Sıradışı Mutluluk Veren Sevgiliye Doğum Günü Mesajları

Hayatımızı adadığımız insanın değerini anlamak ve anlatmak için her yolu deneriz. Çünkü sevgimizi kağıtlara,notlara dökmek sevginin güzelliğini ortaya çıkarır. Özellikle sevdiğimiz insanın doğum günü söz konusu ise durum biraz daha farklıdır. Çünkü bu güzel gün bizim için çok önemlidir. Sevgiliye doğum günü mesajı hazırlamak için yaşadığınız hatıralara bakmanız yeterlidir. Geçmişte yaşadığımız her şey aslında bir mesajdır. Güzel bir hatıra her şeyden değerlidir. Kalbinizden gelecek birkaç söz sevginizi açığa çıkarmaya yardımcı olacaktır. Çünkü sevdiğiniz insana sarfedeceğiniz güzel sözler çoğu şeyden değerlidir. Sevdiğiniz  sizin her şeyinizdir. Hayatınızı adamayı seçtiğiniz kişiye bunu en iyi şekilde ifade etmelisiniz. Doğum gününde ise özel bir hazırlık yapabilirsiniz. Sevgiliye doğum günü mesajları içten ve samimi olduğu kadar özel de olmalıdır. İyi hissetmeyi hepimiz isteriz. Sevdiğimiz insanın özel hissetmesini ise daha çok isteriz. Sevgiliye doğum günü mesajı özel olduğu zaman bu his de doğru orantılı olarak artacaktır.

Dikkatinizi Çekebilir ► Sevgiliye Doğum Günü Hediyeleri

Sevgiliye Doğum Günü

 

Güzel sürprizler her zaman etkileyici olmuştur. Klasik yollardan farklı yollar deneyebilirsiniz. Sevgiliye doğum günü resimli mesajları içeren ufak bir albüm ile karşısına çıktığınız zaman mutlaka etkilenecektir. İyi görseller ve güzel sözlerle bezenmiş resimli mesajlar ile hatıralarda kalıcı bir yer edinebilirsiniz. Bu konuda yardım alabileceğiniz en güzel ayrıntı güzel anlarınızdır. Örneğin; geçmişte gittiğiniz bir gezide ona verdiğiniz bir gül olabilir. Ya da en çok güldüğünüz anları düşünün. Mutlaka güzel bir detay yakalayacaksınız. Bu sayede sevgiliye doğum günü mesajı yazmanız kolaylaşacak ve daha orijinal yazılar ortaya çıkarabileceksiniz. Yardımcı olabileceğini düşündüğümüz birkaç mesajı sizin için listeledik.

  • Dünyama hoş geldin sevgilim. Doğduğun gün açan bütün papatyalara selam ediyorum..

  • Doğduğunda annenin gözbebeklerinin güzelliğini görmek istiyorsan gözlerime bak sevgilim..

  • Zamanın durduğu nadir anlardan biri de gözlerini açtığında gerçekleşti,o an bir ailenin yüzü güldü. Sen de benim yüzümü güldür sevdiğim.

Kişiye Özel Ahşap Doğum Günü Çerçevesi

Kişiye Özel Ahşap Doğum Günü Çerçevesi
Sevgiliniz için seçeceğiniz doğum günü hediyesi sadece ona özel olsun istemez misiniz? Sevgilinizin ismi ve de doğum günü mesajınız ile hazırlanacak olan çerçeve, güne anlam kazandıracak bir hediye olacaktır. Bu şık çerçeveyi en güzel fotoğrafınız ile şenlendirin ve doğum gününde sevgilinize armağan edin!

 

  • Ne güzel geldin dünyaya.. Ardından dünyama.. Hoş geldin sefalar getirdin sevgilim..

  • Mevsimlerin değiştirelim sevgilim,doğduğun gün artık bir bahar bizim için…

  • Güzel bir şarkı çalalım,papatyalardan taç yapalım ve gökyüzüne karşı en sevdiğimiz şiiri okuyalım sevgilim. İyi ki varsın !

Carla Mara Aşk Kavanozu

Carla Mara Aşk Kavanozu
Aşk sözcükleri ile dolu kavanoz sevgilinize olan duygularınızı ifade edebilmenizi, ona eşsiz bir doğum günü hediyesi vermenizi sağlayacaktır. Pembe renkli kâğıtlar üzerine yazılan mesajlar oldukça şirin ve romantik görünüyor. Bu romantik hediyeyi sevgilinize doğum günü hediyesi olarak verebilir onu dünyanın en mutlu insanı yapabilirsiniz.

 

  • Zamana karşı savaşmak ve bu savaştan galip ayrılmak için elini hiçbir zaman bırakmayacağım. Sen de öyle yap ve yenelim zamanı sevgilim !

  • Ne garip seni sevmek.. Sanki bir ceylan pınardan su içiyor,yahut bir arı çiçekten bal alıyor. İyi ki doğdun sevgilim..

Kişiye Özel İsim ve Mesaj Yazılı Bardak

Kişiye Özel İsim ve Mesaj Yazılı Bardak
Sevgiliye alınabilecek en sıra dışı doğum günü hediyesi… Sevgilinize iletmek istediğiniz doğum günü mesajınızı yazdırabileceğiniz bu kupa soğukken siyah renk olarak görünecektir. Sevgilinize hediye edeceğiniz bu kupa sıradan bir hediye gibi gelse de kupaya sıcak su koyulunca sürprizi ortaya çıkacaktır. Sevgiliniz bu hediye karşısında şaşkınlığını saklayamayacak, mutluluğu da gözlerinden okunacaktır.

 

  • Uzun yoldan geldim ve sığındım ellerine.. Biraz su ver ve çok sev. Geri kalan her şey teferruat sevdiğim.

Sözlerinizi kağıda dökmek özel bir iştir. Hissettiğiniz tüm duygular sizin kalbinizden gelmektedir. Bazen kendinizi kaptırıp saatlerce yazabilirsiniz bazen de aklınıza tek kelime gelir ve çok şeyi anlatır. Sevgiliye doğum günü mesajı uzun olduğu zaman yoğunlaşmış duyguların kelimelerle dağıtılmasıdır. Yoğunluk kelimeler sayesinde dağıtırlır. Sevgiliye doğum günü mesajı uzun bir şekilde  yazıldığında daha çok kelimeye ve söz öbeklerine sahip olur. İfade şekliniz aslında bu uzunluğa göre  değişkenlik gösterebilir. Bu durum doğal olarak kişiden kişiye değişir. Bazılarımız ise bu konuda ince eleyip sık dokur ve en özellerini seçmeye çalışır. Sevgiliye doğum günü mesajı kısa olduğunda ise az kelime ile yoğun duyguları anlatma işidir aslında. Bu konuda en önemli nokta detaylardır. Bu detaylar sayesinde en özel kelimeleri bir araya getirebiliriz. Bu sayede en özel mesajı ortaya çıkarabiliriz. Sevgiliye doğum günü mesajı kısa olduğunda güzel bir görsel üzerine de  eklenebilir. Örneğin bir hatıra fotoğrafınız varsa photoshop yardımıyla ekleyebilirsiz. Bu sayede Sevgiliye doğum günü resimli mesajları oluşturabilir ve hoş bir hediye hazırlayabilirsiniz. Sevgiliye doğum günü sürprizi olarak da düşünülebilir.

Bir diğer konu ise geçmişte yaşadığımız güzel günleri yad etmektir. Her ne kadar hayat şartları bizi farklı yollara itse de eski sevgiliye doğum günü mesajı yazmak bir vefa borcu sayılabilir. Bazılarımız iyi bazılarımız kötü ayrılmış olabiliriz. Ama bu durumun hayatın bir parçası olduğunu kabullenmeli ve olgun bir şekilde karşılamalıyız. Çünkü bizlere yakışan duyarlı ve sağduyulu olmaktır. Geçmişe duyduğumuz saygı kendimize duyduğumuz saygıdır aslında. Siz de eğer eski sevgiliye doğum günü mesajı yazmayı düşünüyorsanız bahsi geçen değeri veriyorsunuz demektir. Bu bir zorunluluk olarak düşünülmemelidir. İçten geldiği zaman yazılmalıdır. Sonuç olarak hayatımızın bir bölümünde bize eşlik eden bir insandan bahsediyoruz. Eski sevgiliye doğum günü mesajı uzun olabileceği gibi birkaç kelimeden de oluşabilir. Bu tamamen sizin tercihinizde olacak bir durumdur. Ama içten ve samimi olması en önemli noktadır.  Çünkü eski sevgiliye doğum günü mesajı yazayım derken farklı yönlere çekilme durumunu da unutmamak lazım. Olabildiğince sade ve net olduğunuzda sıkıntı olmayacaktır.

  • Şimdi bütün çiçeklere ismini verdim ve koparmıyorum papatyaları. Menekşeler bile unuttular benliğini. Armağan olsun tüm çiçekler doğduğun güne !

  • Zamanla değişen insanlığa rağmen ilk günkü gibi saf olan sevgimizden bahsetmek istiyorum sana sevgilim. Yıllar sonra  çocuklarımıza da anlatabileceğimiz sevgimizden ..

1000 Parçalı Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Puzzle

1000 Parçalı Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Puzzle
Doğum günü hediyesi olarak sevgilinize verebileceğiniz en güzel hediye bu puzzle olsa gerek. Sevgilinize iletmek istediğiniz mesaj ve en güzel fotoğrafınızla hazırlanacak olan puzzle, sürpriz dolu bir doğum günü hediyesi olacaktır. Sevgiliniz bu puzzle’ı bir araya getirmek için heyecanlanacaktır ve bittiğinde ise evinin bir köşesini renklendirecektir.

 

  • Doğduğun gün radyoda çalan bütün şarkılar benim, hastane odalarında olan tüm umutlar bizim olsun sevgilim  !

  • Gökyüzüne bıraktığım bir uçurtma dönmedi geri sevgilim. Onun yerine sen geldin gökyüzünün en derinlerinden..

Kişiye Özel Aşk Filmi

Kişiye Özel Aşk Filmi
Sevgilinize olan aşkınızı ifade edebileceğiniz eşsiz bir doğum günü hediyesi! İçinizdeki duyguları yansıtacak olan bu aşk filmi sevgilinize ve size özel hazırlanacaktır. İçeriği oldukça romantik ve etkileyici olacaktır. Bu kısa film ile sevgilinize aşk dolu bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz. Neden sizin de aşk filminiz olmasın!

 

  • Hayatıma girdiğin günü çok iyi hatırlıyorum. Nasıl da sevinmiştim. Ailenin sen doğduğun gün nasıl sevindiğini tahmin bile edemiyorum sevgilim ..

  • Anlatılacak çok şey var aslında.. Bir sürü kelime bir sürü hece .. Anlam kattığın bu hayat tüm benliğiyle hediyedir sana sevdiğim.

  •  Elime aldığım bu kalem ve kağıt çok şey bekliyor benden. Ama seni sığdıramıyorum alfabeme sevgilim. İyi ki varsın !

Sevgiliye Hediye Aşkımızın Meyvesi Fotoğraf Albümü

Sevgiliye Hediye Aşkımızın Meyvesi Fotoğraf Albümü
Çiftlere özel olarak hazırlanan albüm, istenen sözler ile tamamlanarak, daha da anlamlı hale geliyor. Siz de isminize özel bu tip bir albüm hazırlatarak, güzel mesajlarınızı ön yüzüne ekleyebilirsiniz. Bu erkek arkadaşa doğum günü mesajı iletmek için de harika bir seçenek olabilir, bayanlar için de tercih edilebilir. Hatta isterseniz fotoğraflarınıza da bu tip notlar iliştirebilirsiniz.

 

  •  Ellerini kalbine koy ve ağaçları düşün. Yuva yapmış kuşları ve yeşeren yapraklarını.. İşte sen böyle bir güzelliksin.

  • -Doğanın en masum hallerinden birinde bekliyorum seni.. Sağanak altında kalmış bir kuş gibi uçmaya çalışıyorum sevgine.

Kişiye Özel Aşk Gazetesi

Kişiye Özel Aşk Gazetesi
Erkek arkadaşa doğum günü mesajı iletmek için harika bir yol değil mi? Size ve aşkınıza özel bir gazete hazırlayarak, istediğiniz mesajları, duygu ve düşüncelerinizi sevdiğiniz kişiye ulaştırabilirsiniz. 4 sayfadan oluşan özel gazete, tamamen aşkınızı anlatan özel bir yayın olarak hazırlanacak. Doğum günü mesajları iletmek için de harika bir yol olduğunu söyleyebiliriz.

 

  • Meğer bunca yıl seni beklemiş ve seni özlemişim. Şimdi tüm günlere bir anlam katıp hayatımı sevgi ile donatıyorsun..Kim bilir doğduğun gün neler olmuştur dünyada..

En önemli günlerden oluşan bir liste oluştursak bu listenin başında sevdiğimiz insanın doğum günü yer alacaktır. Bu doğrultuda baktığımızda ise hazırlayacağımız hediyeler çok önemli yer tutuyor. Maddi ve manevi hediyeler olarak bir sınıflandırma yapabiliriz. Sevgiliye doğum günü mesajı yazmak manevi hediyelerden bir tanesidir. Çünkü sevgiliye doğum günü mesajları her zaman ilişkilerde önemli bir yer tutmuştur. Manevi değeri ölçülemez bu tarz mesajların. En güzel ve en özel yere sahip olmayı başaracaktır. Çünkü sevgilinizin doğum gününde unutulmaz bir an yaşaması en çok isteyeceğiniz şeylerden biridir. Bu özel anı yaşatmak için içinizden gelen güzel sözleri not ederek güzel bir mesaj ortaya çıkarabilirsiniz. Sevgiliye doğum günü mesajı kısa notların bir araya gelmesiyle daha da farklı bir tada bürünebilir. Küçük notlar sayesinde daha kapsamlı olacaktır. Doğum günü mesajları da bu notların yardımıyla ortaya çıkar. Ve bu mesajlar bir insana verilecek en özel hediyelerden bir tanesidir.

Kalbimizi hediye ettiğimiz bir insana doğum gününde vereceğimiz bir başka güzel hediye ise kalbimizden çıkan sevgimizdir. Sevginizi sık sık göstermeyi ihmal etmeyin. Fakat özel günlerde biraz daha hassas olabilirsiniz. Doğum gününde verebileceğiniz hediyeler ve sürprizler mevcut. Fakat özel ve güzel olduğu zaman daha da etkili olacaktır. Örneğin erkek sevgiliye doğum günü hediyesi hazırlamak istiyorsanız tuttuğu futbol takımından yardım alabilirsiniz. Fakat klişe dışına çıkmak istiyorsanız özel bir mesaj hazırlayabilirsiniz. Sevgiliye doğum günü mesajları bu açıdan bakıldığında klişelerden uzak kalmayı başarmıştır. Ve etkili olduğunu söylemeden geçmeyelim. Çünkü sevgiliye doğum günü mesajı yazmak gerçekten sevginin ortaya çıkabileceğini göstermektir. Ve bir erkek sevildiğini biliyorsa dünyalar onun olacaktır. Bu mesaj ise sevgiliye özel bir sürpriz olacaktır. Sevgiliye doğum günü sürprizi yapmayı sevenler özel mesajlar sayesinde listeye bir tane sürpriz daha ekleyebilirler.

Sonuç olarak hepimiz sevdiğimiz sürece yaşadığının farkında olan insanlarız. Sevdiğimiz insanın mutlu olması için her şeyi yaparız. Doğum gününü kutlarız ya da yıl dönümümüzü kutlarız. Özel günler bizim için önemlidir.  Doğum günü mesajları veya sevgiliye doğum günü sürprizi hazırlamak bizim için sevgimizi göstermenin sadece bir yoludur. Sevgiliye doğum günü mesajları hazırlayıp en sevdiği şarkıları bir listeye ekleriz. En güzel çiçekleri veya en sevdiği futbolcunun formasını hediye ederiz. Çünkü sevgi, değer vermek ve değer verdiğini göstermektir. Bizler de sevdiğimiz insana en özel duygularımızı en güzel şekilde ifade etmeliyiz. Sevmek insanın hayatını güzelleştiren ve yücelten bir duygudur. Sevdiğiniz insana en güzel hediye, ona sevdiğinizi hissettirmektir.

  • Hayat her şeyi öğretir insana derler. Sen bana hayatı sevmeyi öğrettin sevgilim.. İyi ki varsın .

  • Uçurtma yapıp bırakalım gökyüzüne sevgilim. Uçan balonların yanına eklensinler ve umutlarımızı taşısınlar dünyanın bir ucuna..

Seni Seviyorum Çünkü Kalp Mesaj Kutusu ve Tektaş

Seni Seviyorum Çünkü Kalp Mesaj Kutusu ve Tektaş
Tektaş yüzük içeren hediye, bayanlara alınabilecek en güzel hediyedir belki de. İçerisindeki 100 farklı mesaj ise tamamen sizin duygu ve düşüncelerinizi yansıtıyor olacak. Kutu içerisinde yer alan doğum günü mesajları “Seni Seviyorum Çünkü” ile başlıyor ve pek çok sebep ile devam ettirmek size kalıyor.

 

  • Güldüğünde açan goncalara anlatacağım bir sürü hikaye biriktirdim. Şimdi ise bir çiçek bahçesine sahibim. Tüm çiçeklerim sana armağan olsun sevdiğim.

  • Şimdi  tüm filmlerin sonunda sen çıkacakmışsın gibi geliyor. Elinde meyve tabağı ile cennetin tüm güzelliklerini sunacakmışsın gibi. Sen benim dünyadaki cennetimsin sevgilim.

  • Ellerini tuttuğumda gözlerimin parladığını hissediyorum.Tüm renkler daha da belirginleşiyor. Ve anlamı oluyor tüm menekşelerin. İyi ki doğmuşsun !

  • Bana gökyüzünü sunan gözlerine mi yoksa tüm doğa yasalarını hiçe sayan ellerine mi teşekkür etmeliyim ?

  • Şimdi tüm hikayeleri baştan yazalım,tüm sonları değiştirip mevsimleri takas edelim. Çünkü artık bizim bitki örtümüz geçerli tüm yeryüzünde.

  • Tüm güzelliklere senin adını vermek istiyorum. Örneğin bir papatya demektense  adını telaffuz etmeliyim. Yahut güzel bir göl evinin bahçesinde yetişen çiçeklere..

  • Anlatalım dünyaya bir şeylerin değişebileceğini. İnanmayanlara anlatalım sevginin derinliğini. Ama en çok çocuklarımıza anlatalım sevginin büyüklüğünü.. İyi ki doğdun sevgilim

  • Tüm hayaller artık değişime hazırlanıyor. Sen geldin ya dünyama,bundan sonra tüm hayalleri baştan düzenleyeceğim. Çünkü iki kişilik olmalı tüm hayallerim ..

  • Şimdi geceler artık bir başka anlam taşıyor. Doğan her güneş sana,açan çiçekler sana. Mevsimlerim sen oldun bir anda. Nisan yağmurları hediye olsun sana sevgilim. İyi ki doğdun.

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago