En Güzel İltifat Sözleri – Anlamlı 30 İltifat Kelimeleri

Karşınızdaki kişiyi mutlu etmenin milyonlarca yolu mevcutken siz de hala duygularınızı ifade edemeyenlerdenseniz; unutmayın ki, hayat çok kısa ve bir an önce hem mutlu olmalı hem de mutlu etmeyi bilmelisiniz. Üstelik öyle pahalı hediyeler, marka yarışlarıyla da değil. Küçük bir sevgi sözcüğü, iltifat mesajları ile karşınızda kim olursa olsun, güzünü güldürebilirsiniz. İnsanlar hayat karmaşası sebebiyle pek çok zaman karşılarında bulunan arkadaş, sevgili, eş, aile veya dostlarını es geçebiliyor. Onlarla paylaşım yapmanın sadece oturup karşılıklı bir şeyler yudumlamak olmadığını, bazen yeri gelecek ufacık iltifat kelimeleri sayesinde öğrenebileceksiniz. Özellikle de karşınızda sevdiğiniz biri varsa emin olun ki çok iyi şeyler yapıyor olmanız, sevginizi tam olarak hissettirebildiğiniz anlamına gelmez. Sürekli yemeğe çıkarmanız, sürprizler yapmanız, çiçek veya hediyeler almanızdan çok daha fazla mutlu edecek şeyler olduğunu bilmelisiniz.

İnsanların duygularına hitap edecek hareketlerde bulunmak her zaman maddi şeyler yapmaktan çok daha değerli olur. Gidip en pahalı çiçeği alacağınıza bir anda sokakta yürürken yerden bir çiçek kopartıp saçlarına takmak, gözbebeklerinin içine minnetle bakmak ve ‘’varlığına şükürler olsun’’ demek inanın ki asla parayla ölçülemez. Bilhassa kadınların çok duygusal bir yapıları olduğunu göz önüne alırsak ki aslında bu durumun kadını erkeği olmamalı fakat ‘’ne yaparsam yapayım, sevgimi tam anlamıyla hissetmediği söylüyor’’ diyenlere birkaç tavsiye hazırladık. Bunlara geçmeden önce hemen iltifat ne demek ve neden bazı kişiler tarafından yanlış anlamlara gelebiliyor bundan bahsedelim.

  • Sen benim en güzel mevsimimsin. Eğer ki mevsimleri ve özellikleri ben belirleyebiliyor olsaydım inan ki sana özel mevsime herkes âşık olurdu. Sen kadar masum, sen kadar baş döndürücü ve sen kadar güzel bahar kokulu.

  • Anlatmaya yetmiyor ki kelimeler sana olan aşkımı. Bir kelimeyle özetle diyorlar da bilmiyorlar ki seni koca bir alfabeyle bile anlatmaya yetecek kadar kelimem yok.

Sevgililere Özel Hediyelik Ahşapfoto

Hediye alıp vermekten hoşlanan çiftlere oldukça şık tasarımla hazırlanan bu ahşap foto hem oldukça kalıcı hem de değişik hediye önerisi arayanlara özel. Her zaman gözünün önünde bulunmasını sağlayabileceğiniz bu hediye için tek yapmanız gereken beğendiğiniz bir fotoğrafı seçmek. Çalışma aralarında bilgisayarından kafasını kaldırdığı an aşkınızı görüp gülümsemesine neden olacak hediyeliğin uzun süre kullanılabiliyor olması da büyük bir avantaj.

 

  • Kelimelerin bile anlatmaya gücü yetmediği şahane bir bahar sabahı, uyuyorum sen uyanıyorum yine sen. Aklım başımda mı acaba?

  • Tüm dünyayı serseler önüme yine sen derim. Ne para ne şan ne de şöhret. Kimin umurunda ki, başımı yaslayacak senin omzun yokken.

Kalp Kutulu Seni Sevmemin 32 Sebebi Çikolata

Çikolata seven sevgilinize neden hem yiyebileceği hem de mesajları okurken aşktan mest olabileceği bir hediye hazırlamayasınız ki? Oldukça lezzetli çikolatalar ile birbirinden farklı sevginizi açıklayabilen açıklamalarıyla midesine de düşkün aşkınızı çok fazla mutlu edebilirsiniz.

 

  • Gözlerime bak ölene kadar. Gözbebeklerimde kaybol ben sende kaybolup giderken. Asla eskimesin o masum gülüşün.

  • Kara kıştan fışkırmaya çalışan bahar gibisin sevgilim. Yeni yeni çiçek açmaya çalışan çiçekler, hafif bir rüzgâr, dalga sesleri ve misler gibi kokusuyla. Acaba bahar da ben gibi kıskanıyor mudur ki seni?

İsim Yazılı Melek Kanadı Gümüş Kolye

Kadınların oldukça sevdiği aksesuarlardan biri olan kolyeler artık kişilerin aşklarını ifade edebilecekleri tasarımlarla yapılıyor. Buradaki gümüş kolye, melek kanatlarından oluşuyor. Kanatlar açıldığında da isimlerinizin bulunduğu bölme var. Her kıyafetiyle kullanabileceği kolye, aşkınızı her daim boynunda taşımak istemesine neden olacak.

 

  • Öyle bir kadınsın ki insanların sana kayıtsız kalması imkânsız. Elini değdirdiğin her yer sen. Bir insan bu kadar mükemmel olmayı nasıl başarabilir ve bu mükemmel kadın kendine layık olmayan bu adamı nasıl bu kadar eşsiz sevebilir?

  • Güneş gibisin sevgilim. Evime, bahçeme, hayatıma her gün daha çok parlayarak doğan kocaman bir güneş gibisin. İyi ki geldin, iyi ki sevdin de baharı 4 mevsim bana yaşattın sevgilim.

İltifat etmek, karşınızda kim olduğuyla alakalı değil. Yani sadece sevgili veya eşe iltifat sözleri sarf edilmez. İnsan yeri gelir annesine, çocuğuna, çalışanına, komşusuna, akrabasına hatta ve hatta patronuna bile iltifat cümleleri kurabilir. Çünkü iltifat etmek, karşıdaki kişiye o an hissedilen duyguları aktarabilmenin en basit yollarından biri. Hem öyle bir etkiyle size dönüyor ki, siz bile inanamıyorsunuz bu duruma. Hayatta en önemli şey, korkmadan utanmadan sıkılmadan sevdiklerinize değerlerini hissettirecek sözleri sarf etmek olmalı. İnsanları kaybetmeden değerlerini anlayın ve size bir telefon kadar yakın olan kişilere çok geç olmadan görmeleri gereken değeri göstermelisiniz. Şimdi iltifat mesajları konusunda zorlananlara birkaç örnekle iltifat sözleri sevgiliye nasıl duygular ifade edilebilir gösterelim.

İltifat mesajları illa ki uzun uzadıya cümlelerden oluşacak diye bir kural yok. İnsan içindeki o tarifsiz duyguyu yeri gelir tek kelime ile ifade edebilir. Yeter ki içinizden karşınızdaki kişiye karşı bir duygu akımı bulunsun. Bu arada hep tartışma konusu olan bir konuda fikir belirtelim. İltifat cümleleri hep karşı cinsle paylaşılır yargılarına aldırış etmemelisiniz. Özellikle bazı erkeklerin bu konudaki düşünceleri oldukça katı olabiliyor. Düşünsenize, birbirinin dert ortağı olan iki erkek neden duygularını iltifat edici sözler yardımıyla paylaşmasın ki? Yeri gelip ‘’kardeşimsin’’ diyerek arkadaşınızın omzuna dokunmak bile iltifat sözleri kısa ve öz işte bu kadar kolay ifade edilebilir gösteriyor. Her ne kadar iltifat sözleri arkadaşa söylenmez gibi bir yargı bulunsa da siz buna uymayın. Anın içinde ne yapmanız gerekiyorsa, duygunuzu hangi cümle ile hangi iltifat edici sözler kullanmayı seçerek ifade etmek istiyorsanız o şekilde davranın.

  • En ulaşılmaz serabımdın. Hayali bile müthiş derecede güzelken, geldin tüm düşlerimi gerçeğe çevirdin. İyi ki varsın güzelim, iyi ki benimsin.

  • Senden önce sevgiyi hep elle tutulabilir şeylerle ölçerdim. Sonra sen geldin hayatıma, daha ilk saniyeden itibaren dünyanın bir düş olduğuna inandırdın. Şimdi gözlerin, sözlerin, o güzel yüreğin olmadan nasıl nefes alacağımı bile unutmuş durumdayım.

Kişiye Özel Sİyah Kristal Kalemli Masa İsimliği

Özellikle masa başı işlerde çalışan erkek sevgiliye armağan edilebilecek bu hediye sayesinde ona hem sözle hem de hediye ile iltifat edebilirsiniz. Yeni iş yerini, yeni departmanını veya mesleğe ilk atılımını sözle kutlamak yerine bu tarz başarısına vurgu yapan hem şık hem de anlamlı hediyeleri tercih edebilirsiniz. Aile bireylerine de oldukça uygun olan hediye, şık görüntüsüyle de göz kamaştırıyor.

 

  • Dünya üzerinde milyonlarca adam var. Hepsinin ayrı ayrı güzellikleri bulunurken, sen nasıl oldu da hepsini kendinde toplamayı başarabildin?

  • Dünyanın en şanlı erkeği benim. Bir tarafta dünyalar iyisi annem, diğer tarafta dünyalar güzeli karım ve bir tanecik kızım. İnsan baba olduğuna bu kadar şükredemezdi. Varlığınıza her an duacıyım.

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kol Düğmesi

Erkeklere alınabilecek kişisel hediye sayısının az olması maalesef pek çok kadının işini zorlaştırıyor ancak sıra dışı bir hediye arayışına girdiyseniz ve sevgiliniz takım elbise giymekten hoşlanan biriyse ona oldukça farklı bir hediye fikri verebiliriz. Üzerinde beraber çekilmiş bir fotoğrafınızın bulunduğu kol düğmelerine ne dersiniz? Oldukça orijinal bir hediye hazırlamış olacağınız kesin.

 

  • Herkes gider, herkes bırakır ama sen asla. Elleri, ayakları öpülesi annem. Ben sana dünyaları versem de senin bana verdiklerinin bedelini ödeyemem ki.

  • Her düştüğümde şebeklik yapıp beni güldürüyorsun ya, iyi ki varsın. Sen gibi bir arkadaşa sahip olmak, inan ki benim için çok büyük bir ayrıcalık.

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Renkli Sihirli Kupa

Hediye seçimi kim için yapılacak olursa olsun, o kişinin zevklerini düşünerek hareket etmelisiniz. Futboldan hoşlanmayan birine forma almak ne kadar gereksiz ise, çikolata sevmeyen birine de çikolata demeti almak o kadar gereksiz. Eğer sevdiğiniz çay veya kahve aşığıysa işte tam da iltifatınıza uyacak bir hediye önerisi size.

 

  • Herkes mutlu günler göreceğiz der sevgilim. Ben sana mutlu günler vaat etmiyorum. Ben sana, en kötü günleri yaşayacağız ve o an bile sana olan sevgimden eksilme olmayacağını vaat ediyorum.

  • Nasıl beceriyorsun bu kadar iyi olmayı. Hem de o kadar kötü insan, kötü olay içerisinde boğuşurken.

İltifat ne demek yahu diye sizi yargılayanlara kulak asmayın. Sevin ve sevginizi ifade etmekten çekinmeyin. Sevgi maddi değerlerle ölçülemeyecek kadar kıymetli. Kuru kuruya sözle sevgi gösterilmez diye düşünmeyin. Aksine, iltifat kelimeleri arkadaşa, dosta, anneye daha doğrusu aklınıza kim gelirse gelsin onların varlığından duyduğunuz memnuniyeti gösterme şekli olur. Çok zorlu bir gün yaşayan arkadaşınıza iltifat kelimeleri ile ne kadar da destek olabileceğinizi hayal etsenize. Onun üzerinde oluşacak pozitif etkinin size de ayrı bir enerji vereceği, yalnız olmadığı hissiyle dolan arkadaşınız da bir nebze de olsa mutlu olacağı bir durumu yaşamak istemez misiniz? Aynı şekilde iltifat sevgiliye yapıldığında da karşınızdaki kişiye vereceği mutluluk paha biçilemez. Uzun mesajlar içeren sözler iltifat sayılır diğerleri öyle değil diye de düşünmemelisiniz; ne de olsa iltifat sözleri kısa olabilir. Hatta lafı çok uzatmadan tek kelimeyle bile insanlara iltifat etmek mümkün. Aslında iltifat sözleri kısa ve öz olduğunda daha çok beğenilir. Çalışma arkadaşınız çok şık giyinmiş, neden ona ‘’ bugün çok güzelsin’’ şeklinde iltifat sözleri kısa ama açık bir şekilde ifade edilemesin ki.

Sadece mutlu etmek amacı dışında iltifat sözleri soğumaya başlayan aşkı da tekrar eski günlerine döndürebilecek ateşi körükleyebilir. Uzun soluklu süren ilişkiler monotonlaşmaya mahkûm olurlar fakat neden sizinki o şekilde olmak zorunda olsun. Diyelim ki sevgilinizin ilgisi azalmaya başladı ve siz ne yaparsanız yapın sanki memnun olmuyor gibi hissediyorsunuz. Neden ona kalbini hoş edecek sözler söylemeyesiniz? İltifat sözleri sevgiliye önemsendiğini, hala çok değer gördüğünü hatırlatmak amacıyla kullanılırsa, karşıdaki kişinin korku ve şüpheleri yok olabilir. Ancak bunu yapmacık bir şekilde yapmayın. İçinizden gelmeyen, sizin kişiliğinize ters düşen uzun uzadıya cümlelerle bir şeyler anlatmaya çalışmayın. Bu durum iticiliğe sebep olur. Bir şeyler ezberlemenize, saatlerce kitap karıştırmanıza gerek yok. İltifat sevgiliye kendinizi anlatma biçimi olmalı. Yani tek ihtiyacınız olan şey, samimi ve içten olmak. Her kalıbı ezberleyip şiir okur gibi söylerseniz muhtemelen sevinecek ama içten olmadığını bilecek. Bu durumlara hiç gerek yok. Kendiniz olun ve o an kalbinizden geçen tek kelimeyi bile telaffuz ederek onu mutlu edebilirsiniz.

  • İnsanın sen gibi bir can yoldaşı olmalı. Geceye güneş, gündüze gölge. İçinden gelmeyi her şey. En derininden gelmeli. Düşünsene sen bu kadar mükemmelsin. Senin büyüttüğün çocuk mükemmel ötesinde biri olacak.

  • Sen gibi birine sahip olmak dünyanın en zor şeyi biliyor musun? Herkesin gözü sendeyken, herkes senin gibi birini isterken, ben nasıl benden gitmeni engelleyeceğim? Ben nasıl sonsuza kadar bende kalmanı sağlayacağım güzel yüreklim?

Film Şeridi Fotoğraflı Kitap Ayracı

Kitap kurdu sevdiklerinize mutlaka hediye etmeniz gereken bu film şeridi ayraç, 4 bölmeden oluşuyor. Bu bölmeler için fotoğraflarınızı kullanıyorsunuz ve karşınıza çıkan sonuç oldukça memnun edici. Sadece sevgiliniz değil, en yakın arkadaşınız veya kitap kurdu aile bireylerine de hediye edilebilecek bu küçük armağanın fiyatı da oldukça uygun.

 

  • Gel de anlat içimdeki kuşlara, nasıl senin yüzünden bu hallere düştüğümü? Gel de anlat bahçemdeki ağaçlara, seni nasıl deli gibi sevdiği. Gel de anlat sevgilim.

  • Önüme dünyaları serseler yine de seni seçerdim. Neden biliyor musun? Her şeyi tek başıma yapabilirim. Çok para kazanabilirim. Herkesin kıskandığı çok başarılı bir iş adamı olabilirim. Dünyanın en güzel evini, arabasını, kıyafetlerini alabilirim. Ama asla sen gibi bir kadını bulamam.

Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Kitabı

Kendi duygu ve düşüncelerinizi de içerisinde barındıran bir hediye hazırlamak istiyorsanız, bu kitap tam da sizlik. Keyifle ve yüzünde kocaman bir tebessümle okuyacağı bu kitabı siz dolduruyorsunuz. Sayfa sayfa ayrılan cümlelere sevgilinizle alakalı şeyler yazarak hazırladığınız kitap aslında bir nevi onu ne kadar sevdiğinizi ve neyine âşık olduğunuzu da gözler önüne seriyor.

 

  • Ne güzel gözlerin var sevgili. Ağlarken bile ayrı bir güzeller. Sanki içine koca dünyayı sığdırmış da tek ben bakınca ortaya çıkıveriyormuş gibi.

  • Tüm insanlar üstüme gelse, her seven terk edip gitse, bir tek sen gitmezsin canım babacım. İyi ki senin evladınım da böyle güçlü bir babayla gurur duyabiliyorum. Varlığına şükürler olsun.

Çiftlere Özel Espirili 2li Mutfak Önlüğü

Sevdiklerinize iltifat etmek bazen zor olabilir. Söze dökemediğiniz duygularınızı görsel olarak sunmak isterseniz de farklı hediye fikirleri bulmanız gerekir. Eğer ki mutfakta harikalar yaratan bir eşiniz varsa kadın erkek hiç fark etmeden ona mükemmel bir aşçı olduğunu söylemek istiyorsanız tam da sizlik bir hediye. Hem erkek hem de kadın için ikili olarak tasarlanan mutfak önlüklerine dileğinizi esprili mesajı yazabilirsiniz.

 

  • Acaba senden önce yaşıyor muydum ben sevgili? Nasıl nefes alıyordum nasıl yemek yiyebiliyordum ki? Geldin, iyi ki geldin, hoş geldin.

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago