Anlamlı Sözler | Kaleme Alınmış En Güzel Anlamlı Sözler

Anlamlı sözler, kendimize hatırlatmak istediğimiz gerçekler, duygular ya da olaylara vurgu yapabilir ve bunun yanı sıra, gün içerisinde pek çok farklı noktada işimize yarayabilir. Diğer taraftan sosyal medyada çokça rastladığımız bu tip sözler, sizin de sosyal medya hesaplarınızı, profillerinizi süsleyebilir. Eğer birilerine mesaj vermek istiyorsanız, bu tip sözlerin bu konuda da iyi birer araç olacağını unutmamalısınız. Güzel anlamlı sözler denilince ilk olarak ünlü düşünürlerin ya da aramızdan ayrılmış büyük isimlerin sözleri akla gelir. Bu tür sözleri sizler için bir araya getiren yazımız, birbirinden farklı kişilerin ya da filmlerin sözleri ile sizi buluşturuyor. Anlamlı güzel sözler ile siz de günlük yaşamınıza anlam katabilir, sosyal medya profilinizi güzelleştirebilir ya da dilerseniz evinizde bu sözler ile düşündüren köşeler oluşturabilirsiniz. Anlamlı kısa sözler tamam ama bir de anlamlı hediye seçimi var. Bu kez anlamlı sözler sevdiklerimize ulaşacak, üstelik güzel hediyeler eşliğinde… Sevdiklerinize hayatlarını değiştirecek sözler söylemek isterseniz, onlara belki de göremedikleri gerçekleri göstermek isterseniz bu sözler, hediyeleriniz ile birlikte güzel bir sürpriz olacaktır. Öncelikle anlamlı sözler ile başlamaya ne dersiniz? İşte birbirinden güzel ve de anlamlı sözler…

Dikkatinizi Çekebilir ► Sevgiliye Anlamlı Hediyeler

Sevgililer Günü Hediyesi

 

  • Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları da alçak olmaya gönüllüdür. (Necip Fazıl)

  • Acı seni daha güçlü yapar, korku ise daha cesur olmanı sağlar. Kırık bir kalbin zamanla seni daha akıllı yaptığını göreceksin.

  • Bir gün gelir de herkes anlar sevdiğinin değerini… Bazıları gidince, bazıları bitince, bazıları ise ölünce anlar. Kısacası iş işten geçmiş olur. Hayata geç kalmayalım!

  • Tenimizin, gözlerimizin renkleri birbirinden farklı olabilir belki ama gözyaşlarımız aynıdır. Her insanın aynıdır.

Kız Arkadaşa Nostaljik Hediye Gramofon

Özellikle çiftlerin bayılacağı bu ürün, hem dekoratif bir hediye, hem de çok anlamlı bir seçim. Özel günlerde ya da özel duygularınızı ileteceğiniz zamanlarda bu hediyeyi tercih edebilirsiniz. Görünümünün şıklığı her zaman sizi hatırlatacaktır. Diğer taraftan anlamlı oluşu, duygularınızı ifade etmenizi de kolaylaştıracak. Bu tip özel bir hediyeyi kolayca sipariş edebileceğinizi biliyor musunuz?

 

  • Belki yağmura gerek kalmazdı, eğer insanlar bu kadar kirli olmasaydı.

  • Kadınlar sözleri ile değil de gözleri ile konuşur çoğu zaman. Bu yüzden de onları anlamak özel insanların işidir. Dinlemek yetmez, izlemek gerekir, hissetmek gerekir.

  • İnsanların senin hakkında ne düşündüğünü umursayacak olursak, ömrün kısalım. Umursamazsan ise ömrün uzayacaktır.

  • Güzeli güzel yapan edeptir, edep ise güzeli sevmeye sebeptir. (Mevlana)

Her Gün için Ayrı Anlamlı Mesaj Kavanozu

Romantik ve bitmeyen bir hediye nasıl olurdu? Sevdiğinize adeta etkisi bir yıl boyunca süren bir hediye verebilirsiniz. 365 farklı mesajdan oluşan kavanoz sürprizler ile dolu. Üstelik her bir mesaj da mutluluğu, aşkı, sevgiyi hissettirecek. Şık sunumunun yanı sıra romantik oluşu da dikkat çekici… Yılın farklı zamanlarında farklı amaçlar ile tercih edilebilir. Nazar boncukları ve benzeri ile yapılan süsleme, hediyenizin daha nice güzel mesajlar içerdiğinin de göstergesi. Sevdiğinizin ifade ettiği anlamı ancak bu güzel hediye ile gösterebilirsiniz.

 

  • Hayatı bir fotoğraf makinesi objektifi sanma. Her karesine gülemiyoruz ki…

  • Bugün bilsen ki yarın öleceksin, tüm kırgınlıkları unutursun değil mi? Ancak biz sonsuza kadar yaşayacakmış gibi gururlu ve de kırıcıyız.

  • Yanlış olduğunu bile bile herkes ile birlikte yürüyeceğine yol yerine, doğru bildiğin yolda tek başına yürümeyi denemelisin.

  • Bir bilene sormuşlar sevgi mi yoksa nefret mi diye. Bilen demiş ki; nefret! Çünkü bir onun sahtesi olmaz.

Sevgiliye Yıldönümü Hediyesi Fotoğraflı Kristal

Kişiye özel bir hediye, her yaştan her kadının ve erkeğin mutlu olmasını sağlayacaktır. Bunun için tasarlanan bu kristal ürün, sevdiklerinizi çok mutlu edecek. Ona özel bir hatırayı, kişiyi hatırlatacak ya da kendi fotoğrafını ofisinde görmesini sağlayacak bu sürpriz ile mutluluk verebilirsiniz. Hatta gururlandırabilirsiniz de. Kristal içerisinde yer almasını istediğiniz fotoğrafı seçip sisteme yüklemenizin ardından hızla siparişiniz hazırlanacaktır ve şık hediyeniz yola çıkacaktır. Böylece sürpriz yapmak da çok kolay bir iş haline geliyor.

 

  • Ağlamaktan korkmamalısın. Bil ki zihnindeki acı veren her düşünce, gözyaşların ile temizlenecektir.

  • Eğer bir insan bir kez gözünden düştüyse, gözünde küçüldüyse, artık o senin için bitmiştir. Artık onunla büyük hesaplar yapamazsın.

  • Bana neden bu kadar ciddisin diye soruyorsun. Bu güne kadar şımaracak kimsen olmadıysa, hayat seni erkenden koca bir adama çeviriyor.

  • Ben insanlara güvenmemeyi öğrenerek ruhumu kirletemem. Bunun yerine onlar güvenilir olmayı öğrenmeliler.

Yeni Ev Hediyesi Metal Masa Duvar Saati

Şık ve modern bir tasarım, özellikle erken kalkmakta zorlananlar için geliyor. Bu özel tasarım saat, kişilerin yatak odalarını süsleyebileceği gibi, çalışma odası ve ofis gibi alanlarda da kullanılabilir. Her yere geç kalmasından şikâyetçi olduğunuz kişilere esprili bir mesaj vermek üzere siz de bu tasarımı tercih edebilirsiniz. Ürünün özel kutusu, dikkat çekici tasarımı ve de kalitesi ise en önemli tercih sebepleriniz olacak. Renk alternatiflerinin de mevcut olduğunu unutmamalı, kolayca sipariş verebileceğinizi bilmelisiniz.

 

  • Bu güzel yeryüzünün bize atalarımızdan miras kaldığını sanma, biz sadece bu kıymeti çocuklarımızdan çaldık.

  • İki bedeni birbirine yakınlaştıran büyü, sadece birkaç damla gözyaşıdır. Ve bu bağı hiçbir mantık anlamaz, hiçbir bilim açıklayamaz.

  • Ben koşarken yanımda olanları değil, düştüğümde yanımda olanları severim. Benim gerçek dostlarım onlardır.

  • Eğer bu güzel günde, sen hala hayatının kötü bir yola girdiğini düşünüyorsan, unutma hala direksiyonda sen varsın.

Erkek Sevgiliye Özel Hediye Kol Düğmeleri
Erkeklere hediye seçmenin zorluğundan şikâyetçi olmayı bırakın da bu güzel ve özel hediyenin keyfine varın. Sevgiliniz bu tasarıma bayılacak, her özel gününde bu kol düğmelerini kullanacaktır. Üstelik çok da romantik bir seçim olacak. Sipariş vermek için baş harflerinizi belirtmeniz ve kolayca ödeme yapmanız yeterli. Verdiğiniz adrese gönderilen şık ürünler, paketinden tasarımına, kalitesine kadar pek çok özelliği ile gönülleri fethedecektir. Geç kalmayın ve doğum günü ve benzeri özel günleri siz de bu hediye ile kutlayın.

 

  • Düşünsene aşk öyle güzel bir duygu ki, adeta pembe gözlükler ile dolaşıyor gibiyiz. Düşünsene ya bir de bu aşkı yaratan ne kadar güzeldir.

Anlamlı sözler resimli ve daha pek çok farklı şekilde karşımıza çıkabilir. Üstelik çok farklı alanlarda ve de çeşitli özel günlerde kullanıldığını görebiliriz. Hem özel günlerimizde bu tür sözler işimize yarayabilir, hem de daha pek çok farklı alanda bu sözlerin anlamına ihtiyaç duyabiliriz. Özellikle ünlü düşünürlerin, şairlerin, sanatçıların aşk hakkındaki görüşleri bizim için çok önemli. Sevgiye büyük isimlerin bakış açıları ile bakıp anlatmak güzel olacak. Anlamlı sözler yeni ve eski olmak üzere pek çok farklı seçenek ile karşınızdaydı. Özellikle ünlü isimlerin sözlerine yer verdik. Sen de özel bir günün hazırlığındaysan, zaman kaybetmeden anlamlı sözler indir ve çevrendekiler ile paylaş. Sevgiliye anlamlı hediye önerileri de alarak, çevrenize mutluluk vermeye devam edebilirsiniz. Anlamlı uzun sözler ya da kısa seçeneklere çokça yer verdiğimiz yazılarda, güzel öneriler ile devam ediyoruz.

  • Bu uzun yokluğun bana bir şey öğretti. Eğer birini öperken kokusunu da içine çektiysen, onu her hatırladığında burnunun direği sızlıyor da çare bulunmuyor. Adeta özlem ikiye katlanıyor.

  • Eğer birinin yanında çocuklaşabiliyor, çocukluğuna geri dönebiliyorsan, o kişi senin gerçek hazinendir. Bırakma elleriniz…

  • Herkesin aynı hayatta yaşadığını sanıyoruz. Belki herkesin aydınlığı aynıdır ama unutmamak gerek ki herkesin karanlığı farklıdır.

  • Hiç Kimseyi sizi duasına katmayacak kadar kırmayın. (Hz. Fatma)

  • Yalnızsın diye üzülme. Yalnızlık bir zeki beyinlerin, bir çıkarsız sevenlerin ve bir de sağduyu sahibi insanların kaderidir.

  • Bazen sıradan bir şeyi yaparken, sıra dışı olduğunu hissedersin. İşte o zaman dön de bir yanındakine bak. Sana yeni bir bakış açısı ve heyecan veren kişi her kim ise onu bırakma.

  • Bazen öyle bir an gelir ki, bir kelime kararını değiştirir. Bir duygu ise hayatını… Gün gelir bir de bakarsın ki, bir insan seni değiştirmiş.

  • Asıl mesele sevdiğine sahip olmak değil. Önemli olan sevdiğine layık bir sevgili olabilmek!

  • Kendini istediğin kadar büyük gör. Sensiz dünyanın dönmediğini de sansan, benim gözümde gözümün gördüğü kadarsın. O kadar…

  • İnsanlar önceleri iyidir. Sonradan çıkar kötülükleri. İşte bu yüzden bir insanın ilk söylediğine değil, son yaptığına bakmalısın.

  • Yüreğini yakan felaketler biter geçer elbet. Felaketler varsa, mucizeler de var bu dünyada.

  • Derler ki; insan sevdiğini Allah’a emanet ederse, dünyadan onu görmeden önce ayrılmazmış. Öyleyse Allah’a emanet ol sevdiğim!

  • Önüne çıkanı engel olarak görürsen ilerleyemez, kalırsın. Oysa onu bir basamak olarak görürsen, yükselerek ilerlersin.

  • Bir kadının içten gelen ve acısını döktüğü son sözleri, bir erkeğin demir yumruğundan daha serttir. Çünkü erkeğin yumruğu dişleri dökerken, kadının sözleri düşleri dökecek, paramparça edecektir.

  • Bazen öyle bir an olur ki, içinde bulunduğun hali ne anlatabilirsin, ne anlayabilirsin. Bir el çıksın da kurtarsın seni diye beklersin. İşte o anlarda sadece bir kişi anlar seni. O anlayanın yanında olsun!

  • Benim sana olan sevgim, tabaklarda arta kalan kırıntılar gibiydi. Sen hep beni bıraktın sevdiğim. Ben ise her seferinde arkandan ağladım.

  • Bu dünya sadece aptalların ciddiye aldığı bir varlık. Buna göre de “Beni anlamıyorlar!” diye üzülmek ne boş iş…

Anlamlı sözler, her zaman ünlü isimlerden çıkmaz şüphesiz. Pek çok anlamlı ve özel sözü gün içerisinde duyarız. Anonim olarak adlandırdığımız sözlerin söyleyeni belli değildir belki ama çoğumuzun duygularına hitap eder. Kiminin aşkını anlatmasına yardımcı olur, kiminin anlatamadıklarını kelimelere dökmektedir. Anlamlı resimli sözler her zaman göze batmayan gerçeklerin ve duyguların ifade edilme şeklidir. Bu yüzden de önemlidir. Her yerde karşınıza çıkmayacak, merak ve ilgi duygulandıracak, bazen ise duygulandıracak anlamlı ve güzel sözler için doğru yerdesiniz. Sevgililer günü sözleri olarak da tercih edebileceğiniz pek çok güzel söz ile sizi baş başa bırakıyoruz şimdi. Güzel anlamlı sözler ile sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. Bunun için ünlü bir düşünürün ya da sanatçının sözü olması gerekmiyor. Bazen anonim bir söz tam da anlatmak istediklerinizi bir iki kelime ile ifade ediyor olabilir.

  • Ömür bir masal gibidir. Ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar güzel yaşandığı önemlidir.

  • Pahalı parfümleri bir kenara bırakın. İnsan güven kokmalı…

  • Önüne çıkana engel dersen, takılıp düşersin. Basamak dersen, bir basamak yükselirsin.

  • Birinin uykusundan önce ettiği duada yer almak, hayatta olabileceğin en güzel yerlerdendir.

  • Kadınlar sözleriyle değil, gözleriyle konuşur aslında. Bu yüzden onları anlamak için dinlemek yetmez, izlemek gerek yalnızca.

  • Yarın öleceğimizi bilsek, tüm kırgınlıkları unuturuz. Ama biz sonsuza kadar yaşayacakmış gibi kırıcı ve gururluyuz.

  • Dokunamadığın birini özlüyorsan, özlediğin kalbine dokunmuştur çoktan.

  • Yaşadığın yeri cennet yapamadığın sürece, kaçtığın her yer cehennemdir.

  • Herkes bir yaşam seçer, seçtiği yaşamın bedelini öder.

  • Bazı insanlar yağmuru hisseder, bazıları ise sadece ıslanır.

  • Aşk, yüreklerden gökyüzüne değin uzanan ateşten bir merdivendir.

  • Seninle her şeye varım ben, sen benim uğurlu yolumsun. Yıldızlara yürürüm seninle, sen iste canım senin olsun.

  • Kimileri seviyorum der, çünkü ezberlemiştir. Kimileri diyemez, çünkü gerçekten sevmiştir.

  • Çok dengesizsin dedi. Sol tarafıma çok yüklendin, ondandır dedim…

  • Ben gidiyorum dediğimde, “Gitme!” diyen birini değil, “Ben de geliyorum! Yalnız gidemezsin…” diyen birini istiyorum.

  • Bir muammadır aşk. Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akan yaştır aşk.

  • Maviler giyer deniz olurum. Yeşiller giyer bahar olurum. Belli olmaz belki bir gün beyazlar giyer senin olurum.

  • Sen dünyaya sürgün edilmiş bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki, bir daha cennetine dönmek istemeyeceksin.

  • Seni çok seviyorum, çünkü elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp yerine tarifsiz sıcaklığını bırakıyorsun.

  • Sana nasıl hitap etmeliyim bilmiyorum. Hayatım desem hayat çok kısa, çiçeğim desem çiçek soluyor. Sana canım demeliyim, çünkü bu can sen oldukça yaşıyor.

  • Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yalnızlığımı ve çaresizliğimi. Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım…

  • Rüzgâr alabildiğine hırçın, yağmur alabildiğine inatçı… Yüreğin ise onlara inat, sanki bir liman… Tıpkı gözlerindeki huzur gibi…

  • Eğer bir kadın “Söyleyecek bir şey yok!” diyorsa, söyleyeceği çok şey vardır da sizin anlamanızı bekliyordur.

  • Güne gülümseyerek başlarsan, hayat güzelleşir, günün güzel geçer, yarının güzel olur, ömrün güzel olur. Oysa kötü söz, kötü düşünce ne sana fayda, ne başkasına…

  • Unutma hayat şuandır. Yaşadığın anda varsın. Mutlu olmayı erteleme. Mutlu olmak istediğin zaman bu dünyada olacağını kimse bilmiyor. Ne zaman öleceğine sen karar vermiyorsun sonuçta. Erteleme…

  • Sana sev diyenin kalp olduğunu mu sanıyorsun? Yoksa yalnızlık mı körüklüyor sevgini? Sahi sevmek ne demek; bir muma ateş olmak mı yoksa yanan ateşe dokunabilmek mi?

  • Eğer hayatını ortaya koymadıysan henüz âşık olmadın demektir. Bu kadar basit!

  • Bugün güneş seni görünce doğuyor ve sen gidince batıyorsa ben çoktan sana tutulmuşum demektir. Bunu hala görmemiş olamazsın!

  • Sahile vuran dalgalarsın sen, gece yolumu aydınlatan ay, uykularımı süsleyen melek, hayata duyduğum bağlılıksın. Sen olmazsan olmaz ki? Sen olmazsan olamam.

  • Ben hasret ne demek bilmiyor muşum. Bugün öğrendim bu kelimenin anlamını. Sen gittin ya, hasret bir an da harlandı yüreğimde.

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago