilenecek ve bu yüzden mutluluk duyacaktır. İster 1 tane isterseniz de çift ürünlerinde olduğu gibi 1 tane de kendinize olmak üzere 2 tane bu tasarımdan yapabilirsiniz. Belki kalp detayları ile daha da romantik bir hale getirmeniz mümkün. Hediyenizi sıcak bir kahve ile birlikte sevgilinize vermeyi unutmayın! Bu güzel sunum ile birlikte hediyesine bayılacaktır.

 

Kız Arkadaşa Hediye Duvar Saati

Kız Arkadaşa Hediye Duvar Saati

Özel bir tasarım, kişiye özel detaylar ve her zaman göz önünde olup aşkı anlatacak olan bir hediye… Yani bu şık duvar saati tasarımı! Sevgilinize her saate bakışında aşkınızı hatırlatacak olan tasarım, sizin vereceğiniz bilgiler ile ortaya çıkıyor. Bu yüzden de kişiye özel bir hediye haline geliyor. Sevgilinizin kendini özel hissedeceği, aşkınızın büyüklüğü ile mutlu olacağı seçim, farklı ve dikkat çekici bir sürpriz olacak. Sevgililer gününü daha anlamlı kılmak için siz de hemen sipariş verebilirsiniz.

 

  1. En güzel anıları ölümsüzleştirelim

En güzel hediye biriktirilen güzel anılar ve de edinilen dostlardır. Sevgilinize de en güzel anılarınızı armağan edebilir, hatta dostlarınızı da bu hediyeye dâhil edebilirsiniz. Bir kapı süsü olarak kullanılabilecek olan hediyeniz, fotoğraflardan oluşan bir çelenk olacak. Bunun için tuhafiye ya da hobi malzemeleri satan dükkânları ziyaret edebilirsiniz. Burada hazır köpük çelenk bulabilir ya da ahşap çemberleri kullanabilirsiniz. Hatta karton dahi kullanabilirsiniz. Bir Printer aracılığı ile fotoğraflarınızın çıktısını alabilir, minik boyutlarda çerçevelere yerleştirebilirsiniz. Bu çerçeveleri de kendi el emeğiniz ile renkli kartonları kullanarak yapabilirsiniz. Kısacası süsleme aşaması tamamen yaratıcılığınıza kalıyor. Çeşitli notları da isterseniz hediyenizde kullanabilirsiniz. Fotoğraflarınız arasında güzel notlar belki de şiirler ekleyebilirsiniz. Zevkle bir hediye hazırlayabilir, gerçek bir sevgililer günü sürprizine imza atabilirsiniz. Üstelik bu hediye ne çok masraflı olacak ne de çok zaman alacak. Keyifli bir hazırlık sürecinin ardından hediyeniz ile birlikte kutlamaya hazır hale geleceksiniz. El yapımı hediyeler sevgiliye en çok mutluluk veren sürprizler olduğundan seçiminiz doğru olacağı gibi, diğer taraftan eşsiz ve kalıcı bir hediye olması sebebi ile de tercih edilmektedir. Hemen harekete geçip hediyenizi hazırlamaya başlayabilirsiniz.

 

Çiftlere Özel Resimli I Love Yastık

Çiftlere Özel Resimli I Love Yastık

Romantik ve yokluğunuzu aratmayacak bir hediye! Sevdiğinize her zaman varlığınızı hissettirebilirsiniz. Özellikle de uzakta olan sevgilinize sevgililer gününde yokluğunuzu hissettirmemek için siz de böylesine güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. İsim ve baş harfi gibi kişiye özel detaylar ile tasarlanan yastık, fotoğrafınız ile beraber çok şık ve de dikkat çekici bir hediye haline geliyor. Kalitesi ise cabası. Sevgilinizin odasını süsleyecek, belki de bir nişan hediyesi olarak tercih edilebilecek olan ürün, meraklı bakışların da odağında olacaktır.

 

  1. Bir kavanoz dolusu mutluluk

Güzel bir hediye önerisi ile karşınızdayız. Bu güzel hediye için en önemli ihtiyacınız büyükçe bir kavanoz olacaktır. Kavanozu doldurmak ise işin en keyifli yanı… İsterseniz sevgilinizin sevdiği abur cuburları tercih edebilirsiniz, isterseniz sağlıklı besinlerden oluşan bir paket yapabilirsiniz, isterseniz kozmetik ürünleri tercih edebilirsiniz. Yani seçenekleriniz oldukça fazla. Önemli olan ilgi alanlarını doğru tahlil etmek… Sevgiliniz ya da eşinizin ilgisini çekebilecek olan ürünleri, bir kavanoz içerisinde bir araya getirmek ve de güzel süslemeler ile taçlandırmak, sevgililer günü için harika bir sürpriz olacaktır. Kurdeleler, kozalak ya da çiçekler, kavanozu süsleme aşamasında size yardımcı olabilir. Zevkinize uygun olarak hediyenizi hazırlayabilirsiniz. Kavanozu kırma ihtimali olan ürünleri kavanoz içerisine yerleştirirken pamuk kullanabilirsiniz. Bu sayede yumuşak bir zemin oluşturacaksınız.

Aşkınıza Özel Fotopuzzle 500 Parça

Aşkınıza Özel Fotopuzzle 500 Parça

Fotoğrafınızın hem bir eğlenceye dönüşmesi hem de duvarlarınızı süsleyecek bir dekor ürünü olması nasıl olurdu? Bunun en iyi yolu fotoğrafınızın puzzle olması fikridir. İşte şimdi bu imkâna kolayca ulaşabilirsiniz. Sipariş verirken seçtiğiniz en güzel karenizi göndermeniz, en güzel sonucu almanız için yeterli olacaktır. Sevgililer gününü ölümsüzleştireceğiniz hediyeniz duvarları süsleyecek, her görenin beğenisini kazandıracak ve gelecek güzel yıllara hoş bir anı olarak kalacaktır. Hemen hızlıca sipariş vererek işe koyulabilirsiniz.

 

  1. İsme özel saksılar

Pratik, pratik olduğu kadar da güzel bir fikir ile sizin için sevgililer günü hazırlığını dert olmaktan çıkarıyoruz. Hemen en güzel çiçekleri seçip, beyaz ve zarif bir saksı bularak işe başlayabilirsiniz. Bir de porselen kalemine ihtiyacını var. Harf stickerları da işinizi kolaylaştıracağından önerilmektedir. Sevgilinizin adını bu stickerlar ile saksı üzerine yazmalısınız öncelikle. Kaleminiz ile de tıpkı görseldeki gibi harflerin çevresini sarmalısınız. Önce sık sık yerleştirdiğiniz noktalar, harflerden uzaklaştıkça seyrekleşmeli. İstediğiniz renkleri tercih edebilir, istediğiniz tasarımı yapabilirsiniz. Kendinize bu konuda güveniyorsanız, sadece noktalar ile sınırlı kalmayıp daha özel çalışmalar yapabilir, bir sanat eseri ortaya çıkarabilirsiniz. Seçtiğiniz çiçekler, yeşillikler ya da skulentleri belki de kaktüsü saksılara yerleştirmeniz ile birlikte hediyeniz hazır olacak. Önerimiz birden fazla saksı ve birden fazla bitki tercih etmenizden yana olacak. Bu sayede, çok daha dekoratif bir sürpriz hazırlamış olacaksınız. Sevgilinizin odasını, ofisini belki de eşinizin çalışma odasını bu şekilde adeta bir bahçeye dönüştürebilirsiniz. Saksılar üzerine de bir de çok mesaj yerleştirebilirsiniz. Sadece isimleriniz ile kendinizi sınırlandırmak zorunda değilsiniz. Yalnız dikkat etmelisiniz ki kullandığınız kalemin özelliklerine uygun olarak tasarımınızı sabitlemeniz gerekmektedir. Bazı kalemler, ürünün fırınlanması ile boyanın sabitleneceği türden olabilir. Buna uygun olarak hediyenizi sonlandırmalısınız. Hiç kimse çiçeklerin sulanması ile birlikte boyaları akan bir hediye ile sevdiğinin karşısına çıkmak istemez sonuçta. Bu yüzden bu konuda dikkatli olmalısınız.

 

Sevgililere Özel Resim Baskılı Tişörtler

Sevgililere Özel Resim Baskılı Tişörtler

Güzel anların, en güzel fotoğrafların bir araya geldiği bir hediye seçeneği olarak sunulan ürün, kalitesi ile kullanıcıları memnun ediyor. Baskı kalitesi ise çok özel bir tasarım olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca T-shirt tasarımına eklenecek olan isimleriniz ve de tarih detayları hediyenizi kıymetli kılacak. Sevgilinize çok anlamlı bir hediye satın almış olacaksınız. Ancak unutmamalısınız ki çift T-shirt’ü olarak bilinen bu tür ürünleri sevgiliniz ile birlikte sizin de giymeniz gerek. İşte o zaman hediyenizin hakkını verebilirsiniz.

 

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago