Öğrencilere Karne Hediyesi

İnsan ilerleyen yaşlarında anlıyor ki öğrencilik kadar güzeli yok. Öğrenci olmanın değeri ne yazık ki yıllar sonra anlaşılsa da, öğrencilerin karne dönemleri ve bu dönemlerin önemi de unutulmuyor. Bu sebeple etrafınızdaki öğrencilerin karne hediyelerini ihmal etmemelisiniz. Karne hediyesi, bir öğrenci için sanıldığından çok daha büyük anlamlar taşır. Gelecek başarıları için bir tetikleyicidir. Kendine güvenmesi ve girişimci, mücadeleci bir ruha sahip olması için de bir vesiledir. Bu sebeple öğrenci karne hediyesi, basit bir hediye anlamında öte bir niteliğe sahiptir. En güzel karne hediyesi nedir diye soracak olursanız ise çocuğun ilgilerine yönelik olandır diyebiliriz. Bunu göz önünde bulundurup, kişiye özel hediyeler ile destekleyebilirsiniz. Şimdi bakalım bizim öğrenci karne hediyesi önerilerimiz nelermiş?

Dikkatinizi Çekebilir ► Çocuğa Karne Hediyeleri

Çocuğa Hediye

 

Şeker Öğrencilere Nutella Sürme Bıçağı ve Nutella

Şeker Öğrencilere Nutella Sürme Bıçağı ve Nutella
Çikolata genellikle çocuklar için yasaklı tatlı besinler arasında yer alır. Peki, Nutella sevmeyen çocuk var mı? Neredeyse yok. Bu yüzden karne hediyesi olarak siz de karne alan öğrencinizin adına özel nutella sürme bıçağı yaptırabilir, keyifle bunun tadını çıkarmasını sağlayabilirsiniz. Şaşırtan ve sevindiren karne hediyesi okul öncesi için çok uygun olmasa da, ilk ve orta öğretim seviyesindeki öğrenciler için harika olacaktır.


 

Yaş kaç olursa olsun, insan adına özel hediyelere sevinir. Bu karne hediyesi söz konusu olduğunda da durum aynıdır. Karne hediyesi ne alınır diye düşünürken, ilk dikkat etiğiniz detay da ona özel olmasıdır. Bu sebeple isme özel olarak hazırlanan Nutella bıçağı ve beraberinde gönderilen Nutella, hem esprili hem de kişiye özel bir hediyedir. Üstelik çocuklara, ileri teknoloji ürünleri ya da çok daha pahalı hediyeler almaktansa bu tip hediyeler çok daha masum ve hoş olacaktır. Çocukların psikolojik gelişimi için de daha uygun olduğunu söyleyebiliriz.

Dönen Dünya Küresi

Dönen Dünya Küresi
Meraklı çocuklar her zaman ilginç hediyelere sevinir. Özellikle de sorularının cevabını buldukları hediyeler, onların asıl ihtiyacı olandır. Bu sebeple bu tip bir dönen dünya küresi, hem eğlendirici hem de eğitici olacaktır. Karne hediyesi ne olabilir
sorusu ve karnesini almış sizi bekleyen çocuğunuz ile karşı karşıya kalmışsanız, doğru hediyeyi buldunuz demektir. Bir an önce sipariş verip, çocuğunuzu harika oyuncağı ile tanıştırabilirsiniz.


 

Hem coğrafya meraklıları, hem kültürlere merakı olanlar hem de dünyayı bütünüyle bir merak kaynağı olan görenler, bu küreye hayran kalacaklardır. Karnesini alacak olan öğrencinin odasını süsleyecek bir dekordan ibaret olmayacak ve sorularının cevabını bulacağı aynı zamanda da yeni sorular soracağı bir araç olacaktır. Kısacası dönen dünya, çocukların hayal dünyalarını geliştirmeleri için harika bir araçtır ve bir çocuğa da daha büyük bir iyilikte bulunmanız mümkün değil. Hayal dünyasının gelişimi, çocukların hem zekâ gelişimi için önemlidir, hem de geleceğini belirleyici bir temel kavramdır. Bu sebeple siz de çocuklarınız, kardeşleriniz, yeğenleriniz ya da her hangi bir çocuk için bundan daha faydalı bir hediye bulamayacağınızı bilmelisiniz. Karne hediyesi – karne hediyeleri tam da bu özelliklere sahip olması gerektiğinden en güzel karne hediyesini bulmuş bulunuyorsunuz.

Sanatçı Öğrencilere 67 Parça Boya Kalem Seti

Sanatçı Öğrencilere 67 Parça Boya Kalem Seti
Şık ve kullanışlı bir çantaya sahip olan set, birbirinden güzel boyaları bir arada barındırıyor. Bir çocuğun hayal gücünün ihtiyaç duyacağı tüm renkler burada. Hayal gücü geniş olan ve sanata yatkın olan çocukların gelişimi için bundan daha güzel bir hediye düşünülemez. Zaten emin olun bu tip ilgiye sahip olan çocuklar için en güzel hediye de renkler olacaktır. Hayalinde yaşadıklarını gerçeğe dökebileceği harika bir hediye seçeneğidir.


 

Anasınıfı karne hediyeleri konusunda yaşanan tereddüde de bu noktada son veriyoruz. Çünkü renkler ve boya kalemleri, her yaştan çocuğun ilgi duyacağı bir oyun aracıdır. Hatta biz yetişkinler bile onlar ile birlikte renklerin dünyasında zaman geçirmeye bayılmıyor muyuz? Karne hediyesi ne alabilirim diye soranlar, kararsızlık ile canı sıkılanlar artık hediye arayışıyla zaman harcamak zorunda değil. Çocuğunuz, yeğeniniz ya da kardeşiniz, bu muhteşem set ile harika bir tatil geçirecek. Karne hediyesinin de amacı tatili keyiflendirmek değil midir zaten? Hem yorucu geçen yılın stresini atmalarını sağlamak, hem başarılarını ödüllendirmek hem de tatili onlar için daha eğlenceli hale getirmek, alacağının bu hediyenin de temel amacı olacaktır. Karne hediyesi okul öncesi ve yaşlara göre dönemler bazında farklılıklar gösterse de söz konusu boya kalemleri olduğunda her hangi bir ayrım yoktur. Her yaştan çocuk ya da yetişkin, boya kalemleri ile keyifli zaman geçirebilir.

Kız Çocukları için Fotoğraflı Hediyelik Kumbara

Kız Çocukları için Fotoğraflı Hediyelik Kumbara
Para biriktirmek ve tasarruflu olmak, çocuk yaşlardan başlayarak öğrenilecek bir olgudur. Bunu çocuklara aşılamanın en iyi yolu ise onlara kumbara hediye etmektir. Böylece yaşamları boyunca, paralarını daha idareli kullanmanın ve her zaman birikim yapmanın önemini bileceklerdir. Hele de hediye edeceğiniz kumbara bu kadar sevimli olursa, buna sevinmeyecek her hangi bir çocuk düşünmek mümkün değil. Sizin tek yapmanız gereken siparişiniz sırasında kumbara üzerine yazılmasını istediğiniz yazıyı belirtmek. Örneğin, “ Ceren’in kumbarası” şeklinde bir yazı düşünebilirsiniz.


 

Çocuğunuza ait olan ve ona özgüven kazandıracak olan kişisel kumbara, çocukların para ile olan ilişkilerini düzenleyici özellik gösterir. Bolluk içinde yaşayan bir çocuğun, para ile olan ilişkisi oldukça soğuk olabilir. Oysa birikim yapmayı öğrenen çocuk kedi kararlarını vermeye başlar ve para biriktirmenin önemini küçük yaşlarda kavrar. Harcamalarını düzenlemenin önemini de yine kumbarası aracılığıyla öğrenecektir. Çıkmayan süblime baskı yöntemi ile yazılan yazılar kaliteli ürünün bir göstergesidir ve bununla birlikte porselen olan ürün, şık bir duruşa sahiptir. Kısacası çocuğunuza faydalı kişilik özellikleri kazandırabileceğiniz kumbara, aynı zamanda odasını süsleyecek şık bir dekordur. Karne hediyesi ne olabilir sorusuna verilen klasik cevaplardan siz de sıkıldıysanız, bu kez çocuğunuza kumbara almayı deneyin. Emin olun pek çok hediye seçeneğinden çok daha faydalı olacaktır ve çocuğunuzun geleceğine büyük bir artı katacaktır. Çocuklar için bir oyun haline gelen para biriktirme alışkanlığı, gelecekte daha sağlam bir kişiliğe sahip olmasına da yardımcı olur.

Piknik İçin yaratılmış Oyun Seti

Piknik İçin yaratılmış Oyun Seti
Yaz aylarının vazgeçilmezi olan piknik, keyifli oyunlar ile unutulmaz hale gelir. Üstelik çocuğunuz ile zaman geçirmek için de harika bir sebeptir. Piknik İçin yaratılmış Oyun Seti ise çocuğunuza harika aktiviteleri bir arada sunuyor. Satranç, tavla, plaj oyunu, deniz topu, yakala – fırlat oyunu ve frizbi, bu çanta içerisinde mevcut olan oyunlardır. Her biri ayrı keyifli, her biri çocuklar için ilgi çekici olacaktır.


 

Karne hediyesi – karne hediyeleri özellikle çocukları mutlu edecek nitelikte olduğunda değerlidir. Aksi halde çocuğun çok da ilgi duymadığı, eğlenmesini ve dinlenmesini sağlamayacak test kitabı gibi hediyeler, aslında pek de hediye kategorisine girmiyor. Hatta hikâye kitapları bile harika bir hediye olmakla birlikte, karne hediyesi için yeterli değildir. Karne hediyesi ne alınır diyenler için en iyi cevaplardan biri bu oyun setidir. Anasınıfı karne hediyeleri grubunda değerlendirmek pek mümkün olmasa da üst sınıflar için doğru seçim olacaktır. Çocuğunuzun sosyal ve sportif aktivitelerini geliştireceği, bedensel olarak gelişimine katkı sağlarken, zihinsel olarak da yoğun faaliyet içinde bulunacağı harika bir hediye olacaktır. Çocuğuma, kardeşime ya da yeğenime karne hediyesi ne alabilirim diye düşünmeyi bırakıp, siz de hemen siparişinizi verebilirsiniz. Harika çantası ile tüm oyunları bir arada görebileceksiniz ve her pikniğe çocuğunuzun mutlaka götürmek isteyeceği harika bir oyun setine sahip olacaksınız. Daha ne olsun!

Çocuğunuza Eğlenceli Hediye : Basketbol Potası

Çocuğunuza Eğlenceli Hediye : Basketbol Potası
Yaz ayları, çocukların daha çok hareket halinde oldukları dönem olduğundan, sportif faaliyetleri destekleyen hediyeler daha doğru seçimler olacaktır. Bu basketbol potası da, çocuğunuzun eğleneceği ve bedensel sağlığını koruyacağı bir araç olacak. Üstelik ona özel bir tasarım ile elinize ulaşacak. Öğrenci karne hediyesi, bu tip eğlenceli ve mutluluk verici özelliklere sahip olduğunda anlamlanır. Üstelik bu basketbol potası, çocuğunuza özel olarak hazırlanacağından daha da kıymetli olacaktır. Onun unutulmaz anılarında yer almanız işte bu kadar kolay aslında!


 

Çocuğunuza basketbolu sevdirmek istiyorsanız ya da her hangi bir spor ile olan ilişkisini geliştirmesini istiyorsanız, bu tip hediyeler harika birer karne hediyesi olacaktır. Çocuk ona özel olarak hazırlanmış olan hediyeyi arkadaşlarına göstermek isteyecek ve bu sayede de basketbola ilgi duyacaktır. Keyifli zaman geçirecek olması ise cabası. En güzel karne hediyesi nedir diye soracak olursanız, bu sorunun cevabı her çocuk için değişir. Çünkü çocukların ilgileri de farklı farklıdır. Kimisi resim yapmak ister ve sanatsal faaliyetlere meraklıdır. Dolayısıyla onun için en mutluluk verici hediye de buna dair bir şeyler olmalıdır. Eğer çocuğunuz çok hareketliyse ve spora ilgisi varsa bu kez ona hareket etme imkânı tanıyacak hediyelere yönelmelisiniz. Bunlardan biri de kişiye özel isimli hediye basketbol potası olacaktır. Üstelik spora ilgisi olmasa dahi, hareketli bir çocuğun enerjisini doğru yere yönlendirmek için de bu tip bir hediye seçmek daha doğru olur.

10 Adet Oyuncak Araba Seti

10 Adet Oyuncak Araba Seti
Okula giden, okuma yazma öğrenmiş ve belli bir sosyalleşme düzeyine erişmiş çocuklarda hediye seçimi çocukların ilgilerine göre yapılabilir. Bu dönemde çocukların ilgileri de ön plana çıkmaya başlamış olacaktır. Ancak daha küçük çocuklarda yani anasınıfı karne hediyeleri söz konusu olduğunda daha genel hediyeler tercih edilebilir. Bunlardan biri ise 10 parçalı kutulu oyuncak araç seti olabilir. Yetişkinlerin dekor olarak kullanmayı tercih ettiği bu araçlar, çocukların keyifli dakikalar geçirmesini sağlayabilir.


 

Bu seçenek özellikle erkek çocuklara hediye alma düşüncesine sahip olanlar için doğru olacaktır. 10 parçanın yer alması, canının sıkılmasına müsaade etmeyecek. Kendince trafik oluşturabilir, arkadaşları ile oyuncaklarını paylaşmayı öğrenebilir ve belki de arabalarından birini onlara hediye edebilir. Yani, bu set, çocuğunuzun sosyalleşmesine de imkân tanıyabilir. Küçük çocukların ilgilerini anlamak çok kolay olmuyor. Ancak bu tip hediyeler, pek çok becerilerinin gelişmesine vesile olabilir. Dolayısıyla, yaşça daha küçük olan çocuklar için karne hediyesi alarak onları ödüllendirmeyi ve eğlendirmeyi amaçlıyorsanız, özellikle de erkek çocuklar için bu seçenek doğru olacaktır. Zaman kaybetmeden siz de siparişinizi verin ve belki de çocuğunuzun ilk karne hediyesi için geç kalmayın. Zaman kaybetmeden onu keyifle oynayacağı hediyesine kavuşturun. Gelişimini destekleyici hediyeler almanın mutluluğu ve huzuru ile siz de bunun tadını çıkarabilirsiniz. İster çocuğunuz, ister yeğeniniz, ister kardeşiniz olsun ya da hiç tanımadığınız bir çocuğa karne hediyesi alıyor olun, bu hediye unutulmaz anılara sebebiyet verecek, yetişkinliğinde de hatırlayacağı oyuncaklara sahip olmasını sağlayacaktır.

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago