En Güzel Sevgi Mesajları – Sevgi Dolu Mesajlar

Bir ilişkiye başlarken bizi en çok etkileyen şeylerden birisi de karşı tarafın söylemiş olduğu sözlerdir. Özellikle ilişkinin ilk dönemlerinde beklemediğimiz bir anda gelen sevgi mesajları ile ayaklarımız adeta yerden kesilir ve sevinçten havalara uçarız. O romantik kelimelerin derinlerde hissettirdiği mükemmel his çoğu zaman tarif bile edemeyeceğimiz bir noktaya ulaşır. Bu yüzden ilişkilerdeki en önemli unsur da iletişim kurmaktır. Ona göndereceğiniz sevgi mesajları uzun veya kısa olsun fark etmez. Karşı tarafın hem kendini iyi hissetmesini hem de sizin ona olan aşkınızı göstermiş olacaktır. Bunu bayan sevgiliye hediye alarak da yapabilirsiniz. Yine aynı şekilde erkek sevgiliye hediye alarak ona olan aşkınızı verdiğiniz hediye ile ifade edebilirsiniz. Bir ilişkide sevgi, ancak iki kişinin de verdiği emekle ve aşkla devam edebilir. Siz de ona olan aşkınızı farklı yollarla anlatabilirsiniz. Eğer yüz yüze söylemeye çekiniyorsanız bunu sevgi dolu mesajlar atarak da gösterebilirsiniz. Sabah uyandığında görmesi için geceden göndereceğiniz bir mesajla, onun yüzünde huzurlu bir gülümseye sebep olabilirsiniz. Sevgili tarafından gelen, sevgi mesajları kısa olsa bile hiç sorun değildir. Çünkü uzun veya kısa fark etmeksizin sizin için ondan gelen tek bir harf bile önemlidir.

Dikkatinizi Çekebilir ► Sevgiliye En Güzel Hediyeler

Sevgili Hediyeleri

 

Bir ilişkiyi inşa etmek her ne kadar kolaymış gibi gözükse de aslında karşılıklı sevgi, saygı gerektiren ve özveri isteyen bir durumdur. Seni seviyorum sözü her ne kadar basitmiş gibi gelse de, aslında dünyanın en önemli sözlerinden biridir. Ona göndereceğiniz seni seviyorum mesajları ile ona olan bağlılığınızı gösterirken, bir yandan da mutluluğuna mutluluk katacaksınız. İlişkinizin sonsuz ve romantik çizgilerde devam etmesini istiyorsanız, bunun için ona her daim sevginizi hissettirmeyi unutmamalısınız. Eğer tüm bu sevgi sözcüklerini yüz yüze söyleyemem diyorsanız, ona hoşuna gidebilecek mesajlar gönderebilirsiniz. Doğru sözcükleri bulmanın ne kadar zor olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Özellikle duygularımız çok büyük olduğunda hiçbir kelimeyi mükemmel bulmayız ve sürekli bir bahane üretiriz. Sevgiliniz, kız arkadaşınız, kocanız veya karınız için içten mesajları arıyorsanız, doğru yere geldiniz demektir.

 

  • Bedenimi ve ruhumu bir arada tutmak için çok uğraştım. Kalbime seni özlediğimi söylemeyi bırakmasını için çok yalvardım ama yine de ben seni özlemekten vazgeçemiyorum sevgilim.

  • Sen bir numarasın ve iki numarayım, sen benim sevgilimsin ve ben her daim seni koruyup kollayacağıma söz veriyorum. İyi hayatımdasın seni çok ama çok seviyorum.

Sevgiliye Hediye Gümüş Baykuş Kolye

Sevgilinize doğum günü veya özel bir gün için hediye arıyorsanız işte tam da size göre son derece şık bir kolye. Ona hediye edeceğiniz Renkli Gümüş Baykuş Kolye ile sevgilinizi son derece mutlu edebilirsiniz. Bu şık ve el emeği ile üretilmiş baykuş kolyeyi sevgiliniz boynundan hiç çıkarmayacak. Eğer hem şık hem de tasarım bir hediye almak istiyorsanız, bu üründen sipariş vermek için acele ediniz.

 

  • Aşkın ne olduğunu artık biliyorum, çünkü bunu bana sen öğrettin sevgilim. Senin yanında olabildiğim kişi olmaktan çok mutluyum. Seni çok seviyorum ve sonsuza dek seveceğim.

  • Sen benim için dokunacak birinden çok daha fazlasısın… Senin ruhunun derinliklerinde kaybolup gidiyorum sevgilim. Umarı hiçbir zaman ayrılmayız çünkü ben seni çok seviyorum.

Yıldönümü Hediye Önerisi Albüm

Sevgilinizle birbirinize olan aşkınızın üzerinden seneler geçmeye devam ediyor ve siz yeni bir yıl dönümünü daha kutlayacaksınız. Peki, sıradan hediyelerden hala sıkılmadınız mı? İşte, size yeni bir yılı daha devirirken son derece anlamlı ve özel bir hediye seçeneği! Yıldönümü Hediyesi Anılarına Özel Albüm ile ona hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

 

  • Gökyüzündeki tüm yıldızları bana vereceklerini bilsem, hiçbiri senin ışığının yarısı kadar bile aydınlatamaz hayatımız. Sen yanımda olduğun için kendimi çok şanslı hissediyorum sevgilim.

  • Seni sevmek her geçen gün daha da güzelleşiyor. Bu sene bir yıl daha yaşlanıyoruz, üstelik birlikte. Ömrümün sonuna kadar yanımda kal sevgilim, çünkü ben sadece seninle yaşlanmaya devam etmek istiyorum.

Doğum Günü Hediyesi Film Şeridi Sihirli Kupa

Sevgilinize şaşıracağı farklı bir hediye vermeye ne dersiniz? İlk baktığınız sıradan siyah bir kupa gibi gözüken, Kişiye Özel Film Şeridi Sihirli Kupa ile sevgilinizin kalbini bir kez daha kazanacaksınız. İçerisine konulan sıcak su ile birlikte sizin en mutlu olduğunuz bir anda çekilen fotoğrafınızın yavaş yavaş kupa üzerinde belirmesi ile birlikte, sevgilinizin yüzündeki şaşkınlığa şahit olabilirsiniz.

 

  • Beni hasta olduğumda, huysuz olduğumda ve en kötü günlerimde bile hep sevmeye devam ettin. Beni ben olduğum için kabul ettin ve sevmeye devam ettin. Seni çok seviyorum aşkım.

  • En özel günlerinde yanında olabilmek ve bugünleri seninle geçirmek benim için bir tutku gibi. Her daim ve her anında yanında olmama izin verdiğin için teşekkür ederim sevgilim. Seni çok seviyorum.

Sevgiliye Hediyelik Powerbank

Gelişen teknolojiye rağmen, dayanmayan şarjlar yüzünden bazen sevdiklerimize ulaşamayabiliyoruz. Eğer siz de sevgilinize her aradığınızda ulaşmak ve şarjı hiç bitmesin istiyorsanız işte bu hediyemiz tam size göre. Şarjı Sık Biten Sevgiliye Hediyelik Powerbank ile ona her daim ulaşabileceksiniz. Üzerindeki sevimli kadın ve erkek figürü son derece tatlı bir görünüm sağlarken, ayrıca sizin ve sevgilinizin ismini de yazdırabilirsiniz.

 

  • Sen benim karanlığımdaki gecemi aydınlatan ışıksın ve o ışık hiçbir zaman sönmesin istiyorum sevgilim. Aşkın sonsuza kadar içimde kalacak, çünkü ben seni çok ama çok seviyorum.

  • Dünyamdaki tüm hüzünler sadece senin küçük bir tebessümün ile hayatımdan uzaklaşır. Sen hep böyle gülmeye devam et sevgilim, hayatımda yer aldığın için varlığına sonsuz teşekkür ederim.

Eylemlerin kelimelerden daha yüksek sesle konuştuğu söylenir bazen, ancak sözcüklerinde güçlü olduğu durumlar vardır. Sevgilinize göndereceğiniz sevgi mesajları romantik anların başlangıcı için son derece önemlidir. Tatlı, romantik veya komik sevgi mesajları ile onun tüm gününü aydınlatabilir, gülümsemesini sağlayabilir veya daha güzel bir gün geçirmesine yardımcı olabilirsiniz. Ona göndereceğiniz sevgi mesajları resimli de olabilir veya sadece yazıdan da oluşabilir, önemli olan ona duygularınızı ifade edebilmenizdir. İster sevgilinizin yüzüne söyleyin, ister telefon açın, isterseniz mesaj atın ama sakın kelimelerin gücünü hafife almayın. Sizin tek bir sözünüzün bile onun için ne denli olduğunu sakın unutmayın. Sevgi emek ister ve ilişki emeği hak eder.

  • Seni tanıdığımdan beri nefes aldığımı hissediyorum sevgilim. Sabahları uyanmanın en büyük sebebi sensin sevgilim. Seninle uyuyup, seninle uyanıyorum sevgilim. Seni hep sevdim ve sevmeye devam edeceğim.

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı

Onu o kadar çok seviyorsunuz ki, onun hakkındaki her şey size mucize gibi geliyor. Peki, ona hakkında en çok sevdiğiniz şeyleri söylemeye ne dersiniz? Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı ile artık en sevdiğiniz yönlerini kolayca söyleyebilirsiniz. Son derece anlamlı ve romantik olan bu hediyenin içerisine, ona dair sevdiğiniz her şeyi yazabilirsiniz.

 

  • İnanç, güven, sadakat ve en önemlisi de aradığım tüm sevgiyi seninle buldum sevgilim. Hayatımdaki en önemli insana günaydın. Gökyüzü kadar aydınlık bir gün olsun ve sen daime bir yıldız gibi parlamaya devam et.

  • Kör olduğum zamanlarda elimi tuttun, konuşamadığım zamanlarda sesim oldun, nefes alamadığım zamanlarda nefesim oldun… İyi ki varsın sevgilim seni her şeyden çok seviyorum.

Kişiye Özel Yıldönümü Şarap Kadehi

Her geçen sene ilişkiniz biraz daha oturuyor ve dinginleşiyor. Bu sene yeni bir yıl dönümü daha var önünüzde ve siz hala bir hediye seçemediniz mi? O zaman son derece romantik olan Kişiye Özel Yıldönümü Şarap Kadehi ile ona hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Üzerine yazdırabileceğiniz tanışma tarihiniz ve isimlerinizle tamamen size özel bu şık bardaklarla şarap keyfi yapabilirsiniz.

 

  • Ağlamak istediğim zamanlarda bile beni güldürmeyi başarıyorsun. Yorgun gözlerimdeki yaşları alçakgönüllülüğün ile her daim silmeyi başarıyorsun, seni çok seviyorum bebeğim.

  • Benim herhangi bir piyango kazanmaya ihtiyacım yok, çünkü benim hayatımdaki en büyük piyango seninle tanışmak oldu sevgilim. İyi ki varsın ve inan ben seni her şeyden çok seviyorum.

Eşe Hediye İsim Yazılı Yastık Kılıfı

Sevgilinizin doğum gününde, sevgililer gününde veya yıl dönümü gibi özel günleriniz için son derece konforlu ve romantik bir hediyeye ne dersiniz? Üzerine istediğiniz bir notu yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Yazılı Yastık Kılıfı ile sevgiliniz geceleri daha huzulur uyuyacaktır. İster sevgilinizin ismini, isterseniz romantik bir cümleyi yazdırabilirsiniz.

 

  • Her akşam eve gelirken heyecanlanmamı sağlayan tek şey, o kapıyı açtığında ki gülüşünü görmek. Sen o kadar güzel gülüyorsun ki sevgilim, o an dünya benim için dönmeyi bırakıyor.

  • Dünyadaki en iyi şarap gibi, her yaş aldığında daha da güzelleşiyorsun sevgilim. İyi ki benim hayatıma girdin ve iyi ki seni tanıma fırsatını yakalayabildim, her şeyden çok sevdiğim.

Sevgililere Özel Hediye Aşk Eldiveni

Kış günlerinde en büyük kurtarıcımızdan biri de ellerimizi sıcacık tutmaya çalışan eldivenlerimizdir. Peki, kışın eldiven giyerken sevgilinizin elini nasıl hissedeceksiniz. İşte her daim sevgilinizle el ele gezmenizi sağlayacak Kişiye Özel Aşk Eldiveni! Bu son derece tatlı ve romantik hediye ile sevgilinizin elini artık hiç bırakmayacaksınız.

 

  • Bugün hiçbir plan yapmayalım. Bugün için yapmak istediğim tek şey seni çok sevmek. Senin gibi bir insanı kazanmak için ne yaptım bilemiyorum ama iyi ki varsın sevgilim.

  • Bu dünyadaki hiçbir şey ve hiç kimse beni senin mutlu ettiğin kadar mutlu edemez sevgilim. Seni o kadar çok seviyorum ki, keşke kalbimi açıp gösterebilsem içimdeki yerini belki o zaman daha iyi anlarsın.

Erkek Sevgiliye Hediye Seti

Erkeğe alınabilecek hediyeler her ne kadar kısıtlı gibi görünse de, klasik ve şık hediyeler her zaman beğenilmeye devam edecektir. Yıl dönümü, sevgililer günü veya doğum günü gibi özel günlerde hediye edebileceğiniz Erkeğe Özel Prestijli Hediye Seti ile ona bir sürpriz yapabilirsiniz. İçerisinde isme özel anahtarlık, cep saati, cüzdan, gömlek, kemer ve kravat olan bu klas hediye ile erkek arkadaşınızın şıklığına şıklık katacaksınız.

 

  • Düşmek umrumda bile değil seni sevdiğim sürece. Sen o kadar güzelsin ki sevgilim, hiçbir zaman değişme. Kalbimdeki yerin o kadar güzel ki sevgilim, sen hiçbir zaman oradan gitme.

Kadınlar duygularını belli etme konusunda erkeklere göre biraz daha cesaretli sayılabilirler. Ama günümüzde erkekler de artık duygularını belli etmeye özen gösteriyor. Duygularınızı açıkça söylemenin belki de en kolay yolu, ona göndereceğiniz içten gelen ve samimi bir aşk mesajından başka bir şey değildir. Eğer bu tarz mesajlar konusunda kendinizi çok iyi bulmuyorsanız sizin için hazırladığımız makalemizde sevgi mesajları 2017 yılında en çok kullanılanları bulabilirsiniz. Sevgiliye gönderilebilecek mesajlar konusunda sizin için hazırlamış olduğumuz makalemize bakarak fikir edinebilirsiniz. Belki hayatınızın sonuna kadar vaktinizi birlikte geçirmekten bir an bile sıkılmayacağınız biricik sevgilinize göndereceğiniz, günaydın veya iyi geceler mesajı ile onun tüm gününü daha mutlu geçmesini sağlayacaksınız.

  • Kalbime sahip olduğun günden beri ona senden başka hiç kimsenin dokunmasına izin vermedim sevgilim. İyi hayatımdasn ve inan ben seni her şeyden çok seviyorum.

  • Kalbime sonsuza dek girdiğini daha ilk gülümsemende anlamıştım. Sen benim vazgemeyeceğim tek bağımlılığım oldun. Seni çok seviyorum sevgilim, sakın beni bırakma.

İsme Özel Tasarımlı Pipetli Çelik Matara

Her sabah uyandığında kahve içmeden kendine gelemeyen bir sevgiliniz varsa eğer bu hediyemiz tam da size göre. İsme Özel Tasarımlı Pipetli Çelik Matara ile sevgiliniz her sabah kahvesini içerken size bir kez daha teşekkür edecek. Sevgiliniz artık işe giderken veya yoldayken kahvesini soğutmadan içebilecek ve güne daha enerjik başlayabilecek.

 

  • Yaşlanmayı hiç sevmiyorum ama sen hayatıma girdiğinden beri, seninle bir sene daha fazla geçirdiğimi bilmek bile mutlu ediyor beni. Daha nice güzel senelere sevgilim.

  • Umarım şimdi olduğu gibi seneler sonra da yine el ele geziyor oluruz. Ben seni hala daha ilk günkü gibi çok ama çok seviyorum.

  • Yüz yaşında da olsak bana hep ilk günkü gibi bakmaya devam et sevgilim. Ben senin gözlerinin içinde bulduğum huzuru başka hiçbir şeyle bulamıyorum, çünkü seni her şeyden çok seviyorum.

  • İhtiyacım olan tek şey kalbinde olduğumu bilmek. Bunun dışında hiçbir şeye ihtiyacım olmadığını seni sevmeye başladıktan sonra inandım sevgilim.

  • Birçok insan hayatını gerçek aşkını aramakla geçiriyor. Biliyorum ki ben onu buldum ve çok ama çok şanslıyım. Eğer seni kaybedersem bir daha gerçek bir aşka sahip olamayacağımı biliyorum.

  • Seni sevdiğimi söylemek için çok erken olduğunu düşünebilirsin, fakat bir türlü içimdeki o duyguları bastıramıyorum. Ben sana seni ilk gördüğüm gün sevmeye başladım sevgilim.

  • Seni öyle çok seviyorum ki, bu dünyadan ayrılsam bile seni sevmeye devam edeceğimi biliyorum. Ruhum sadece sana ait kalacak ve her zaman yanında olacağım.

  • Aşkın bir zaman sonra biteceğini söylediler hep, fakat aradan geçen onca zamana rağmen ben her sabah sana yeniden aşık olarak uyanıyorum.

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago