Sevgiliye Hediye Seni Seviyorum Çünkü Mesajlı Hediyeler

Yarım kalan bu cümlenin devamına yüzlerce kelime ekleyerek bu cümleyi tamamlayabilirsiniz. Seni seviyorum çünkü… deyip kuracağınız her cümle onu nasıl sevdiğinizi tanımlayacak.

Sevdiğiniz kişinin kokusu, düşüncesi, davranışları, karakteri, duyguları vs sayacak bir çok özelliği onu sevmenizin nedeni olabilir. Sevgilinize farklı dillerde seni seviyorum mesajlı hediyeler almak sizi ve kız arkadaşınızı romantik diyarlara götürecektir.

Dikkatinizi Çekebilir ► Seni Seviyorum Çünkü Mesajlı Hediyeler

sevgili-hediyeleri

 

Seni seviyorum demek için geç kalmayın. Sevmek bu dünyanın en güzel duygusudur. Sevgiyi paylaşmak ise paha biçilemez. Sevgi paylaştıkça çoğalır, çoğaldıkça karşınızdakine daha çok bağlanırsınız. Paradan daha değerli olan bir şey varsa sevmek ve sevildiğini bilmektir. Sevdikleriniz için yapamayacaklarınız sınırlıdır. Çılgınlıklıklar, şebeklikler, olgun adam ya da kadın olmak vs. kendinizi birbirinize göre entegre etmeniz sevgi bağlarının her zaman taze olmasını sağlar.

Seni seviyorum demenin yüzlerce farklı yolu vardır. Bazen susmak bile onu sevdiğidinizi sessizce haykırmaktır. İnsanlar sevgilerini dile getirmek için şair ya da yazar olabiliyor. Seni seviyorum çünkü isimli bir çok şiire, şarkıya rastlayabiliriz. Siz de sevgiliye yapılacak sürprizler bulabilir ve sevgilinizi uzakta bile olsa özel günlerinizde mutlu edebilirsiniz.

O’nu neden seviyorsunuz? O’nu sevmenizin sebebi nedir? bu soruları arasıra kendinize sorduğunuzu duyar gibiyim. Bu soruların mutlaka bir cevabı olmalı. Aynı şekilde karşınızdaki kişininde “Beni neden seviyor?”, “Beni ne kadar seviyor?” sorularına cevap aradığını da hatırlatalım. Karşınızdaki kişiden sizin hakkınızda birşeyler duymak, ilişkiniz hakkında yorumlar yapılması, sizinle duygu ve düşüncelerini paylaşması mutluluğunuzun bir kaç adım daha ileri gideceği kanısındayız.

Bazen insan sevdiğini söylemekte güçlük çekebiliyor. Ah şu bazenler diyesi geliyor insanın. Bazılarımız içten seviyor işte onlara kızamayız. Sözlü olarak ifade edemediği duyguları yazılı olarak ifade etmeye çalışıyorlar. Bu yüzden sevgiliye sürpriz doğum günü hazırlamak istiyorsanız bunu en romantik bir şekilde yapma imkanına sahipsiniz.

Seni seviyorum demenin en güzel yolunu sizlerle paylaşmak isteriz. Kalp tasarımlı 100 adet seni seviyorum ve nedenlerinin yazılı olduğu kartlara merhaba deyin!
Gözlerinin içinde binlerce yıldız, gecenin karanlığını delip geçiyor.
O kadar dingin ki duruşun sonsuz bir huzur aşılıyorsun bana…
Gibi cümlelerin yer aldığı hepsi birbirinden farklı cümlelerden oluşan kartlar hediye sepetleri içerisinde sizlerin beğenisine sunuluyor.

Hasır Hediye Sepeti

Hasır Hediye Sepeti
Hasır sepet içerisinde hem lezzet hem de sevgi şöleni bir arada. Sevginizi tatlı tatlı söylemenin yolu… Seni seviyorum mesajları, lezzetli çikolatalar, şekerlemeler ve hasır sepet ile konsept edilen harika bir hediye sepeti. Sevgiliye seni seviyorum çünkü sen benim bir tanemsin demenin en anlamlı yolu olan bu hediye sepetinin içerisindeki çikolatalar sevginizi en kolay şekilde anlatacak.

 

Çünkü Seni Seviyorum Farklı Dillerde Çikolata

Çünkü Seni Seviyorum Farklı Dillerde Çikolata
Sevdiğinize 24 farklı dilde seni seviyorum diyebileceğiniz bir hediye sepeti sizlerle. Sözlerin hepsi çikolata üzerinde yazmaktadır. Sevginizi anlatmanın en tatlı hali… İçerisinde 925 ayar gümüş kolye ve mesaj kartları bulunması paket içeriğini zenginleştirmektedir. Ona kolyenin yanında seni seviyorum çünkü sen benim her şeyimsin gibi ifadeleri 100 farklı dilde söylemeye ne dersiniz?

 

 

Biricik Aşkıma Hediye Sepeti

Biricik Aşkıma Hediye Sepeti
Drajeler, çikolatalar ve sevgiliye özel mesajlar! Ona sevginizi tatlı tatlı anlatabileceğiniz bir hediye sepeti sizlerle! Sevgilinize yapacağınız en tatlı sürpriz ona bu hediye sepetini almak olacak. Tatlıların yanında seni seviyorum çünkü ile başlayan yüzlerce mesajı da sevgilinize hediye edeceksiniz.

 

Tatlı Kavanozu

Tatlı Kavanozu
Bu kavanozun içerisinde birbirinden güzel ve lezzetli şekerlemeler bulunuyor. Sevgilinize seni seviyorum demek bu kavanoz sayesinde daha kolay ve anlamlı olacak. Bolca mutluluklar. Kız arkadaşınıza alabileceğiniz bu tatlı kavanozu onu aşırı derecede mutlu edecektir.

 

Sevgiliye Hediye Tadımlık Lezzetler

Sevgiliye Hediye Tadımlık Lezzetler
Sözlerim bu çikolatalar gibi tatlı ve güzel gelecek diyorsanız bunu sevgilinize en muhteşem şekliyle ifade edebilir ve lezzet kutusuyla birlikte gösterebilirsiniz. Birbirinden tatlı şekerleme ve çikolatalarla sevgilinize alabileceğiniz çok hoş bir hediye olan bu hediye sepetini sakın kaçırmayın.

 

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Seni Seviyorum Yastık

Sevgiliye Özel Fotoğraflı Seni Seviyorum Yastık
Aşkınızı ve ömrünüzü beraber geçirdiğiniz veya geçirmek için hayaller kurduğunuz sevgiliye yaptırabileceğiniz en romantik hediyelerden biri olacaktır. En özel fotoğrafınızı aşk dolu bu özel yastığa bastırabilir ve küçük kalplerin içerisine ufak notlar ekleyebilirsiniz.

 

Kız Arkadaşa Özel Seni Seviyorum Yastık

Kız Arkadaşa Özel Seni Seviyorum Yastık
Aynı yastığa baş koyuyorsanız bunun romantikleştirmeye ve özel olmasına hayır demezsiniz sanırım. Seni seviyorum demenin en tatlı ve en yumuşak hali. Kız arkadaşınız bundan sonra yatmadan önce almış olduğunuz bu yastığa sevgi ile sarılarak uyuyacak.

 

Farklı Dillerde Seni Seviyorum Saat

Farklı Dillerde Seni Seviyorum Saat
Sevgiliniz bu duvar saatine her baktığında kendisinin ne kadar özel olduğunu hissedecek ve her dilde ne kadar çok sevildiğini de anlayacaktır. Her lisanda ve kültürde severim diyenlere..

 

Sevgiliye Hediye Sepeti – Sadece Seni Seviyorum Demek İstedim

Sevgiliye Hediye Sepeti – Sadece Seni Seviyorum Demek İstedim
Sevgilinize seni seviyorum demenin en şirin ve en keyifli hali. Metal yuvarlak kutu içerisine yerleştirilmiş birbirinden sürprizli tatlı ürünler, sevgilnizi çok şaşırtacak ve gördüğünde çok mutlu edecektir.

 

Şişede Seni Seviyorum Mesajınız ve Enfes Çikolatalar!

Şişede Seni Seviyorum Mesajınız ve Enfes Çikolatalar!
Sevgilinize seni seviyorum demeyi farklı yollardan ifade etmek ve onu ne kadar çok sevdiğinizi romantik bir şekilde göstermek istiyorsanız bu ürün tam aradığınız hediye olacaktır. İçerisinde kalpli çikolatalar ve şarap şişesinin etiketinde de kırmızı güller arasında seni seviyorum yazmaktadır.

 

Seni Seviyorum Mesajlı Duvar Saati

Seni Seviyorum Mesajlı Duvar Saati
Oldukça şık ve birbirini çok seven sevgililer için özel olarak tasarlanan duvar saati. Sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi bu şekilde de gösterebilirsiz. Sevgiliniz duvarda ki saate her baktığında sizin onu ne kadar çok sevdiğinizi görecek ve daha iyi anlayacaktır.

 

Seni bu kadaaar çok seviyorum Hediye Sepeti

Seni Bu Kadaaar Çok Seviyorum Hediye Sepeti
Sevgiliye seni seviyorum demek hiç bu kadar romantik ve özel olmamıştı. Tatlı yumuşak ayıcık , 365 adet sevgi sözleri ve birbirinden güzel hediyelerle dolu olan bu hediye kutusunu sevgilinize her zaman hediye edebilir ve aşkınız en romantik şekilde ifade edebilirsiniz.

 

İsme Özel Seni Seviyorum Çay-Kahve Kupası

İsme Özel Seni Seviyorum Çay-Kahve Kupası
Seni seviyorum demenin en esprili hali. Şık tasarımı ve özel olmasıyla dikkat çeken bu kupayı sevgiliniz çok sevecek ve uzun yıllar büyük bir keyifle kullanacaktır. Sevgilinize özel olarak alacağınız bu kupa sevgiliye hediye olarak çok doğru bir seçim olacaktır. Bundan sonra içeceği kahvelerde bu kupayı kullanacak olan sevgiliniz her an sizi düşünecektir.

 

İçimden geldi, Seni seviyorum Hediyesi

İçimden geldi, Seni seviyorum Hediyesi
İçerisinde birbirinden tatlı ve şirin hediyeler bulunan aşk ve sevgi dolu hediye sepeti. Bu özel tasarım özel günlerin kurtarıcısı ve sevgilinize alabileceğiniz en romantik hediye sepetlerinden biri olacaktır. Kız arkadaşa hediye olarak alabileceğiniz en romantik hediye sepetini almak için hemen tıklayın.

 

 

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago