Sevdiklerinize Alabileceğiniz Kişiye Özel Duvar Saati Önerileri

Duvar saati hemen hemen herkesin evinde veya ofisinde muhakkak vardır. Nereye gitsek karşımıza büyük bir duvar saati çıkar. Kiminizin evinde birden fazla duvar saati olur. Ancak çoğu kimsede kişiye özel duvar saati bulunmaz.

Duvar saatleri her odanın duvarında genellikle asılıdır. Yani kısaca duvar saatlerinin bizim hayatımızda ki yeri farkında olmasak da oldukça büyüktür. Adeta iş yerlerinin ve evlerin vazgeçilmez bir parçasıdır. Görevleri basit ve sabittir. Ve bu duvar saatleri günlük yaşamımızda saate bakma ihtiyacımızı fazlasıyla karşılar. Onlara teşekkürlerimizi borç biliriz :).

Dikkatinizi Çekebilir ► Kişiye Özel Duvar Saati Önerileri

Baskılı Saatler

 

Siz de yukarıda da bahsedildiği gibi hayatımızda önemli bir yere sahip olan duvar saatlerini sevgilinize, arkadaşlarınıza, yakınlarınıza yani tüm sevdiklerinize kişiye özel olarak yaptırabilir ve hediye olarak verebilirsiniz. Dilerseniz ahşap hediyelik olarak alacağınız kişiye özel duvar saati karşınızdakini çok mutlu edecektir. Tüm özel günlerde yaptırabileceğiniz bu kişiye özel duvar saatlerini hediye edeceğiniz kişiler çok beğenecek ve çok sevecektir. Duvarları büyük bir mutlulukla süsleyecek duvar saatleri çoğu farklı seçeneğe sahiptir. Seçerken hangisini alsam diye karar vermekte fazlasıyla zorlanacaksınız.

Özellikle bayan sevgiliye özel günlerinizde alabileceğiniz son derece romantik olan bu kişiye özel duvar saati seçeneği bayana alınabilecek hediyeler arasında kesinlikle var olmalıdır. Saatin üzerine doğum günü ya da sevgililer günü için şiirlerinizi ve duygularınızı yazdırabilirsiniz. Bu anlamlı doğum günü mesajları sevgiliye en güzel mesaj olacaktır. İşte sizler için önerdiğimiz kişiye özel duvar saati seçenekleri;

Kalbim Senin İçin Atıyor  Saati

Kalbim Senin İçin Atıyor Saati
Sevgilinize özel günlerinizde ya da hediye alabileceğiniz uygun bir zamanda yaptırabileceğiniz kişiye özel romantik duvar saati. Siz de sevdiğiniz için kişiye özel duvar saati almak istiyorsanız ona alabileceğiniz en romantik hediye bu duvar saati olacaktır. Duvar saatinin üzerine onunla ilgili duygularınızı da yazdırmayı sakın unutmayın.

 

Sevgiliye Özel İsim ve Mesaj Yazılı Duvar Saati

Sevgiliye Özel İsim ve Mesaj Yazılı Duvar Saati
Sevgilinize doğum gününde özel olarak yaptırabileceğiniz, üzerine isimlerinizi ve ufak aşk sözleri yazdırabileceğiniz sevgilinizin duvarını süsleyecek ve renk katacak bir saat. Sevgilinizi doğum gününde inanılmaz derece de mutlu edebileceğiniz bir hediye. Saatin üzerine dilediğinizi yazdırıp romantik bir hediye haline getirebilir ve sevgilinizi bu kişiye özel duvar saati ile mutlu edebilirsiniz.

 

Aşkınıza Özel Anneler Günü Duvar Saati

Aşkınıza Özel Anneler Günü Duvar Saati
Canınız, bir taneniz, her şeyiniz olan annenize, anneler günü veya başka bir özel günde de yaptırıp hediye edebileceğiniz çiçek motifli, göz alıcı güzelliği olan ve özel olarak tasarlanan bu duvar saatini annenize alabilirsiniz. Özel günleriniz için aşkınıza hediye edebileceğiniz bu özel duvar saati sevdiğiniz kadını kesinlikle çok mutlu edecektir.

 

Kız Arkadaşa Özel Instagram Duvar Saati

Kız Arkadaşa Özel Instagram Duvar Saati
Son günlerin popüler fotoğraf paylaşma ikonu olan instagram’daki fotoğraflarınızı koca bir saatin içine sığdırabilirsiniz. En güzel selfieleriniz kişiye özel duvar saatinin üzerinde yıllarca kalmasına hayır demezsiniz sanırım. Arkadaşlarınıza da özel olarak yaptırıp hediye edebileceğiniz şaşırtıcı ve sıra dışı bir hediye. Kız arkadaşınızın en güzel instagram fotoğraflarını bir araya getirerek oluşturacağınız bu kişiye özel saat kız arkadaşınız için çok ilginç ve eğlenceli bir hediye olacaktır. Evinin en güzel yerine asacağı bu duvar saati hediyesi onu oldukça mutlu edecek bir hediye olacak.

 

Yılbaşına Özel Mesajlı Duvar Saati

Yılbaşına Özel Mesajlı Duvar Saati
Yılbaşına özel olarak tüm sevdiklerinize, sevgilinize, eşinize yani yeni yıla giren, sizin için özel olan herkese yaptırabileceğiniz ve yeni yıl hediyesi olarak alabileceğiniz eğlenceli ve özel dekoratife sahip olan duvar saati. Bu yılbaşında sevgiliniz için alabileceğiniz en güzel hediye kesinlikle bu duvar saati hediyesi olacaktır. Sevgilinizi yeni yıla girerken mutlu etmek istiyorsanız hemen tıklayın.

 

Sevgiliye Özel Aşk Kafesi Duvar Saati

Sevgiliye Özel Aşk Kafesi Duvar Saati
Sonsuz aşkınız olan eşinize veya sevgilinize doğum gününde, yıl dönümüzde, sevgililer gününde, yeni yılda yani sizin için özel olan tüm günlerde yaptırabileceğiniz kişiye özel aşk saati. Hediye olarak yaptırabileceğiniz en özel ürün. Sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi yazacak olan bu duvar saati zaman algınızı ve aşkınızı sonsuza kadar değiştirecek.

 

Çiftlere Özel Aşk Gazetesi Duvar Saati

Çiftlere Özel Aşk Gazetesi Duvar Saati
Aşkınızın manşetini ve makalenizi günlük aşk gazetesinin üzerinde görmeye ne dersiniz? Ve bu saati sevgilinize özel yaptırarak hediye etmeye ne dersiniz peki? Sanırım hayır demezsiniz. Bir an önce elinizi çabuk tutun ve bu özel duvar saatini zaman kaybetmeden bir an önce sevgilinize yaptırın ve hediye edin.

 

Kişiye Özel Ayıcıklı Duvar Saati

Kişiye Özel Ayıcıklı Duvar Saati
Sevgilinizin çok hoşuna gideceği ve çok seveceği şirin mi şirin bir saat, sevgilinize özel günlerinizde yaptırıp hediye edebileceğiniz, isimlerinizi ve yıl dönümü tarihinizi üzerine yazdırabileceğiz aşk kokan bir saat.

 

Kişiye Özel Mutluluk Duvar Saati

Kişiye Özel Mutluluk Duvar Saati
Mutluluğunuza mutluluk katacak üzeri aşk motifleriyle süslü eşi ve benzeri bulunmayan harikulade bir duvar saati. Sevgilinize alabileceğiniz en özel hediye. İstediğiniz zaman yaptırıp hediye olarak verebileceğiniz ve sevgilinizi her halükarda mutlu edip sevindirebileceğiniz çok özel bir aşk saati.

 

Sevgililer Gününe Özel Aşık Gülen Yüz Duvar Saati

Sevgililer Gününe Özel Aşık Gülen Yüz Duvar Saati
Sevgililer gününe özel olarak tasarlanan gülen yüz ifadeli mutlu bir duvar saati. Tabi ki siz bu saati sevgilinize sadece sevgililer gününde değil, doğum gününde, yıl dönümünüzde ve yılbaşında özel olarak yaptırabilir ve hediye edebilirsiniz. Onu sevdiğinizi her baktığında görmesi için ona alabileceğiniz oldukça hoş bir hediye olan bu duvar saatini sakın kaçırmayın.

 

Aşkınıza Özel Düğün Duvar Saati

Aşkınıza Özel Düğün Duvar Saati
Yeni evlenen çiftler için tasarlanan, ister yeni evlendiğiniz eşinize, ister yeni evlenen mutlu çiftlere özel olarak yaptırıp hediye edebileceğiniz duvarları büyük bir mutlulukla süsleyecek anlamı büyük olan özel duvar saati. Evinizin en güzel yerine asacağınız bu ufak sürpriz yeni evli çiftlerin keyifli dakikalar geçirmesini sağlayacaktır.

 

Öğretmenler Gününe Özel Duvar Saati

Öğretmenler Gününe Özel Duvar Saati
Öğretmenlerinize, öğretmenler gününde özel olarak yaptırarak hediye edebileceğiniz özel tasarlanan kişiye özel duvar saati. Üzerine öğretmeniniz resmini bastırabilir ve öğretmenler gününe dair ufak bir not da yazdırabilirsiniz. Şimdiden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

 

Babacığım Duvar Saati

Babacığım Duvar Saati
Babanıza özel olarak yaptırabileceğiniz çok anlamlı ve özel duvar saati. İster babanızla kendi resminizi, ister annenizle olan resmini, ister sadece kendi resmini saatin üzerine bastırabilir ve bu özel duvar saatini babanız için müthiş bir hediyeye dönüştürebilirsiniz. Babanıza en güzel fotoğrafınızı baskılatarak hediye edeceğiniz bu duvar saati çok özel bir babalar günü hediyesi olacaktır. Ayrıntılar için hemen tıklayın.

 

Sevgiliye Özel Mesajlı Mutlu Çift Duvar Saati

Sevgiliye Özel Mesajlı Mutlu Çift Duvar Saati
Sevgilinize özel olarak yaptırabileceğiniz mutlu çiftlere özel duvar saati. Bu duvar saatini eşinize veya sevgilinize her zaman hediye edebilirsiniz. Ona özel yazacağınız şiirinizi bastıracağınız bu duvar saati sevgilinizin oldukça hoşuna gidecektir.

 

Sevgiliye  Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saati

Sevgiliye Özel Fotoğraf ve Mesaj Baskılı Duvar Saati
Sevgilinize özel olarak yaptırabileceğiniz fotoğraf ve mesaj baskılı özel duvar saati. Özel süblimasyon tekniğiyle fotoğraflar saatin üzerine özel olarak basılır ve harika bir duvar saatine dönüştürülür. Hediye olarak duvar saati almayı düşünüyorsanız, bu saati kişiye özel yaptırmanızda fayda var

 

 

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago