Sevgililer Günü Sözleri – En Romantik Sevgililer Günü Sözleri

Sevgililer Günü Sözleri

Aşkın, sevginin daha da bir otaya çıktığı gündür sevgililer günü. Pek çok yorum duyabilirsiniz bu güne dair. Seveni de var sevmeyeni de ancak önemli olan günlük yaşamın telaşı içerisinde sevgi kavramını unutmuş olan insanlara, sevginin ve aşkın ne kadar da güzel bir his olduğunu hatırlatmasıdır. Ne yazık ki insanoğlu olarak bu tip hatırlatmalara ihtiyaç duyuyoruz. Sevgililer günü geldiğinde sevgilisi olmayanları bir hüzün kaplarken, sevgilisi olanlar da öncelikle sevgililer günü hediyesi telaşına kapılırlar. Hediyenin özenle seçilmesi, özel anlamlar ifade etmesi ve sevgilimizi mutlu etmesi elbette ki temel amacımızdır. Ancak bunu sağlamak için hediyemizi güzel sözler ile tamamlamalıyız. Böylece söylemek istediklerimizi daha net iletmiş oluruz ve sevdiğimizin gözündeki mutluluğu da daha net görebiliriz.

Diğer taraftan her ne kadar sevgililer günü bir hediyeyi gerektirse de her zaman çiftler bir arada olamıyor ve hediye göndermek de mümkün olamıyor. Bu durumda ise yine sevgililer günü sözleri kurtarıcı olmakta. Yanında olamadığınız belki hediye dahi göndermenizin mümkün olmadığı sevgilinizi, gönül alan sevgililer günü sözleri ile mutu edebilirsiniz. Bu iş çok zor olmamakla birlikte, genellikle duyguların doğrudan ifadesi bizleri korkuttuğu için uzak durulmaktadır. Oysa sizler için derlediğimiz birbirinden güzel aşk sözleri, sevgililer gününde sizin için kurtarıcı olabilir. Belki de duygularınızı ifade etmekte zorlanıyorsanız, bu şekilde çok daha kolay bir şekilde aşkınızı itiraf edebilir, onun sizin için taşıdığı önemi dile getirebilirsiniz. Bunun için hep birlikte, derlediğimiz birbirinden özel sevgililer günü sözleri listesini inceleyelim.

  1. Aşkım, bu sevgililer gününde yanında değilim belki ama sevgim hep seninle. Seni çok özledim… Mutlu Yılları.

İlk sevgililer günü sözümüz bu güzel günü ayrı geçirmek zorunda olan çiftlere geliyor. Çeşitli sebepler ile aynı şehirde hatta aynı ülkede olamayan çiftlerin sevgilerini belirtmesi çok daha önemlidir. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur sözüne karşı aşkınızı çok daha taze tutmak için, bu tip sözlerin önemini kavramalı ve ihmal etmemelisiniz. Bu sayede, mesafelerin aşkınıza zarar vermesine de engel olmuş olacaksınız. İsterseniz göndermiş olduğunuz hediyeye iliştirin bu anlamlı kelimeleri, isterseniz de doğrudan mesaj ya da telefon görüşmesi ile iletin. Önemli olan sevgilinizi bu anlamlı günde yalnız bırakmamak, sözleriniz ile de olsa aşkınızı ifade etmek.

  1. Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum. Mavi gözlerini özlüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun sevgilim.


Yine ayrı kalanlara hitap eden bir söz var sırada. Hele de mavi gözlü sevgilisi olanlar, bu söz tam size göre. Sevgilinize özel kelimeler sizin için bir araya getirilmiş gibi adeta. Özleminizi bundan daha güzel anlatma şekli var mıdır bilinmez ama bu sözler karşısında duygulanmayacak kimse yoktur. Çiftler arasına giren mesafeler her zaman can sıkıcıdır ancak etrafınızda sürekli mutlu çiftleri göreceğiniz bu özel günde, aranızdaki mesafeye daha da kızacaksınız. En azından romantik bir telefon görüşmesi ve böylesine hoş sözler ile aşkınızı yaşayabilir ve sevgilinize kendini yalnız hissettirmeyebilirsiniz. Basit gibi görünen bir iki kelime, tahmin edeceğinizden çok daha fazla mutluluk verecektir sevdiğiniz kişiye. Dolayısıyla önemsiz görmeyin ve onu ne kadar çok sevdiğinizi işte bu güzel sözler ile ifade edin. Maddi bir hediyeden çok daha büyüğünü vermiş olacaksınız. Şüphesiz ki sevenler için aşktan daha kıymetli bir hediye olamaz. Dolayısıyla siz de en büyük hediyeyi vermiş olacaksınız sevgilinize.

  1. Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu, benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara…

Diğerlerinden farklı bir anlam taşıyan bu söz, sevgilinize gelecek planlarınızdan bahsetmenizi sağlayacak. Gelecek yıllarda da onunla birlikte olmak istediğinizi, onunla ne kadar ciddi bir ilişki içerisinde olduğunuzu ve sizin için taşıdığı önemi ifade edeceğiniz söz, son derece özel olacaktır. Bu sözü sevdiğinize ulaştırmak için uzak olmanız gerekmiyor üstelik. Hatta hediyenize dahi iliştirebilirsiniz ki son derece de anlamlı olacaktır. Belki sevgililer günü sözleri daha çok mesaj yolu ile iletilmek içinmiş gibi görünüyor ama siz sevgililer gününde sevdiğiniz ile yiyeceğiniz romantik bir yemek sırasında da söyleyebilirsiniz. Sevgilinizin gözlerinin dolduğunu dahi görebilirsiniz. Bu sebeple çok önemlidir basit gibi görünen birkaç kelimeyi söyleyebilmek. Eğer uzun süreli bir ilişki istiyorsanız ve gerçek anlamda sevdiğiniz kişi ile uzun bir gelecek planlıyorsanız, bu söz tam size göre olacaktır. Sevgilinizin de buna son derece olumlu karşılık vereceği şüphesiz.

  1. Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve güneşin ışıklarından çok daha fazla seviyorum. Birlikte daha güzel günlere gitmemiz dileğiyle sevgilim. Sevgililer günün kutlu olsun!

Bu söz ile anlatılmak istenen anlam çok yoğun aslında. Çünkü dünyanın en değmemiş doğal güzelliklerinden bahsediliyor. Doğanın güzellikleri ile kıyaslama yapılarak sevginin ifade edilmesi son derece etkili bir yöntemdir. Güneşin ışıklarından daha çok sevilen bir sevgili düşünün ki o muhtemelen henüz ne kadar sevildiğinin farkına varmamıştır. Çünkü doğanın güzelliği ile kıyaslanan bir sevgi, en yüzesidir. Bu sebeple kullanabileceğiniz bu söz, büyük anlamlar taşır ve dilerseniz hediyeniz ile birlikte dilerseniz de sevgiliniz ile yüz yüzeyken söylenebilir. Hatta arasında mesafeler olan çiftler de birbirlerine bu sözü söyleyerek, aralarındaki mesafeyi bir süreliğine unutabilir. Sevgililer günü sözleri temelde ciddi aşk ve sevgi ifadesi olması gerektiğinden bu söz tam da beklenen niteliktedir. Siz yeter ki ona sevginizi söyleme cesaretini gösterin ve bu günü daha da anlamlı kılın.

  1. Bazı rüyalar diğerlerinden çok daha uzun sürer. Bazıları da diğerlerinden çok daha güzeldir. Benim en güzel ve sonsuz rüyam, şuan bu mesajı okuyor. Sevgililer günün kutlu olsun aşkım!

Son derece iddialı bir söz ile karşı karşıyayız. Sıradaki sevgililer günü sözümüz, daha çok aşkının sonsuzluğuna inananlar için geliyor. Siz de sevginizden bu kadar eminseniz, sevgilinize de bu durumu bu güzel sözler ile ifade edebilirsiniz. Oldukça duygusal bir konuşmanın en can alıcı noktası olabilir bu söz ya da uzakta iseniz, ona çok daha yakın olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Ciddiyetinizin farkında değilse de bu sözden sonra daha fazla farkına varacağına şüphe yok. Sevgililer gününü kutlamanın bin bir yolundan biri olan sevgililer günü sözleri, zor zamanların kurtarıcısı olarak karşımıza çıksa da, hassasiyetle seçilip dile getirilmelidir. Yoğun anlamlar ile yüklü olan bu kelimeler, size çok daha mutlu bir ilişki vadedebilir. Önemli olan sizin sarf ettiğiniz sözlerde ciddi olmanız ve kendinizden emin olmanız. Hislerinizi karşı tarafa net bir şekilde ilettiğiniz takdirde, muhtemelen siz de aynı karşılığı alacaksınızdır. Kısacası mutlu ilişkinin sırrı, sevgilinizi mutlu etmekten geçer. Siz de sevgilinizi mutlu ettiğiniz oranda mutlu olursunuz çünkü. Sevgililer günü sözleri ile kolayca bu mutluluğu inşa edebileceğiniz için sıradaki önerilerimize de kulak vermeyi de unutmayın deriz.

  1. Sana dijital bir mesaj yolluyorum. Çünkü uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor. Ama bil ki gerçeğini, gözlerinin içine bakarak söylemek isterdim ve sana seni sevdiğimi fısıldamak… Sevgililer günümüz kutlu olsun!

Genellikle birbirinden çok uzakta olan çiftlerin başvurduğu sevgililer günü sözlerine bir yenisini daha ekliyoruz. Sevgililer günü sözleri, bu sebeple daha çok aradaki mesafelere değinir. Sıradaki sözümüz de bunlardan biri. Dijital bir mesaj ile iletilmiş olsa dahi, kelimelerin gücünü hissedeceğiniz söz, size de sevgilinize de çok şey hissettirecektir. Bir gün gerçekten yüz yüze olduğunuzda söyleyebileceğiniz sözleri, bu özel günde de söyleyerek, onun gönlünü alabilirsiniz. Yanına olamasanız da sözleriniz ile yanındaymış gibi hissettirebilirsiniz. Özenle seçeceğiniz hediyenizi de bu sözler ile çok daha anlamlı hale getirebilirsiniz. Dolayısıyla sevgililer günü sözleri, aslında çiftler için sanıldığından çok daha büyük anlamlar taşır. Siz de geç kalmadan şimdiden hediyenizi ve de tercih edeceğiniz güzel sözü seçmelisiniz. Böylece sevgililer günü geldiğinde panik olmadan sevdiğiniz kişinin mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.

  1. Yar deyince kalem elden düşüyor, gözlerim görmüyor, aklım şaşıyor. Lambada titreyen alev üşüyor, aşka hudut çizilmiyor sevdiğim. Sevgililer günün kutlu olsun.

Sevgililer günü sözleri arasında yer alan bu anlamlı kelimeler, adeta romantik bir şiiri andırıyor. Romantizmden hoşlananlara hitap eden sözler, sadece sevgililer günü değil, çiftler için önem taşıyan yıldönümü, doğum günü gibi pek çok özel zamanda tercih edilebilir. İster arada mesafeler olsun, ister her an yanınızda olsun, sevgilinize bu sözler ile hitap edebilirsiniz. Özenle seçilmiş bir hediyenin en güzel tamamlayıcısı olacağına da hiç şüphe yok. Şiirsel bir anlatım, romantizm ve edebiyata ilgi duyan herkesin hoşuna gidecek olan bu sözler, sevgililer günü için çok doğru bir seçim olacaktır. Öylesine sarf edilmiş sözler değil, adeta özenle seçilmiş, şiirsel bir anlatım ile bir araya gelmiş olan kelimeler, tutkulu bir aşka hitap edecektir. Siz de bu tip bir aşk yaşadığınızı düşünüyorsanız, onu mutlu edecek doğru sözleri buldunuz demektir. Belli bir günü bile beklemenize gerek yok, hadi aşkınızı itiraf edin.

  1. Bana kimse sen gibi baktı mı bilmem ama ben kimseye sana baktığım gibi bakmadım. Sevgililer günün kutlu olsun canım aşkım.

Sevgililer gününü kutlamanın en güzel yollarından biri olan sevgililer günü sözleri, aşk ve sevgi yüklüdür. Bu sebeple de en güzel hediye ile aynı değere sahip olduğu söylenebilir. Maddi değere sahip olan hediyelerden daha kıymetli olan aşk sözleri hem başlı başına hediye olarak düşünülebilir hem de çeşitli hediyelerin yanında destekçi olarak düşünülebilir. Hatta harika bir hediye fikri olarak bu sözlerin tamamını bir araya getirebilirsiniz. Bir kavanozda küçük notlar halinde sunabileceğiniz sözler, bir not defterinin sayfaları da olabilir. Kalp şeklindeki kartlar ise daha da romantik bir rüzgâr estirecektir. Üstelik bu hediye maddi değeri yüksek olan hediyeleri daha geçecek ve daha fazla mutluluk verecektir. Sizi seven birinin bu hediye ile mutlu olmaması zaten düşünülemez.

Sevgililer günü sözleri ile hayal gücünüzü kullanarak siz de bu tip hediyeler ortaya çıkarabilirsiniz. Gerisi tamamen sizin zevk ve tercihlerinize kalıyor. Sevgilinizin karakteri ve zevklerini de göz önünde bulundurarak, bu tip bir hediye oluşturabilirsiniz. Romantizmden hoşlanmayan bir sevgiliniz varsa, çok fazla romantik söz ile boğmamanız da önemli tabi. Bir de gerçekten duygularınızı ifade eden sözleri tercih etmeniz önem taşımaktadır.

  1. Sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana, kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü. Yüreğin kadar yakınım sana. Kendini her yalnız hissettiğinde elini kalbine koy yeter. Ben hep oradayım!

Sıradaki sevgililer günü sözümüzün gerçekten etkileyici olduğunu söylememiz gerek. Hem romantik hem de etkileyici olan söz sevgililer gününü sizin için daha özel kılabilir. Diğer taraftan bu söz ile sevdiğiniz kişiyi mutlu etmek için özellikle sevgililer gününü beklememelisiniz. Hatta herhangi bir özel günü dahi beklemenize gerek yok aslında. Çünkü insanın sevdiğiniz söylemesi ve sevgisini yansıtması her an her yerde gereklidir. Gizlenesi duygulardan söz etmiyoruz. Aşk dünyanın en güzel duygusuyken, bunu gizlemenin hiçbir anlamı yok. Beyaz bir güvercin ile özdeşleşen aşkınız, bu söz ile kulağa çok daha hoş gelecektir şüphesiz. Siz de romantik bir sevgililer günü planlıyorsanız, ister sevgilinizin yanında olun ister uzağında, güzel sözleriniz ile bu günü özel ve güzel hale getirebilirsiniz.

  1. Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim. Daha nice mutlu sevgililer gününe.

Tam da aşkın ve sevginin tanımı olan bu söz, çok şey ifade ediyor aslında. Paylaştıkça çoğalan sevginizi, sevdiğinize sık sık hatırlatarak, aşkınızı çok daha canlı tutabilirsiniz. Sevgilinizi de çok mutlu edeceğiniz şüphesiz. Örneğin, sevgiliniz için hoş bir kahve kupası ya da şık bir atkı almış olabilirsiniz ya da ihtiyaç duyduğu bir cihazı hediye edebilirsiniz. Hediyenin ne olduğu çok da önemli değil. Önemli olan bu sözü hediyenize eklemenizdir. Her ne hediye almış olursanız olun, bu naif söz ile hediyeniz daha fazla mutluluk verecektir. Zaman kaybetmenize gerek yok, isterseniz şimdiden hediyenizi alıp sevgililer günü için hazırlayın isterseniz de belli bir günü beklemeden hediyenizi sevdiğinize verin. Hem de önerdiğimiz sevgililer günü sözleri eşliğinde. Sevgililer günü, yıldönümü ya da doğum günü gibi özel zamanlar için hazırlığa şimdiden başlamak da mantıklı olacaktır. Seçim tamamen sizin ama güzel aşk sözleri ile işiniz artık çok daha kolay.

  1. Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın da 60 saniye öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim… Sevgililer gününüz kutlu olsun.

Zamanın kıymeti ne yazık ki her zaman anlaşılamıyor. Eğer siz sevgilinizin eksikliğinde zamanın yavaşladığını hissediyorsanız, gerçekten âşıksınız demektir. O zaman da sizi tam anlamı ile ifade eden söz bu olacaktır. Aşk öyle bir duygu ki, aslında aynı duyguyu yaşayan insanların her biri farklı bir tanım yapar bu duygu için. Aynı duygu her insanda farklı bir şekilde yaşanabilir mi? Duyduğumuz aşk sözleri gösteriyor ki, herkeste başkadır aşk. Âşık olduğunuz zamanlarda zamansal değişiklikler hissediyorsanız ise bu sözden başkası ifade edemez sizin aşkınızı. Zaman kaybetmeden siz de hediyenize iliştirin bu kelimeleri. Hatta hediyenizi de tercih ettiğiniz sevgililer günü sözü ile uyumlu hale getirerek, şık bir saat olarak belirleyebilirsiniz. İste kol saati ister masa saati ile tercih ettiğiniz sözü daha da anlamlı hale getirebilirsiniz. Görüyorsunuz ki sevgililer günü sözleri tamamen sevdiğiniz kişiye beslediğiniz duygular ile alakalıdır. Gelecek planlarınıza göre sonlandırarak güzel sözlerinizi çok daha kıymetli kılmanız da mümkün. Onsuz zamanın geçmediğini söyleyerek sevgilinize özel olduğunu hissettirdiğinizde, eminiz ki siz de kendinizi çok daha mutlu hissedeceksiniz.

  1. Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Evlilik planlarına sahip olan çiftler için anlam taşıyan bu söz, sevgililer günü için tercih edilebilir. Elbette ki sadece sevgililer günü değil, diğer tüm özel günler için düşünebileceğiniz söz, özel bir günü beklemeden de sevgilinizi mutlu etmenize sebep olabilir. Mavi, yeşil ve beyaz gibi hoş renklerin geçmesi ise bu sözü daha da hoş kılıyor. Naif birkaç kelimenin bir araya gelmesi ile oluşan sözü, siz de kullanabilirsiniz.

Hediyenizin yanına ekleyeceğiniz bu kelimeler, ilişkinizi hareketlendirecek ve daha romantik hale getirecek. Eğer ilişkiniz ile ilgili sıkıntılarınız varsa da oldukça etkili olabileceğinden, her ihtiyaç duyduğunuzda sevgililer günü sözleri adı altında sıraladığımız aşk sözlerini sevdiğiniz kişiye söyleyebilir ve sizin için taşıdığı öneme vurgu yapabilirsiniz. Bu çok da zor olmamakla birlikte, sadece kişilerin ilişkilerine gösterdiği özen ile ilgili bir durumdur.

  1. Yıldızlara benzetiyorum seni, onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer günün kutlu olsun.

Güzel sözler her ne kadar sevgililer gününde hediye tamamlayıcı özelliğe sahip olsa da ya da birbirinden uzakta olan çiftlere hitap etse de, hazırlanan özel bir slayt ya da videonun parçası olabilir. İsterseniz, her bir kare için farklı farklı sevgililer günü sözleri tercih edebilirsiniz, isterseniz de slayt ya da videonun sonunda sizin duygularınızı en çok yansıtan söz ile final yapabilirsiniz. Eğer bu özel günü sevgilinizden uzakta geçirecekseniz, bu tip bir hediye sizin için harika bir seçim olacaktır. Maddi değeri olan bir hediye alamadığınız zamanları, basit bir söz ile geçiştirmek istemezseniz, video ve slaytlar adeta kurtarıcı olur sizin için. Üstelik daha romantik olacağı da şüphesiz! Sevgililer günü romantizmin tam adı olduğu için siz de rahatlıkla romantik seçimler yapabilir, günü harika bir şekilde sonlandırabilirsiniz. Nihayetinde önemli olan içten duygulardır ve istediğiniz takdirde bu duyguları sevdiğiniz kişiye yansıtmanız da son derece kolay olacaktır. Sevgililer günü sözleri bu konuda önemli bir destekçi olarak her zaman elinizin altında. İhtiyaç duyduğunuzda sizin için derlediğimiz bu listeyi inceleyebilir ve durumunuza uygun olanı tercih edebilirsiniz. Sevgilinizi mutlu etmeniz işte bu kadar kolay.

  1. Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi, kimsin sen? Sen benim sevgilimsin, sevdiğimi söyleyemediğim… Sevgililer günümüz kutlu olsun!

Eğer sevdiğiniz biri varsa ve henüz o kişi sevgiliniz değilse, sevgililer günü aşkınızı itiraf etmek için harika bir gün olabilir. Özenle seçilmiş kelimeler, abartısız ve sade sözler ile sevginizi ona itiraf edebilirsiniz. Sevgililer günü sözleri tam da böyle zamanlar içindir aslında. Çünkü zaten sevgiliniz olan birine aşkınızı ifade etmek daha kolay olacaktır. Ancak henüz sizin duygularınızdan haberdar olmayan birine aşkınızı anlatmak son derece zor olabilir, kelimeleri seçmek adeta ölümdür. Bu yüzden de zaten önceden hazırlanmış, yazılmış sözleri tercih etmek daha mantıklıdır ve daha garantici bir iş olduğunu söyleyebiliriz. Sizin duygu yoğunluğu yaşadığınız bir anda, sizin için listelediğimiz sevgililer günü sözleri, tam olarak anlatmak istediklerinizi ifade edecek ve sevginizi tam anlamı ile anlatmanızı sağlayacak. Aşkını itiraf etmek isteyenler için büyük bir kolaylık olarak görebileceğimiz bu sözler, sevgililer günü ile bir araya geldiğinde, reddedilme ihtimaliniz neredeyse ortadan kalkıyor. Dolayısıyla tercihiniz bu yönde olmalı ve sevgililer gününü harika bir fırsata çevirmelisiniz.

  1. Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhu bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim. Sevgililer günün kutlu olsun!

Çok naif bir aşkın kanıtı olan bu sevgililer günü sözü, abartısız ve de çok gerçek duruyor. Sonsuza dek seveceğini belirtmek ise aşkın büyüklüğünün en güzel ifadesi olarak düşünülebilir. Bay ya da bayan herkese söylenebilecek olması ise harika bir özellik. İster erkek arkadaşınıza ister kız arkadaşınıza söyleyebilir, hediyelerinize ekleyebilir ya da hazırladığınız slayt ve benzeri sürprizlere dâhil edebilirsiniz. Sevgililer günü sözleri, büyük bir avantaj olarak, sizi risk almaktan kurtarıp, sevgililer günü, doğum günü ya da yıldönümü gibi zamanları daha özel hale getirmektedir. En soğuk günleri bile ısıtabilecek olan bu söz, sallantıda olan ilişkinizi bile toparlayabilir. Yeter ki siz hislerinizden emin olun ve gerçek bir aşkı ilan edin. Eğer şimdiye kadar paylaştığımız sözler arasında karar vermek zor olduysa bir de sıradakilere bakın. Eminiz bu kez “Evet, bu tam da istediğim gibi!” ya da “Benim hislerimin tercümanı oldu!” dediğiniz sözü bulacaksınız. Aşkın kişiye göre farklı şekiller aldığını ve herkesin farklı kelimeler ile aşkını ifade etmekten hoşlandığını söylemiştik. İşte bu sebeple çok da kolay değil, aşk ilanı. Bakalım sıradaki sevgililer günü sözleri size hitap edecek mi?

  1. Ne zaman tutsam ellerini, gözlerimin önünden mevsimler geçer. Ne zaman gözlerin gözlerime değse, samanyolundan bir yıldız düşer. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım!

Âşık çiftlerin, buluşmaları genellikle bu duyguların seyrinde geçer. Belki birçoğunuz diyeceksiniz ki ilk zamanlarda öyleydi. Aslında her zaman öylesiniz, sadece bu muhteşem duyguya alışıyorsunuz. Eminiz ki sevdiğiniz kişi de bu sözleri duyunca aynı şeyi düşünecek ve size bir kez daha âşık olacak. Özellikle hanımların bu söz karşısında mutlu olacağı şüphesiz! Dolayısıyla beyler, sevgililerinizi ya da eşlerinizi mutlu etmek bu kadar basit. Ağzınızdan çıkacak birkaç güzel söz, tahmininizden çok daha etkili olacak ve çok daha fazla mutluluk verecektir.

  1. Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle. Daha nice sevgililer gününü beraber geçirmek dileğiyle.

Sevgililer gününün en güzel temennisi şüphesiz ki birlikte geçirilecek yıllar ve birlikte kullanacak daha nice sevgililer günü düşüncesidir. Bunu da sevgilinize söylemeniz, aşkınızı pekiştirecek önemli bir etken olur. Sevgililer günü sözleri de bu düşüncenin dile getirilmesi için harika bir yöntem. Sizin için hazırladığımız bu uzun liste ile siz de gönlünüzden geçenleri kalbinizin sahibine ulaştırabileceksiniz. Elbette ki küçük de olsa bir hediye ile birlikte daha anlamlı olacak olan bu sözler, birbirinden uzakta olanlar için çok daha anlamlı olacaktır. Mektup kullanımı tarihe karışmış da olsa, mesaj ya da mail yoluyla bu tip sözleri sevdiğinize ulaştırabilirsiniz. Ancak en azından telefonda birebir dile getirmeniz çok daha önemli. Sevdiğinizden beklediğiniz özeni siz de göstermelisiniz. Aşkınızın daha da kuvvetleneceği ve özel günler ile birlikteliğinizin kıymetini daha çok bileceğiniz günlere, bu sözler ile ulaşabilirsiniz. Sizi yormadığı gibi zamanınızı da almayacak olan sözler, genellikle günlük yaşam telaşı arasında unutulsa bile en azından sevgililer günü, doğum günü, yıldönümü ya da yılbaşı gibi özel zamanlarda unutulmamalıdır. Böylece mutluluğunuz daim olacak, sevdiğiniz ile aşkınızın azalmadığı günler sizi karşılayacaktır. Mutluluğunuzun kat ve kat arttığı daha nice güzel ve aşk dolu sevgililer gününe kavuşmanız dileğiyle…

Sevgiliye Hediye Bize Dair Her şey Kitabı

Sevgiliye Hediye Bize Dair Her şey Kitabı
Sevgililer günü için oldukça romantik bir hediye olabilecek Sevgiliye Hediye Bize Dair Her şey Kitabı alışılmışın dışında bir hediye. İçeriği tamamen size ve sevgilinize ait olacak bu kitap ile en güzel anılarınız ölümsüz hale gelecek. Sevgilinizin her daim aklınızda ve kalbinizde olduğu bu özel hediyeniz sayesinde gözler önüne serilecek. Sevgililer günü hediyesi için harika bir seçim olabilecek bu kitabı kaçırmayın deriz.

 

Romantik Hediye Zaman Seninle Güzel Duvar Saati

Romantik Hediye Zaman Seninle Güzel Duvar Saati
Zamana aşk katın ve sevgilinize bu sevgililer gününde Romantik Hediye Zaman Seninle Güzel Duvar Saati ile eşsiz bir hediye verin. İsimlerinizle ve çok özel bir tarih ile sıradanlıktan çıkacak bu duvar saati sevgilinizin aklını başından alacak. Saate her baktığında içini tatlı bir huzur kaplayacak. Aranızdaki bağların daha da güçlü hale geleceği de kesin.

 

Sevgiliye Hediye Saatli Ahşap Foto

Sevgiliye Hediye Saatli Ahşap Foto
Sevgililer günü hediyesi olarak kalıcı ve romantik bir hediye seçiminde bulunmak istiyorsanız işte size harika bir ürün; Sevgiliye Hediye Saatli Ahşap Foto. En güzel fotoğrafınızla sıradanlıktan çıkacak bu hediye romantik sözlerinizle hayat bulacaktır. Sevgilinizin aklını başından alacağından emin olabilirsiniz. Kalıcı bir hediye olduğundan heyecanını da bir ömür koruyacaktır.

 

Erkeğe Hediye 365 Gün Mesaj Kartlı Kutu

Erkeğe Hediye 365 Gün Mesaj Kartlı Kutu
Biricik aşkınız için seçtiğiniz sevgililer günü hediyesinin etkileyici ve kalıcı olmasını mı istiyorsunuz? İşte size alışılmışın dışında bir hediye seçeneği; Erkeğe Hediye 365 Gün Mesaj Kartlı Kutu. Sevgilinizi şaşkınlığa uğratacak bu kutu birbirinden romantik sözlerin bulunduğu 365 adet kalp karttan oluşuyor. Sevgi dolu bu sözler karşısında sevgilinizin etkilenmemesi mümkün değil.

 

Sevgililer Günü Hediyesi Sevgili Cüzdanı

Sevgililer Günü Hediyesi Sevgili Cüzdanı
Gerçek bir evlilik cüzdanından hiçbir farkı olmayan bu ürün ile sevgilinizi şaşırtmaya ne dersiniz? Sevgililer günü hediyesi tercih listenizde en başa alabileceğiniz bu cüzdan sevgiliniz için seçebileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri olacaktır. Heyecanını ve kalıcılığını bir ömür sürdürecek Sevgililer Günü Hediyesi Sevgili Cüzdanı ile bu özel güne anlam katmış olacaksınız ve aranızdaki sevgiyi pekiştireceksiniz.

 

Sevgiliye Özel İsimli Mini Fotoğraf Albümü

Sevgiliye Özel İsimli Mini Fotoğraf Albümü
En güzel anılarınızın şahidi fotoğraflarınız size özel tasarlanacak bir albümde yer alsın! Sevgililer günü hediyesi olarak benzersiz bir hediye olabilecek Sevgiliye Özel İsimli Mini Fotoğraf Albümü, isimlerinizle anlam bulacak harika bir ürün. İki kalp figürü ile tasarlanan albüm kapağı oldukça romantik bir görünüm sergilemekte. Sizde biricik aşkınıza en az kendisi kadar özel bir hediye vermekten yanaysanız bu albümü kaçırmayın.

 

Sevgiliye Hediye Mutlu Çiftler Saten Yastık

Sevgiliye Hediye Mutlu Çiftler Saten Yastık
Sevgiliniz için seçtiğiniz klasik hediyeleri unutturacak Sevgiliye Hediye Mutlu Çiftler Saten Yastık, isimlerinizle ve çok özel mesajınızla romantik bir hediyeye dönüşüyor. Üzerindeki mutlu çift figürü ile oldukça hoş bir görüntü sergileyen bu yastığın sevgilinizi mutlu edeceği tartışılmaz. Kalıcı bir hediye olduğundan yıllarca aynı heyecanla hatırlanacak bu yastık ile ona verdiğiniz değeri de gözler önüne serebileceksiniz.

 

Sevgiliye Hediye İsim Yazılı Deri Cüzdan

Sevgiliye Hediye İsim Yazılı Deri Cüzdan
Hayatınızın aşkı için seçtiğiniz hediyenin en az kendisi kadar değerli olmasından yanaysanız işte size harika bir alternatif; Sevgiliye Hediye İsim Yazılı Deri Cüzdan. İsimlerinizle hazırlanıp sıradanlıktan çıkacak bu cüzdan sevgilinizin asla yanından ayıramayacağı bir aksesuara dönüşecektir. Kişiye özel bir hediye olduğundan kalıcılığını bir ömür sürdürecektir.

 

Sevgililer Günü Hediyesi İsim İşlemeli Çerçeve

Sevgiliye Hediye İsim Yazılı Deri Cüzdan
Sevgilinizi özel hissettirecek bir hediye; Sevgililer Günü Hediyesi İsim İşlemeli Çerçeve. Sıradan sevgililer günü hediyelerinden çok daha farklı ve özel bir yere sahip bu çerçeve isimlerinizle hayat buluyor. Tasarımı ile göz dolduran bu çerçeve içerisine yerleştireceğiniz fotoğrafınız sevgiliniz için unutulmaz bir sürprize dönüşüyor. Ona böylesi bir hediye verdiğinizde ne kadar mutlu olacağını bir düşünün!

 

 


 

Sevgililer günü o kadar özel bir gün ki, sadece hediyelerle değil, şık bir organizasyonla, güzel sözlerle de taçlandırmak gerekiyor. Hediyeniz ve organizasyonunuz hazır, her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp planladınız ama hala bir şey eksik sanki değil mi? Evet, haklısınız; sevgililer gününün olmazsa olmazlarından olan sevgililer günü sözleri eksik. Hayatın koşuşturmacasından bir an olsun uzaklaşıp, bir günlüğüne de olsa felekten bir gün çalın, hem de sevdiğiniz yanındayken bugüne bir kez daha şükrederek… Hayatınızın en unutulmaz sevgililer gününü geçirmek için harika bir organizasyon yaptınız, hediyeler hazır ve sıra geldi günler öncesinden planladığınız günü yaşamaya. En güzel sevgililer günü sözleri arasından en içinize sineni seçin ve dilerseniz küçük bir not kağıdına yazın, dilerseniz de sabah gün doğmadan sevgilinize mesaj olarak atın. Sözü çok dikkatli seçmelisiniz çünkü aşkınızı en iyi şekilde anlatması gerekiyor.

Sevgiliniz ve sizin için kusuruz olacak bu özel günde ortama farklı bir hava katmak için kendiniz de söz ya da şiir yazarak kendisine okuyabilirsiniz. Tabii öncesinde prova almanızda fayda var. Ben okuyamam diyorsanız da sözü öyle bir yere yazın ki, sözü bulması da okuması da onun için özel ve bir o kadar da anlamlı olsun. Sevgililer günü sözleri her ne olursa olsun, kalpten kalbe dokunan küçük bir ayrıntı gibi görünse de aslında bu özel güne bambaşka bir anlam katıyor, aldığınız hediyeyi daha bir anlamlı kılıyor. Siz siz olun, sevgililer günü sözleri arasından seçim yaparken çok uzun olanları listenizden çıkarın. Çünkü söyleyeceğiniz veya hediyenizin yanına iliştireceğiniz söz ne kadar sade ve kısa olursa, anlamı da o kadar derinleşir. Sevgililer gününüzde

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago