Evlenme Teklifi | Sıradışı 10 Evlilik Teklifi Fikirleri

Evlenme teklifi hayatımızın en önemli anlarından birisidir. İlk görüşte aşık olduğumuz ya da uzun süre birlikte olduğumuz birisinin gözlerinin içine bakarak onunla bir ömür beraber geçirmek istediğimizi söyleriz. Evlilik teklifi bütün bedenin ve duygularınla artık hazırım demektir. Senden başkasıyla yapamıyorum ve yapmayacağım. Dün, bugün ve yarın. Her zaman yanımda olmanı istiyorum demektir.

Dikkatinizi Çekebilir ► Tanışma ve Evlilik Yıldönümü Hediyeleri

Yıldönümü Hediyesi

 

Evlilik teklifi yapmak o kadar kolay değildir. Günlerce insanlar nasıl evlenme teklif edilir diye düşünürler. Aşk filmlerini tekrar tekrar izler, hiç okumayacakları romanları okurlar. Buralarda izledikleri ve okudukları ile akıllarında nasıl evlenme teklifi edeceklerine dair bir fikir oluşmuş olur. Yalnız bu fikirler yetmez başka fikirler de edinmek için en yakın arkadaşlarına, ailesine ve akrabalarına evlilik teklifi önerilerini sorar. Bunu da direk ben evlenmek istiyorum bana nasıl evlenme teklif edilir söyler misiniz, diyerek yapmaz. Basit bir muhabbet arasında, bir alışveriş sırasında ya da uzun süre kalkılmayacak şekilde hazırlanmış masaların birisinde siz nasıl evlenmiştiniz diye sorar. Bu sorunun arkasında evlilik teklifine hazırlanıldığını herkes anlar. Herkesin çekindiği ama soramadığı şeylerden birisidir ve zamanında herkes aşağı yukarı aynı yolu kullanmıştır. Eğer basit bir soru gibi sorulursa aynı şekilde karşılık alır. Kısa bir olay anlatımı ile geçiştirilir. Yalnız güzel bir masada uzun süre oturulacaksa o zaman biraz daha farklı bir anlatım şekli olur. Anlatmaya başlayanlar, evlilik teklifleri resimli olarak gösterenler, hikayeyi en başa sararak ilk tanıştıkları günden anlatmak isteyenler ve evlenip ne yapacaksın hiç evlenme boşver diyerek sohbeti kestirip atanlar. Hepsinin kendine göre bir hikayesi vardır. Muhtemelen evlenip ne yapacaksın diyenler de en önce evlenenler olmuştur. Evlilik teklifi önerileri almak için bunların hepsini dinlemek zorundasın. Tanıştıklarını günden itibaren anlatanları da dinlemelisin basitçe anlatanları da dinlemelisin. Hepsinin evlenme teklifi ettiği bir yer mutlaka vardır. Orası nasıl evlenme teklif edilir diye soran birisi için çok önemlidir. Çünkü evlenme teklifi o kadar konuşma içerisinde asıl merak ettiği, öğrenmek istediği yerdir.

Evlilik teklifi organizasyonları farklı şekilde yapılır. Kimi uzun zaman planlayarak bunu yapmak ister kimi de aniden gelişen olayların hemen ertesinde duygu birikmesi olarak sürpriz evlilik teklifleri yapar. Sürpriz evlilik teklifleri sadece ani duygu birikmeleri olarak gelişen bir şey değildir. Evlilik teklifi organizasyonları olarak seçeneklerden birisidir aynı zamanda. Uzun süre düşünerek planladığın bir evlenme teklifi iki tarafın haberi olarak da yapılabilir ya da tek taraf diğerine sürpriz bir evlenme teklifi de yapabilir. Bu evlenme teklifi fikirleri olarak değişiklik gösterir. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz bilemiyorum ama benim için sürpriz evlilik teklifleri kulağa daha güzel geliyor. Hiç unutamayacağı ve her zaman hatırlayacağı, şaşkınlıktan gözleri büyümüş, ağzı tamamen açılmış ve ne yapacağını bilemez bir halde karşında dururken evlenme teklifi etmek daha güzel olur.

EVDE SÜRPRİZ EVLENME TEKLİFİ

Genellikle çoğu zaman tercih edilen bu evlenme teklifi her iki taraf için de bu özel anı rahat kılan detayları içerisinde barındırıyor. Evlilik teklifini yapmak için kaldığınız evi önceden hazırlayabilirsiniz. Evde herhangi bir oda seçebilirsiniz. Seçeceğiniz bu oda rastgele olabileceği gibi genellikle birlikte zaman geçirdiğiniz oda da olabilir. Odayı evlenme teklifi yapabilecek şekilde hazırlarsınız. Yere kırmızı güller serpiştirip odanın duvarlarına post it (yapışkanlı küçük kağıtlar) yapıştırabilirsiniz. Bu yapışkan kağıtların üzerine sevgilinizin okumaya doyamayacağı bir sürü güzel söz yazabilirsiniz. Seninle bir ömür geçirmek istiyorum. Her zaman yanımda olmanı istiyorum. Sonsuza kadar beraber olmak istiyorum. Bunun gibi cümleler yazabileceğiniz gibi şairlerden şiirler de yazabilirsiniz. İkinizin oturabileceği bir yer de ayarlamak zorundasınız. Oturacağınız yerin yanına kırmızı şarap, şampanya gibi o anı özel kılacak bir içki ve güzel kadehler olabilir. Bunları ayarladıktan sonra yüzüğü odanın bir yerine de saklayabilirsiniz ya da odanın kapısını açtığı zaman direk görebileceği bir yerde de olabilir. Buradaki seçim size ait. Odanın belli yerlerine, kitaplık varsa kitaplık olabilir, mumlar da konulabilir. Bütün bunların yanına bir de en sevdiği müzikleri hazırladığınız zaman geriye sadece eve davet edip güzel bir evlenme teklifi yapmak kalır.

Sevgiliye Hediye Fotoğraflı 130 Parça Puzzle

Hayata dair ufalanmış ne kadar parçamız varsa onları bir bütün yaparak bizi görünür kılan birlikteliğimizdir aşkım. Resimli puzzle’ı bunun gibi cümlelerle sevgilinize hediye edebilirsiniz. Buradaki her parçaya bir anlam yükleyebilir bütün parçaların arkasına önemli tarihleri yazabilirsiniz. Sevgilinizin en sevdiğiniz resmi sadece telefonlarınızda ya da bilgisayarlarınızda kalmasın. Sevgilinizin resmi ile yapılmış puzzelı ister duvarınıza asın isterseniz masanızın üzerinde dursun.

 

SİNEMADA SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

Eğer ikiniz de film izlemeyi seviyorsanız ve birazcık da cesaretiniz varsa bu evlenme teklifi tam size göre. Her zaman gittiğiniz bir sinema salonu ile önceden konuşarak güzel bir evlenme teklifi hazırlayabilirsiniz. Gişeye yeni girmiş bir filmi bahane ederek filmi çok merak ettiğinizi ve kesinlikle izlemek istediğinizi söyleyebilirsiniz. Sevgilinize filme gitmeye ikna ettikten sonra ister sinema salonunu kapatarak filmin en güzel yerinde ayağa kalkıp evlenme teklifi edebilirsiniz isterseniz de hiç sinema salonunu kapatmadan filmin sonunda ışıklar açıldığında evlenme teklifi edebilirsiniz. Herkes ve doğal olarak sevgiliniz de filmin etkisindeyken ışıklar açıldığında onun önünde diz çöküp benimle evlenir misin dediğinizde hiç düşünmediği ve beklemediği bir evlenme teklifi olur. Yalnız filmi biraz daha romantik seçmeniz gerekebilir. Aksiyonu bol olan bir filmde o heyecanla sevgilinizin size vurması içten bile değil. Bir de yüzüğü mısırın içine koyacaksınız büyük bir risk alıyorsunuz demektir. Ona çok dikkat edin.

Eşe Hediye Viski Şişesi Seti

Sevgilinizin ve kendinizin baş harflerinden oluşan kare tasarımlı viski şişesi tam vitrininize göre. Sadece süs olarak değil aynı zamanda evlilik yıldönümü gibi özel günlerde kullanabilirsiniz. Üzerine istediğiniz kelimeleri yazdırabilirsiniz. İsterseniz baş harflerinizi isterseniz evlilik yıldönümü tarihinizi yazdırın. Eşiniz kendisini rahatlatmak için bir iki kadeh viski içmek istediğinde şişenin üzerinde size ait bir şeyler gördüğünde daha çok rahatlayacaktır. Onu içinde bulunduğu sıkıntıdan size ait anılara sürükleyecek bu şişe hem süs hem kullanmak açısından çok uygun.

 

PLAJDA EVLENME TEKLİFİ

Sahil kıyısına yakın bir yerlerde oturuyorsanız ya da yakınlarda gidebileceğiniz bir sahil kıyısı varsa kaçırmamalısınız. Kumların üzerine serptiğiniz kırmızı güller ve kumlardan yaptığınız tepelerin üzerine koyacağınız mumlar ile birlikte mükemmel bir evlilik teklifi sizleri bekliyor olacak. Yakınınızda bir plaj varsa havanın esmediği bir zaman bularak oraya sevgilinizle gitmeden önce gidebilirsiniz. Yalnız burada biraz yardım almanı gerekebilir. Siz gitmeden önce atmosferi ayarlayacak ya da ayarlanmış atmosferi koruyacak birisine ihtiyacınız olacak. Bu işi yakın arkadaşlarınızdan birisi de yapabilir orada bulduğunuz bir kişiden yardım da isteyebilirsiniz. Kumun üzerine kırmızı gülleri serpebilir ve etrafına kumdan küçük tepeler yaparak onların üzerine mum da koyabilirsiniz. Kum o kadar kullanışlı bir malzemedir ki kendi hayal gücünüz doğrultusunda ona istediğiniz şekli verebilirsiniz. Kumun üzerine benimle evlenir misin yazabilirsiniz. Aynı şekilde bir kalp çizerek ortasını boş bırakabilir ve beraber gittiğiniz zaman oraya yüzüğü koyabilirsiniz. Plajda evlilik teklifi yaparken dikkat emeniz gereken konular havanın buna uygun olması ve plajda rahat edebileceğiniz bir ayakkabı olmasıdır. Plaj evlilik teklifi yapmak için en uygun yerlerden birisidir.

Kız Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi Kırmızı Kalpli El Isıtıcısı

Eşinizin ya da sevgilinizin sıcaklığını gittiğiniz her yere götüremezsiniz. Yalnız onun size hediye ettiği bu el ısıtıcısı kalp ile istediğiniz zaman onu yanınızda hissedebilir bütün soğuklara karşı kendinizi daha sıcak tutabilirsiniz. Şimdi burada olsa elini tutarak ısınırdım diyebileceğiniz her zaman için yanınızda olabilecek güzel bir hediye. Gittiği her yere sıcaklığınızı götürebilmesi için mükemmel bir hediye. Çok büyük ama anlamsız hediyeler yerine anlamı büyük ama kendisi küçük.

 

ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE EVLİLİK TEKLİFİ

Alışveriş yapmayı seviyorsanız ya da sevgiliniz çok seviyorsa alışveriş merkezinde evlilik teklifi yapma fırsatını kaçırmayın. Alışveriş merkezine girdiğiniz zaman aklınızda sadece alışveriş yapmak ve eğlenmek olacaktır. Her zaman gittiğiniz bir yer olduğu için de aklınıza asla evlilik teklifi gelmez. Hatta bunu belirtecek birçok şey yapsanız bile sevgiliniz bunu düşünmeyecektir. Alışveriş merkezinde evlilik teklifi yapmanın farklı yolları vardır. Burada sizin ne düşüneceğiniz önemli. Ben bunlardan bir tanesini bahsedeceğim. İlk önce sevgilinizin her zaman alışveriş yaptığı bir mağazaya önceden giderek yüzüğü tezgahtara bırakabilirsiniz. Sevgiliniz mağazaya alışveriş yapmaya girdiğinde hiçbir şey yokmuş gibi onunla birlikte alışveriş yapabilirsiniz. Daha sonra sevgilinizin aldığı elbiseyi ödemeye gittiğinde tezgahın üzerinde bir yüzük görebilir. Siz de o anda diz çökerek evlilik teklifini yapabilirsiniz. Yalnız yüzüğü emanet edeceğiniz mağazaya güvenmeyi unutmayın.

Eşe Yıldönümü Hediyesi İki Kalp Kolye

Sonsuza dek beraber olacağız cümlesini somutlamak için mükemmel bir fırsat. Tek kalpli kolyeler yerine iki kalpli ve birbirini sonsuzluk işareti ile bağlayan bu kolye evlilik yıldönümü için çok uygun. Benimle Evlenir Misin sözünü söyleten kalplerin sonsuza kadar beraber olmasını hatırlatacak bir hediye. Özel günlerde ya da işe giderken bile takabileceği sadelikte ve kullanışlı. Genellikle en çok tercih edilen kolye hediyeleri arasında en anlamlı olanlarından bir tanesi.

 

BALONDA EVLENME TEKLİFİ

Kapadokya gibi bir yere yakınsanız ya da evlenme teklifini güzel bir tatil yerinde yapmayı düşünüyorsanız Kapadokya bunların içerisinde en iyi olan yerlerden birisidir. Özellikle metrelerce yükseklikteki balonun içerisinde unutulmayacak bir evlenme teklifi için tam yeri. Balon turunu önceden hazırlamanıza gerek yok. Zaten Kapadokya’da balon turları her gün yapılıyor. Özellikle balon turlarının sabahın erken saatlerinde güneşin doğuşu ile birlikte yapıldığını düşünürseniz ve altınızda Kapadokya gibi bir coğrafyanın olduğunu da eklersek mükemmel bir evlilik teklifi olacaktır. Balonun üzerinde yüzüğünüzü cebinizden çıkartarak benimle evlenir misin sözünü gün ışığının kızıllığında ve Kapadokya’nın göz banyosunda yapabilirsiniz. Yüzüğü elinizden düşürmeyin. Nereye gittiğini bulmanız çok zamanınızı alabilir.

Romantik Hediye Seni Sevmemin 32 Sebebi Çikolata

Çikolata ve aşk sözlerinin bir arada olduğu muhteşem bir hediye. Sevgilinizin gördüğü anda size tekrar tekrar aşık olacağı bir hediye. Birbirinden güzel aşk sözlerinin çikolataların üzerine yazılı olduğu bu hediye hem mideye hem kalbe hitap ediyor. Bir yandan çikolata yiyerek mutluluk hormonu salgılıyor bir yandan da güzel aşk sözleri okuyarak sizi düşünüyor. Bunların hepsini aynı anda yapabileceği kalpli çikolata kutusu. Ayrıca bütün çikolataları yedikten sonra kağıtlarını da bu kalpli kutuda saklayabilir.

 

SAHAFTA EVLENME TEKLİFİ

Kitap okumayı seven çiftler için sahafta evlilik teklifi yapmak çok güzel bir sürpriz olacaktır. Özellikle kitap aralarında kaybolmayı seven bir sevgiliniz varsa kaybolduğu kitaplardan bir tanesinde kendisini ve geleceğini bulduğu zamanki şaşkınlığını düşünün. Nasıl mı? Sahafla önceden anlaşarak kitaplardan bir tanesinin arasına kendi seçmiş olduğunuz kitabı koyabilirsiniz. Bu kitabı kendiniz de yazabileceğiniz gibi sevgilinizin çok sevdiği bir yazarın kitabından da seçebilirsiniz. Kendi yazacağını kitap derken normal roman olarak bastırılmış bir kitaptan bahsetmiyorum. Burada sevgiliniz için dolduracağınız bir defter de olabilir. Hatta kendi yazdığınız defterin üzerine bir de birlikte bir fotoğrafınızı koyarsanız daha fazla dikkatini çekecektir. Her zamanki gibi sahafa gidip bir kitap almayı teklif edersiniz. Kitabı bölümlerden bir tanesine koyarsınız. Örneğin sevgiliniz şiiri çok seviyorsa kitabı şiir bölümüne koyabilirsiniz. Sevgiliniz her zamanki gibi şiir bölümüne gittiğinde kitabı görecektir ya da siz direk şiir bölümüne gitmesi için onu teşvik de edebilirsiniz. Kitabı gördüğünde güzel bir evlilik teklifi yapabilirsiniz. Eğer sahafta bir de gramofon varsa işte o zaman mükemmel bir evlilik teklifi olur. Arkada gramofon çalarken siz de sevgilinizin kitabı bulduğundaki şaşkınlığını izliyor olursunuz. Şaşkınlığı geçince de güzel bir evlilik teklifi edebilirsiniz. Ya da tam o sırada edebilirsiniz.

Evlenme teklifi fikirleri sürpriz olarak aniden de yapılsa planlı olarak her şeyi ayarlayarak da yapılsa üzerinde uzun süre düşünülmüş fikirlerdir. İlerde anlatıldığı zaman ortaya çıkan bu ayrıntılar birçok konuşmada eksik kalan yerler tamamlanarak devam ettirilir. Evlenme teklifini yapan tarafa evlilik teklifini nasıl yaptığını sorduğunda her anlatışında yeni bir ayrıntı öne çıkar. Özellikle evlenme yıldönümü bu konuşmalar için en uygun tarihtir. Evlenme yıldönümü de evlilik teklifi kadar önemli bir tarihtir. Evlenme yıldönümündeki konuşmalar evlilik teklifine uğramadan geçmezler. Evlilik teklifine nasıl hazırlanıldığı, evlilik teklifi yapmadan önce nasıl heyecanlandığı, evlilik teklifi yapıldığı zaman ne tepki verildiği hatırlanarak güzel bir zaman geçirilir. Bunlar evlenme yıldönümü için olmazsa olmaz konuşmalardır.

Sürpriz Hediye Romantik Aşıklar Figürlü Işıklı Biblo

Dünya olanca hızıyla akarken bazı anları durdurmak istersiniz. İşte sevgilinizle bankta öpüştüğünüz o an bunlardan birisidir. Loş bir ışık altında herkesten uzak sadece sevgilinizin yanında olduğunuz o zamanı hatırlatacak bu hediye sizin için hazırlanmış gibi. İster işyerindeki masasına koysun ister evde kitap raflarından bir tanesine koysun isterse de salonda televizyon ünitesine koysun. Olduğu her yere sıcak bir sevgi verebilecek derecede tatlı hazırlanmış bu hediye evlilik yıldönümü gibi günler için çok uygun.

 

Evlilik teklifi fikirleri gibi yıldönümü sürprizleri de üzerinde çok düşünülen unutulmaz anlardan birisidir. Evlilik teklifini yapmadan önce evlilik teklifi önerilerini aldığın gibi yıldönümü sürprizleri için de öneriler alabilirsin. Yalnız burada evlenme teklifi önerilerini alırken yaptıklarının aksine daha rahat olabilirsin. Direk sorular sorarak ya da bir arkadaşından yardım alarak güzel bir evlenme yıldönümü sürprizi alabilirsin. Sevgiline evlenme yıldönümü hediyesi alırken elbette evlilik hediyesi için bir başkasına sormana gerek yok. Yalnız evlilik hediyesi için sorduğun zaman da pek bir şey kaybetmezsin. Bu yıldönümü sürprizi için bir fikir oluşturabilir. Hatta yıldönümü sürprizi için farklı farklı fikirler de edinmiş olursun.

Evlenme teklifi fikirleri insandan insana ve ilişkiden ilişkiye değişiklik gösterecektir. Yine de ne kadar değişiklik gösterirse göstersin evlenme teklifi edecek kişi için o anın gelmesini bekleyen sabırsızlık, o andaki heyecan ve belirsizlik ve sonrasına dair bir şey düşünememe duyguları değişmeyecektir. Aynı şekilde evlenme teklifi edilen kişideki şaşkınlık ve evlenme teklifi yapıldığı zaman etrafındakilerin izleyip izlemediğini anlamak için utanmış bir şekilde bir yandan etrafına bakmak bir yandan da önündeki teklifle ilgili düşünmekle ilgili duygular değişmeyecektir. Evlenme teklifi yapıldığı zaman duygular farklı şekilde yaşanabilir ama hepsi kaynağını Benimle Evlenir Misin sözünden alır. Bu sözü büyülü yapan ise sözün arkasında sevdiğin kişi ile bir ömür geçirecek olmandır. Söz ağızdan çıkarak bitmiş olduğu bir gerçekliği değil gelmekte olan hayalleri temsil ettiği için her iki taraf da o sözün büyüsüne kapılarak kendi duygularını şekillendirirler. Bu duyguların en güzel yanı ise ortak olarak yaşanan ve yaşanacak olan duygular olmalarıdır.

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago