Daha Önce Hiç Duyulmamış Sevgiliye Doğum Günü Sözleri

Sevdiğiniz insanın doğum günü sizin için her şeyden önemlidir.O gün diğer günlerden farklı olduğu kadar güzel de olmalıdır.Sevgiliye doğum günü sözleri hazırlanmalı ve güzelce not edilmelidir.Güzel bir kağıda en içten duygularla yazılan Sevgiliye doğum günü sözleri uzun olmaktan öte derin olmalıdır.Kalbin en derinlerinden gelen sözler her zaman daha etkilidir. En güzel sözlerin ve en güzel duyguların yer aldığı kalbin merkezi sevdiğimiz insana aittir.Sevdiğiniz insanın doğum gününde ise en güzel sözler bu kalpten gelir.Sevgiliye doğum günü sözleri sizin kalbinizin sözleridir aslında.

Dikkatinizi Çekebilir ► Sevgiliye Hediye

Sevgili Hediyeleri

 

Sevgiliye Doğum günü sözleri aslında sizin kalbinizin en derinliklerinden çıkan sözlerdir. Sizin sevginizi karşı tarafa en net biçimde açıklayan sözlerdir. Zaman her şeye biraz daha anlam katar.  Tıpkı sevginin ve aşkın size kattığı gibi . Sevgiliye doğum günü sözleri kısa olduğu zaman ise duygu yoğunluğunun fazla olmasını sağlayabilir. Bu tamamen size kalmış bir durumdur. Bazen bir kelime tüm duyguların yerini tutabilir. Sevgiliye doğum günü sürprizleri yapmayı seven insanlar genelde bu sözlere de çok özen gösterirler. Doğum gününde Sevgiliye doğum günü yazıları yazan bir insanın romantikliği kadar başka bir şey yoktur. Çünkü en güzel ve en özel kelimeler o yazıda yer alır. Geçmişten gelen yazma kültürü hala özelliğini ve güzelliğini korumakta. İstediğiniz kadar hediyeler alın istediğiniz kadar sürprizler yapın kalbinizden dökülen iki kelime çoğu şeyden üstte olacaktır.

Sevgiliye en güzel doğum günü sözleri kalbin kaynağından çıkar.En özelleri ve en güzelleri kalp ile beslenir.Sizin kalbinizden çıkan sözler sevginizi de beslemiş olacak. Sevgiliye hediye olarak bakıldığında bu sözler çok önemlidir.Bu açıdan size ilham kaynağı olacağını düşündüğümüz ufak bir listeyi sunuyoruz.

Sen benim miladımsın sevgilim.Doğduğun günden öncesi ve sonrası var.Sen benim en güzel takvimimsin.

Uzun zamandır saate bakmıyorum sevgilim.Sensiz geçen bir doğum günü düşünemezken bensiz geçen bir ömrü nasıl kabullenebiliyorsun ?

Şimdi takvim yapraklarını biriktirmeye başladım.Sana uzun şiirler ve güzel şarkılar sakladım.Günlerimi sana hediye etmek istiyorum sevgilim.

 

Sevgiliye Hediye Minyatür Bitki Bahçesi

Her daim canlı tutulan bir sevginin en büyük göstergesi onu simgeleyen bir hediyedir.Nasıl ki siz kalbinizdeki kelebekleri her gün besleyip büyütüyorsunuz bu bahçe de paralel olarak bakıma ihtiyaç duyacaktır. Gerek görsel açıdan gerekse manevi açıdan çok hoş bir hediye olacağını düşündüğümüz bu hediye için şimdiden bir isim düşünmeye başlayabilirsiniz. Çünkü bu bahçenin iki sahibi olacak !

 

 

Sensiz geçen günlerimi hesapladım.Artık senle bir günde iki günlük yaşamalıyız.Yoksa nasıl telafi ederim sensiz geçen günlerimi ?

Şimdi sana uzun uzun kelimeler dökmek isterdim lakin alfabem yetmiyor doğduğun günü anlatmaya..

Hakkında anlatmak istediklerimi not ediyorum.Şimdi koca bir cilt birikti.Hediye mi etsem seni sana ?

 

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi Kar Küresi

Kalbimizde yer etmiş bir karakterdir küçük prens. Sizin de bir prensiniz var ve bunu ona hissettirmek ve size ait olduğunu hissettirmek mi istiyorsunuz ? Bu hediye tam size göre. Hem içerisinde güzel anlamlar içermekte hem de zarif. Mutlaka kalbinin derinliklerinde yer edecektir bu kar küresi.Bakmayın kar küresi olduğuna.En sıcak en samimi hediye olacaktır.

 

 

Bilmediğim şehirlerde adını yazdığım çakıl taşlarını topluyorum.Çocuklarımıza hediye ederiz doğdukları gün.Tıpkı senin doğduğun günde olduğu gibi..

Sen benim hayatımın en güzel evresi oldun sevgilim.Doğdum,büyüdüm,sevdim ve sonuncusunu da biliyorsun zaten..

Sonra bir gün kalbimdeki büyük isyanın başladı,sığmadı ve taştı tüm bedenime.Şimdi bugün seni mi kutlayacağız yoksa bendeki seni mi ?

 

Sevgiliye Hediye Aşk Yastığı

Sürekli uyuklayan bir sevgiliniz mi var ? Şekerleme yapmayı seven ya da süslere özen mi gösteriyor ? Bu konuda size ufak bir önerimiz var. Bu aşk yastığı sevgilinize göre. İsterse koltukta uyuklarken isterse evin en güzel yerine süs olarak koyabilir. Sürekli göz önünde olacaktır ve hep sizi hatırlatacaktır.Tabir-i caizse çok tatlı bir hediye değil mi ?

 

 

Karanlıklarıma gün ışığını getireceğini bilseydi bu dünya,doğduğun gün güneşi çıkarmaya utanırdı yeryüzüne.

Sevgiliye doğum günü sözleri öyle göründüğü gibi herkesin yapacağı bir şey değildir. Kalbinin en derinliklerinde hissedebilen ve hislerin en güzeline sahip insanlar yapabilir. Sevgiliye doğum günü hediyesi almak için fikir alabilirsiniz fakat sevgiliye doğum günü yazıları yardımsız şekilde yazılmalıdır. En içten duygularla yazılmalıdır. Çünkü size ait olmalıdır bu sözler. Bir ömür kalbinde taşıyacaktır bu sözleri. Zaman hiçbir zaman eskitemez bu sözleri. Sevgiliye doğum günü sözleri uzun zaman sonra bile aklının bir köşesinde kalacaktır. Sevgiliye en güzel doğum günü sözleri aşkın kaynak noktasıdır. Kalpleri birleştirir ve en güzel bağı sağlamlaştırır.

Zamanın bizlere sunduğu en güzel şey sevdiğimiz insanların gelecek olduğunu bilmektir.Öyle güzeldir ki o zaman..Bir otobüs durağında örneğin. Ya da bir pencere kenarında .. Sevgiliye hediye almak zamanı o anda durdurmaktır. Aslında demek istiyor ki bak bu hediyeyi görünce o anı unutma. Sana hediyeyi verdiğim anı hep hatırla. Erkek sevgiliye hediye alan bir kadın ne çok şey anlatıyordur aslında.Kadına hediye alan bir erkek neleri anlatmaya çalışıyordur. Sevgiliye doğum günü sözlerini düşünün bir de. Ne kadar çok anlam içerir. Bir sürü duyguyu içinde barındırır. Sevgiliye doğum günü sözleri uzun olduğu kadar anlam açısından da zengindir. Sevgiliye en güzel doğum günü sözleri kalbimizde beslediğimiz kelebeklerle kanatlanıverir.

Aklımızda olan kişinin yanımızda olması kadar güzel bir şey yoktur elbette. Çünkü her şeye gücümüzün yeteceğini biliriz. Bu sayede yaşama hevesimiz daha da artacaktır. Sevgiliye doğum günü geldiği gün vereceğiniz en güzel hediye kalbinizdir. Tüm benliğinizle ona ait olduğunuzu hissettirdiğinizde her şey değişecektir. Ne zordur bir insanın bir insana kendini adaması.Sevgiliye doğum günü yazıları hakkında ufak hatırlatma yapmak istedik sizlere ..

Seninle ilgili tek bildiğim şey kalbin,ellerin ve bakışlarındır.Doğduğun güne minnettarım sevgilim.

Şimdi kaç gün geçti üzerinden gözlerini açmanın ? Ben söyleyeyim aşka çeyrek kala açtın gözlerini şimdi ise o gözler benim.

 

Erkek Sevgiliye Hediye Zippo Çakmak Seti

Tam olarak karizma hediyeler kategorisine giren bu ürün hakkında size birçok şey söylemeye gerek yok aslında.Çünkü ürün ağırlığı ve estetiğiyle tam olarak karşınızda duruyor. Unutmayın ki bu orijinal ürün tam anlamıyla asil.Eğer resmiyeti seven ve karizmasından ödün vermeyen bir sevgiliniz varsa bu ürün tam size göre.Lazer işlemesi ile yapıldığından kalıcılığı konusunda şüphe duymayın.

 

 

Bir deniz kıyısında gözlerine baktığımda farketttim ki sen bakınca mavi oluyormuş deniz. Sahi ya doğmasaydın n’olurdu sevgilim ?

Adının geçtiği tüm cümleleri seviyorum. Sen varsın diye bindiğim otobüsler anlam kazanıyor. İyi ki doğdun hayatım, sayende anlamlanıyor hayat.

Şimdi sırtımı bir ağaca yaslamışım, elimde en sevdiğin kitap ve senin şiirlerin var. Hangi mısraya saklandı gözlerin ?

 

Erkek Sevgiliye Hediye Tuğralı Deri Cüzdan

Güzel tasarımlardan etkilenmemek elde değil.Bu cüzdan diğer cüzdanlardan estetik anlamda çok ötede.Orijinal deri üzerine lazer işlemesi ile Fatih Sultan Mehmet Tuğrası ne kadar da güzel durmuş değil mi ? Sevgilinize hem jest hem de güzel bir hatıra bırakmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.Bu hediyeyi alacak kişi ne kadar şanslı.. Çünkü zarif ve kullanışlı hediyeler hep güzeldir.

 

 

Yaşama dair tüm bildiklerimi unuttum ben. Bundan sonrasında sadece sen varsın. İyi ki doğdun iyi ki benimsin sevgilim

Telefonun ekranında ne zaman ismini görsem tüm şebekem yerle bir oluyor. Elim ayağım titriyor kalbinin atışlarında..

Ailene en büyük teşekkürü borçluyum. Seni sevgiyle besledikleri için .. Sen benim en derin duygularımdasın, iyi ki varsın. .

 

Sevgiliye Yıldönümü Hediyesi Mini Ahşap Foto

Hangimizin sevgilisi özel günlere dikkat etmez ki ? Bir de bahsettiğimiz gün yıl dönümü ise..Bu hediye tam olarak size hitap ediyor. Detaylarla süslenen bu ahşap foto anlamların en güzeline sahip.Sen benim bütün saniyelerimdesin diyen bir hediye karşısında kim etkilenmez ? O yüzden öncelikli olarak doğru tarihleri yazarak sağlıklı bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Zamansız aşklar en güzelidir !

 

 

Sahiden kuşlar kanatlarıyla mı uçuyorlar ? Peki senden sonra ben nasıl olur da kanatsız uçuyor olabilirim ?

Kalbimin en güzel yerlerine saklan sevgilim.Ne elma ne de armut .. Ne dersem çıkma oradan.

 

Polis Sevgiliye Hediye Kahve Kupası

Sevgiliniz bir polis memuru ise bu hediye karşısında çok etkilenecektir. Hem mesleğine duyduğunuz saygıyı hem de sevgilinize duyduğunuz sevgiyi gösterecektir.Hem eğlenceli hem de duygusal bir tasarıma sahip bu hediye sayesinde unutulmaz hediyeler arasına girecektir. Estetik ve kullanışlı bir hediye olan polislere özel bu kupa her zaman el altında olacaktır.Bir kahve molasında telefonunuz çalabilir.

 

 

Hayatımızda sadece bir kere aşık oluruz.Diğerleri hep bir arayıştır aslında.Ve o kişi hayatımızın odak noktası olur.Sonrası ise zaten malum kelebekler… Sevdiğimiz kişinin doğum gününü en güzel şekilde geçirmesini isteriz.Elimizden geldiğince mutlu olmasını isteriz.Bu doğrultu da bir sürü şey yaparız. Sevgiliye doğum günü sözlerini ufak kağıtlara yazarak tüm duvarı kaplayabiliriz. Sevgiliye doğum günü hediyesi alırız. En sevdiği şeyleri birlikte yapmaya çalışırız. En saf duygularımızla yaklaşırız.Aşk bunu gerektirir çünkü. Saflık ve samimiyet aşkın temelinde yatar.

Sevgiliye doğum günü sözleri uzun ya da kısa olarak ayırt edilmeyebilir. Çünkü yukarıda belirttiğimiz gibi birkaç kelime ile tüm dünyanın özetini de yapabilirsiniz. Sevgiliye doğum günü sözleri kısa olduğu zaman anlamsız olur gibi düşüncelere kapılmayınız. Boş ve hissiz kelimelerden oluşan kelime topluluğu bazen hiçbir şey ifade etmeyebilir.Bu konuda asıl önemli olan en saf duygularla kağıda döktüklerinizdir. Tamamen size ait olan ve kalbinize ait olan sözlerdir bunlar. Sevgiliye en güzel doğum günü sözleri sizin kalbinizden dudaklarınıza giden yolda saklıdır. Bu şekilde ise tamamen gerçek duygularınızı ortaya çıkarmış olursunuz. Ve bu saf duyguları ve hisleri ancak sizi seven bir insan anlayacaktır. Bu sözleri doğru kişiye kurduğunuzdan emin olmanın tek yolu karşınızdakinin hislerine hakim olmaktır. Zaten bu sözler kalbinizden çıkıyorsa zaten doğru kişiye söylüyorsunuzdur. Sevgiliye hediye bu sözlerin arasında gizlidir. Bazen tüm dünyaları hediye etmiş olabilirsiniz. Çünkü çok farklı şeylerden bahsedeceksiniz farkında olmadan. İnsanlığın başlangıcından bu yana böyle geldi böyle gider bu düzen. Her şey değişir ve gelişir. Değişmeyen ve gelişmeyen tek şey aşk ve sevgidir. İlk insanın aşkı ile bizim aşkımızın arasında hiçbir fark yoktur.

Sevgiliye doğum günü sözleri söyleyen insanlar kalplerinde beslediği aşk ile her gün perçinler sevgisini. Kadın erkek farketmez aslında. Erkek sevgiliye hediye alan bir kadın tüm zarifliğini ortaya koyacaktır. Erkek ise karşısındaki zarif hanımefendiye olabildiğince zarif bir hediye almak isteyecektir.Bazen bir çiçek bazen Sevgiliye en güzel doğum günü sözleri .. Bunun kararını verecek olan sizlersiniz. Sevgiliye hediye kapsamında binlerce şey bulabileceğiniz bir çağda yaşıyoruz. Ama hangisinin doğru olduğuna karar vermek asıl meseledir. Sizin yapacağınız en iyi şey kalbinizin sesini dinlemektir.Çünkü kalbinizin en güzel yerinde sevdiğiniz insan yer almaktadır. Dolaylı yoldan kalbinizin sesi sevdiğiniz insanın sesidir.

Sevgiliye en güzel doğum günü sözleri hislerin en güzeline sahip olur genelde. Çünkü kalbin odağından çıkan bu sözler uzun süre hafızalardan silinmez. Bu sayede siz de hafızalardan silinmemiş olursunuz. Sevgiliye hediye almak isteyen insanların da genel olarak yaptığı şey güzel ve etkili olanı aramaktır. Bunun kararını verecek olan sizlersiniz. Çünkü sevdiğiniz insanı en iyi siz tanırsınız. Elleriyle tuttuğu çay bardağından saçınızı okşarken ki parmaklar arasındaki farkı bilecek olan sizlersiniz. Size baktığı gözbebekleri ile sokaktaki kediye baktığı gözbebekleri arasındaki farklı bilecek olan sizlersiniz. Sevdiğiniz insanı tanımak kadar güzel bir şey yoktur elbet. Ona hediye alırken de bu kriterleri göz önünde bulundurmak en doğrusu olacaktır. Sevgiliye doğum günü yazıları yazarken aklınıza kimbilir neler gelecek. Size ilk baktığı günü mutlaka hatırlayacaksınız. Ya da işte tam bu dediğiniz bir an kesinlikle vardır. Zamanı durdurduğunuz anları hatırladınız değil mi J .. Bahsini ettiğimiz sözler bu anda saklıdır. Ufak kağıtlara güzel notlar yazarak pantolonun cebine koyabilirsiniz. Sevgiliye en güzel doğum günü sözleri de bu şekilde sürprizlere saklanabilir. Okuduğu kitabın arasına koyacağınız güzel bir not her şeyi anlamlandırabilir. O sayfaya geldiğinde kitabın seyri değişir.

Geldiğinden bu yana ne kadar anlamlı olduğunu farkettim balkondaki saksının, papatyaları sen mi koydun ?

Hadi şimdi gökyüzüne karşı bir şarkı söyleyelim,içinde sen ve ben olsun. Bugün doğduk biz bugün !!

 

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi Kalp Kolye

Söylemek istediğiniz ama söyleyemediğiniz şeyler mutlaka vardır.Bazen çekingen olabiliyoruz.Sonsuza dek yanımda ol , ellerimi sakın bırakma,kalbimi sakın bırakma diyemiyoruz bazen.Onun yerine birbirine sımsıkı bağlı bu kolyeyi hediye edebilirsiniz.Sizin yerinize çok şey anlatacaktır.Tabii ki biz söylemenizden yanayız.O zaman da bu güzel sonsuza dek beraber kolyeyi hemen peşinden hediye ederseniz aşkınız sonsuza dek perçinlenir.

 

 

Ne var denize karşı ağladıysam ? Şimdi de sana bakarken gülüyorum. Her sevginin bir acısı vardır sevgilim ..

Durdur zamanı gözlerime bakarken,ellerimi tut,kalbimi okşa.. İyi ki doğdun yağmur kadın..

Varlığında huzur bulan kalbime soramıyorum,yokluğunda kendini yemeye başlayan beynime de..Kelebekler diyorum neden uçuyorlar ?

 

Sevgiliye Hediye İsim Yazılı Mutfak Önlüğü

Mutfakta iyi olan sevgilinize güzel bir jest yapmak istemez misiniz ? Hem daha da özendirmek hem de kendini özel hissetmek isteyen sevgilinize bu güzel hediyeyi almalısınız. Ya da hiç mi girmiyor mutfağa ? O zaman teşvik anlamında alabilirsiniz. Ama şundan eminiz , güzel aşklar güzel yemekler yapar.En iyisi siz yemeği birlikte yapın.Aşkını biraz fazla atın !

 

 

Neden öyle bakıyorsun diye sorma bana, sana bakarken dinleniyor ruhum. Doğduğun günden bu yana geçen zamanı seviyorum..

Seninle bir ağacın gölgesinde nefeslenmeliyiz, yağmura dokunmalı , annelere saygı duymalıyız sevgilim..

Sana karşı tüm duyguların derinlerindeyim,ölmek istersen ölmek,sevmek istersen sevmek. Doğalım sevgilim tüm tabiata.

Anlatamadığım şeyleri yazdım kağıtlara ve sonra yaktım kağıtları sevgilim. Ne hakkı var sana söyleyemedikten sonra kağıtlara dökmenin ?

Mevsimlerimi değiştir,kışın çiçekler açsın,yazın ortasında eksiye insin sıcaklıklarım. Mevsimlerimi uyarla doğduğun güne sevgilim !!                             

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago