En Değerli Öğretmene Doğum Günü Mesajı

Öğretmene Doğum Günü Mesajı

Öğretmenlere duyulan saygı, sevgi ve minneti anlatmak için kelimeler her zaman yetersiz kalıyor. Bu yüzden de bir nebze olsun kendimizi ifade edebilmek için hediyelere ve beraberindeki mesajlara başvuruyoruz. Öğretmenler günü hediyesi, her yıl zor bir sorunken, bir de öğretmenimizin doğum günü söz konusu olmakta. Bu tip dönemlerde, öğretmenimize sevgi ve saygımızı gösterecek seçimler yapmalı, duygularımızı ifade eden mesajlar ile de tamamlamalıyız. Doğum günü hediye fikirleri ve öğretmenimizin doğum günü için en ideal mesajlar ise yazımızın devamında. Bu sorununuzu kolayca çözmek için okumaya devam edin. Toplumların en değerlilerinden olan öğretmenlerimizi mutlu etmenin yolları burada bir arada yer alıyor. Öğretmene doğum günü mesajları ile başlayalım…

Dikkatinizi Çekebilir ► Öğretmene Doğum Günü Hediyeleri

Öğretmenler Günü Hediyesi

 

Bizler için en büyük hazinedir öğrenmek. Anaokul, ilkokul, lise ve üniversite yıllarımızda bizimle en büyük hazinelerini paylaşan Öğretmenlerimizin, Öğretmenler gününü kutlamak için farklı yollara başvurabiliriz. Onlara sürpriz yapmak ve şaşırtmak için en özel günlerinde Öğretmenler günü hediyesi seçerken birbirinden farklı hediye seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Her daim bizi koruyan, kollayan, her derdimizde yanımızda olan, bizimle üzülüp, bizimle gülen bu yüce insanları sadece Öğretmenler Gününde değil, doğum günlerinde de hatırlayarak içimizdeki yerinin ne kadar önemli olduğunu hissettirebiliriz. Öğretmene doğum günü mesajları atarak bize öğretmiş olduğu her şey için teşekkür edebiliriz. Böylece doğum gününü hatırlayacak kadar önemsediğimizi ve her daim hatırlayacağımızı belli etmiş oluruz. Her öğretmenimize farklı mesajlar gönderebiliriz. Matematik öğretmenine doğum günü mesajı atarken sayısal ve zekice bir mesaj gönderebiliriz. Veya Beden eğitimi öğretmenine doğum günü mesajları gönderirken daha esprili bir dil kullanabiliriz.

Eğitimini aldığınız ders her ne olur olursa olsun, tüm öğretmenler ilk günkü aşkla ve sevgiyle öğrencilerini ayırt etmeksizin sevmeye ve öğretmeye devam edecektir. A,B,C’den, renklere, tarihten, coğrafyaya, matematiğe kadar bugün bildiğimiz her şeyi bize öğreten tüm öğretmenlerimizi saygı ve sevgi içerisinde hatırlamalıyız. Nasıl ki onlar en özel ve en kötü günlerimizde yanımızda durup bize destek oluyorsa, bizler de yine aynı şekilde bu en özel günlerinde öğretmenlerimizin yanında olmalıyız. Bizler onlar sayesinde var olmayı ve hayata atılmayı öğrendik, onlar sayesinde bugün geldiğimiz yerde emin adımlarla durabilmeyi öğrendik. Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir”. Bizleri yetiştiren ve gelecek nesilleri emanet edeceğimiz tüm öğretmenlerimizin en özel günlerinde yanlarında olarak onlara bizim için olan değerlerini hissettirebiliriz.

***

“Bana yaşamın sırlarını, geleceğin önemini, ilim ve irfanı öğreten değerli insan, öğretmenim! Sizin emeklerinizin karşılığını ödemek mümkün değil. Sizin varlığınız bizim için çok değerli. Siz bizim en kıymetlimizsiniz ve bu özel günde yani doğum gününüzde sizi mutlu etmek istiyoruz. Doğum gününüzü canı gönülden kutluyoruz.”

Öğretmeninin kıymetini bilen bir öğrenci için bu sözler yeterli olacaktır. Öğretmeninizin doğum gününü bu hoş söz ve küçük bir hediye ile kutlayabilirsiniz. Zaten öğretmenlere doğum günü mesajları da bu çerçevede olmalı, sevgi eksik olmamalıdır. Siz de bu kapsamda hoş bir doğum günü hediyesi vermiş olacaksınız sözleriniz ile.

***

“İnsanlar kendileri için özel olan insanları, özel günlerde hatırlar. Öğretmenini öğretmenler günü ve de doğum günü gibi zamanlarda gülümsetebilme, bir nevi teşekkür edebilme arzusunda olur. Ben de bu sebeple sizi gülümsetebilmek, benim için ifade ettiğiniz anlam ve değeri size anlatmak istedim. Öğretmenim, doğum gününüzü kutluyor, nice güzel yıllara sevdikleriniz ile birlikte erişmenizi temenni ediyorum. Sizi çok seven ve aynı zamanda her zaman mutlu olmanızı isteyen öğrenciniz…”

Öğretmenine büyük bir sevgi besleyenlerin, onlar için özel olan bu kişileri mutlu etmek için tercih edebileceği bir söz sıradaki. Bu söz ile onun mutlu ve mesut olmasını, sevdikleri ve öğrencileri ile birlikte nice yıllar görmesini istediğinizi söyleyebilirsiniz. Matematik öğretmenine doğum günü mesajı ya da Beden eğitimi öğretmenine doğum günü mesajları şeklinde ayrıca arama yapmanıza hiç gerek yok. Bu söz öylesine değerli ki bir öğretmen için, branşı fark etmeksizin her öğretmen sizin onun öğrencisi olmanızdan gurur duyacak, mutlu olacaktır.

***

“Bizlerin başarısı için sürekli çalışan, çabalayan ve bizler başarınca mutlu olan öğretmenim, bugün senin en mutlu günün olsun. Bundan sonraki her günün en mutlu gününden de güzel olsun. Yeni yaşının sana mutluluklar getirmesini, hayallerine kavuşturmasını diliyorum.”

Öğretmenini seven ve mutluluğunu isteyen her öğrencinin kullanabileceği bu güzel mesaj, hem hediyenin yanına iliştirilebilir hem de SMS ya da E-mail ile gönderilebilir. Öğretmenime doğum günü mesajı arıyorum, en iyisi olmalı diyorsanız, bu ideal bir seçenek olacaktır sizin için. Matematik öğretmenine doğum günü mesajları gibi özel bir arayışınız varsa da hiç tereddüt etmeden bu sözü kullanabilirsiniz. Sizce de çok özel bir niteliğe sahip değil mi? Öğretmeninize en güzel duygu ve düşünceleri birkaç kelime ile sunabilirsiniz.

***

“Allah size matematiğin problemlerinden, sayıların birbirleriyle mücadelesinden, x, y, z eşitliğinden çıkan mutsuzluktan uzak eylesin. Doğum gününüz kutlu olsun öğretmenim.”

Bir matematik öğretmeni için en ideal doğum günü kutlamalarından biri budur. Esprili dili ile gülümsetecek olan söz, sizce de çok sevimli görünmüyor mu? Matematik öğretmenine doğum günü mesajı denilince akla ilk gelecek olan söz de budur. Siz de öğretmeninizin doğum gününü kutlarken, hediyenizin yanına bu sözü eklemeyi unutmayın. Öğretmeninize keyifli bir doğum günü sunabilirsiniz. Esprili oluşu hem sizi hem de öğretmeninizi gülümsetecektir.

***

“Sevgilerin en güzeli, saygıların en masumu sizin olsun. Yaşamınız mutluluk, sevinç dolsun. Öğretmenim üzerimdeki emekleriniz için minnettarım. Sizi canı gönülden seviyor, mutluluğunuzu diliyorum. Doğum gününüz kutlu olsun ve dilerim yeni yaşlarınız mutluluklar ve hayaller ile sizi karşılasın.”

Öğretmenlerimizin önemi ve bizler için taşıdığı değeri kelimeler ile ifade etmek ne kadar zor olursa olsun, onlar için doğum günü ve öğretmenler günü gibi özel günlerde bir şeyler yapmak gerekir. Bunun için bu örnekte gördüğünüz gibi özel ve anlamlı sözleri tercih edebilirsiniz ve de hoş bir hediye ile doğum gününü kutlayabilirsiniz. Doğum günü hediyesinde de doğum günü mesajları kadar dikkatli olmak gerekiyor. Bunun için özenli ve abartısız seçimler yapabilirsiniz. Okumaya devam edin ve daha çok hediye önerisine ulaşın. Hem hediye önerileri hem de mesaj önerileri ile öğretmenlerinizi mutlu etmeniz çok kolay.

***

“Siz bizlere derste öğretmen, teneffüste arkadaş, öğle aralarında sırdaş olduğunuz. Hem en yakın arkadaşımız, hem de en iyi öğreticimiz oldunuz. Bunun anlamı çok büyük ve siz bizim için çok kıymetlisiniz. Bir bilgi madeni, eşi benzeri olmayan bir dostsunuz. Doğum gününüzü kutlar ve öğrencileriniz olarak size layık olmak için çok çalışacağımızı bilmenizi isteriz.”

Bir öğretmenin işlevi sadece kitabi bilgileri paylaşmak ve kitabın sesli hali olmak değildir. Bunun yanında öğrencilerin eğitimi için elinden gelen her şeyi yapan, onların psikolojik eğitimi için de çabalayan ve her biri için bir dost olan kişiye öğretmen denir. Öğretmenlerimizin bu özelliğine dikkat çeken söz, öğretmeninizin doğum gününde söyleyebileceğiniz cinsten. Bir hediyenin yanına ekleyebileceğiniz sözü, SMS olarak göndermeniz ya da E-mail ile ulaştırmanız mümkün. Öğretmenime doğum günü mesajı bulamıyorum diyenler için arayış sona erdi. Bu kesinlikle en iyi mesaj önerilerinden biri!

***

“Mutluluğunuz kar taneleri kadar çok, dertleriniz göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş olsun. Öğretmenim doğum gününüz kutlu olsun. İyi ki bizimlesiniz. Sizi tanıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum ve bir ömür boyu da her gözünüz aradığında karşınızda olmayı umut ediyorum.”

Kısa fakat anlamlı bir söz ile öğretmeninizin doğum gününü kutlamak isterseniz, bu seçenek harika olacaktır. Öğretmene doğum günü mesajları arayışının son noktası olarak kabul edebilirsiniz. Siz de özel ve kısa bir mesaj kullanarak öğretmeninizin doğum gününü kutlayabilirsiniz. Bu söz ise gerçekten naif ve romantik havası ile öğretmenlerin gönlünü fethedecek cinsten. Sizce de öyle değil mi?

***

“Geleceğimize ışık saçan öğretmenimiz, saçtığın ışık önce seni aydınlatsın. Çevresini aydınlatan ama kendisi karanlıkta kalan mum olmamanızı dileriz. Bizim yaşamlarımıza dokunduğunuz sihirli değnek, sizin hayatınıza dokunsun ve bizim yaşadığımız güzellikleri siz de yaşayın. Yaşama gözlerinizi açtığınız bu güzel günü kutlar, size bir ömür mutluluklar dileriz.”

Öğretmenlere doğum günü mesajları ya da öğretmenler günü mesajları seçmek oldukça zor bir iş. Çünkü pek çok rakibimiz var ve en farklı, en özel ve en anlamlı söz bulmak da kolay değil. Bu söz ise hoş bir kutlama imkânı tanıyor. Seçtiğiniz hediyenize de değer katacak olan söz, farklı ve özel oluşu ile öğretmeninizin beğenisini kazanacak, hatta arkadaşlarınızın bile dikkatini çekecek. Uzağınızda olan öğretmenlerinizin de mutluluğu için bu tip sözleri tercih edebilirsiniz. Bir insanı sevindirme işte bu kadar kolay aslında…

***

“İnsanlar geçmişte yaşadıkları her şeyi unuturlar belki ama hiç kimse öğretmenlerini unutmaz. Çünkü herkesin çocukluğunda büyük önem verdiği ve hayatını yönlendiren bir öğretmeni vardır. Bu yüzden de öğretmenler, dünyanın en özel mesleğine sahipler. Unutamadığım tek insansınız öğretmenim. Sadece öğretmenler gününde sizi hatırlamak size saygısızlık olur. Ben her gün sizin varlığınız ve benim öğretmenim oluşunuz ile mutlu oluyor, gurur duyuyorum. Bugün ise doğum gününüz olması sebebi ile yılın en özel zamanı. Yeni yaşınızın size yeni mutluluklar getirmesini diler, doğum gününüzü kutlarım.”

Öğretmenlerin insan yaşamındaki yeri, küçük yaşlarda belki ana sınıfında başlar şekillenmeye ve üniversite mezuniyetine kadar sürer. İster öğretmen deyin, ister hoca… Bilgi veren, yaşamımıza yön veren insanlar değerlidir. Bunun ifade edildiği bu söz ise öğretmeninizin doğum gününü kutlamak için harika seçeneklerden biri. Güzel ve farklı bir hediye seçtiyseniz, ancak böylesine özel bir söz ile onu tamamlayabilirsiniz. Notunuzu, güzel bir karta yazabilirsiniz ve hatta belki bir şiir bile ekleyebilirsiniz.

***

“İnsanın doğduğu gün onu sevenler için özeldir. Sizin doğum gününüz de bizim için çok özel öğretmenim. Sizin doğduğunuz gün, bizim yaşamımızın da şekillenmesinde etkili. Çünkü siz bilgilerinizi bizimle paylaşıp, sevginiz ile düşüncelerimizi yönlendiriyor, bizi hayata hazırlıyorsunuz. Siz olmasanız, geleceğimizin nasıl şekil alacağını kestirmek mümkün değil. Sizinle karşılaşmış olmak bizim için büyük bir şans. İyi varsınız ve iyi ki bizimlesiniz. Sizi tanımış olmaktan mutluluk duyuyoruz ve de son derece içten dilekler ile doğum gününüzü kutluyoruz.”

Matematik öğretmenine doğum günü mesajları arıyor olmanız ya da beden eğitimi öğretmenine doğum günü mesajları arıyor olmanız çok önemli değil. Önemli olan sizin içten duygularınız. Öğretmeninizin branşı fark etmeksizin, bu doğum günü kutlaması ile mutlu olmaları muhtemeldir. İşte bir öğretmenin gönlünü fethetmek bu kadar kolay… Ne pahalı hediyelere ihtiyacınız var, ne de abartılı sözlere. Önerimiz olan hediyelerden seçip, öğretmeninizi şaşırtabilir, bu güzel sözler ile de duygulandırabilirsiniz.

***

“Bugün sizin doğum gününüz ve bizim görevimiz ise bir gün bile olsa sizi gülümsetebilmek ve mutlu edebilmek. Bunun için ise size sevgimizi sunmaya karar verdik. Belki derslerin yoğunluğu altında size gösterememiş olsak da sizi çok seviyoruz öğretmenim. Zaman zaman sizi üzüyorsak, bunun için özür dileriz. Asıl amacımız sizi mutlu edip, başarılarımız ile gururlandırabilmek. Çocukluklarımızı görmezden gelin ve sizi ne kadar çok sevdiğimizi unutmayın. Sizi çok seviyoruz ve doğum gününüzü kutluyoruz.”

Bir öğrencinin çocuklu yaramazlıklarına karşın, öğretmenine duyduğu saygıyı ve sevgiyi en iyi ifade eden söz ile karşı karşıyayız. Doğum günü mesajı olarak iletebileceğiniz bu mesaj, mutluluk verici bir seçim olacaktır. İsterseniz telefon ya da bilgisayar gibi teknolojik aletler aracılığı ile öğretmeninize bu sözü ulaştırın, isterseniz bir mektup ile gönderin ve nostaljik bir kutlama gerçekleştirin, isterseniz de hediyenizin üzerine hoş bir karta yazarak ulaştırın ve sürpriz yapın. Her şekilde öğretmeniniz duygulanacak ve doğum gününde kendini bu sayede mutlu hissedecektir. Sizin mutluluğunuz ve sevginiz öğretmeninize de yansıyacaktır. Öğretmene doğum günü mesajları denildiğinde de akla gelmesi gereken tam olarak böylesine dolu dolu bir söz olmalıdır. Öğretmenlerinize hediye önerileri ise bu günü keyifli halel getirecek önemli bir detay olarak nitelendirilebilir.

Öğretmene Hediye İsim Yazılı Jüpiter Kalem Seti

Öğretmene Hediye İsim Yazılı Jüpiter Kalem Seti

Öğretmenlerimize, öğretmenler günü ya da doğum günü dediğimizde ilk aklımıza gelen hediye seçeneği, kalem oluyor. Siz ise farklı bir kalem seti ile öğretmeninize hem ihtiyacı olacak hem de farklı olacak bir hediye verebilirsiniz. Bu kalem setinin siyah, beyaz ve metalik gri renklerinden birini seçip, duygulu mesajınız ile öğretmeninize bu doğum gününde özel dakikalar yaşatabilirsiniz.

 

Öğretmenler Günü Hediyesi Gömlek

Öğretmenler Günü Hediyesi Gömlek

Erkek öğretmenlerimizin en çok tercih ettiği giysi olan gömleği, işlemeler ile sime özel hale getirme fikrine ne dersiniz? Hem doğum günü hem de öğretmenler günü için ideal bir seçim olan bu hediye, hiç akla gelmeyecek bir tercih olacak. Hem yaka hem de manşet kısmında yer alan nakışa baktıkça öğretmeniniz sizi hatırlayacaktır.

 

Öğretmene Hediye Kupa Bardak

Öğretmene Hediye Kupa Bardak

Öğretmeniniz, tüm öğrencilerini bir arada görmekten mutluluk duyacaktır. Bunun için ise sihirli kupayı tercih edebilirsiniz. Basit siyah bir kahve kupası gibi görünen bu tasarım, sıcak içecek konulduğu anda yavaş yavaş harika bir resmi ortaya çıkarıyor. Siz de sınıf olarak hep birlikte çekindiğiniz fotoğrafı bu tasarım üzerinde görebilirsiniz. Şaşırtan bir hediye olacak olan bu seçenek doğum günü gibi özel zamanlar için harika olacaktır. .

 

Yılın En İyi Öğretmeni Başarı Sertifikası

Yılın En İyi Öğretmeni Başarı Sertifikası

Öğretmenlerimizi ödüllendirmemiz, emeklerinin karşılığını ya da başarılarının bir karşılığını vermemiz mümkün değil. Yapabileceğimiz en iyi şey onlara yakışır birer öğrenci olmak. Ama aynı zamanda onlara verdiğimiz değeri gösterecek olan sertifika ya da ödülleri de tercih edebilirsiniz. Bu sertifika ise temsili de olsa öğretmeninizin ne kadar da başarılı bir şekilde mesleğini yerine getirdiğini gösterecek. .

 

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kristal

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kristal

Şık masa üstü bir ürün olması sebebi ile kristaller hediye seçilerinde karşımıza çıkıyor. İçerisine yerleştirilen fotoğraflar ise hediyenin daha anlamlı olmasını ve kişiye özel bir hal almasını sağlıyor. Bu sebebe bağlı olarak siz de öğretmeninize öğretmenler günü ya da doğum günü gibi özel zamanlar için bu hediyeyi alabilirsiniz. Öğretmene doğum günü mesajları ise hediyenizi güzel duygularınız ile süsleyecektir.

 

Öğretmenler Gününe Özel Ahşap Foto

Öğretmenler Gününe Özel Ahşap Foto

Ahşabın doğal duruşu, şık ve naif bir dekor ürününü ortaya çıkarıyor. Bu ahşap tablo üzerinde yer alan öğretmeninizin fotoğrafı ve de doğum günü mesajınız, hem unutulmaz bir hediye olacak hem de öğretmeninizin masasını süsleyecek bir hediye olacak. Bu da şüphesiz ki doğum günü için ideal bir seçenek olduğunu gösteriyor. Öğretmenlere doğum günü mesajları olarak sunduğumuz seçenekleri de tercih ederek, hediyenizi değerli hale getirebilirsiniz.

 

Öğretmene Hediye Ajanda

Öğretmene Hediye Ajanda

Ajanda bir öğretmen için en kullanışlı gereçlerden biridir. Bu sebeple de siz öğretmeninize hem kullanışlı hem de şık bir ajanda hediye edebilirsiniz. Deri olmasının yanında, imza şekilli yazının bulunması, öğretmeninizin isminin yer alacak olması hediyenizi özel kılacak bir niteliktir. Ajandanın ilk sayfasına ise öğretmeniniz için bir mesaj yazabilir ve doğum günü kutlama mesajınızı en güzel yöntemle öğretmeninize iletebilirsiniz.

 

Bayan Öğretmene Hediye Manikür Seti

Bayan Öğretmene Hediye Manikür Seti

Öğretmenlerinize klasik bir hediyenin dışına çıkmak için onun kişisel bakımına yönelik bir hediye alabilirsiniz. Bayan öğretmenlerinizin bayılacağı şık set, hem kullanışlı hem de hoş görünümü ile dikkat çekici. Hatta siz bile böyle bir sete sahip olmak isteyebilirsiniz. Öğretmeninizin doğum gününde de öğretmenler gününde de bu hediyeyi tercih etmeniz mümkün. Siz yeter ki onu mutlu etmek isteyin.

 

 

 

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago