Etkileyici Sözler, Etkileyici 30 Güzel Söz

Hemen hemen hepimizin hayatında etkilemek istediği insanlar vardır. Bu insanlar çoğunlukla hoşlandığımız kişiler olsa da, çoğu zaman anne – babamız, arkadaşımız veya iş arkadaşlarımız olabilir. İnsanların, bizden etkilenmesini istemek her zaman aşkla ilgili değildir. Önemli bir proje ile ilgili patronumuzun yaptığı işten etkilenmesini isteyebiliriz. Veya anne – babamızın kazandığımız bir başarı için bizden etkilenmesini ve takdir etmesini. Ya da en yakın arkadaşımızı etkilemek için onun sevdiği şeyleri sürpriz olarak karşısına çıkabiliriz. Bu gibi durumlarda yaptığımız hal ve tavırlar kadar, kullandığımız etkileyici sözler de son derece önemlidir.

Dikkatinizi Çekebilir ► Sevgiliye Etkileyici Hediye

Sevgili Hediyeleri

 

Herkese kullandığımız etkileyici güzel sözler farklı olsa da, işin sonunda karşı tarafın bize karşı olan duruşunun farklı olmasını isteriz. Bu yüzdendir ki karşı tarafı bildiğimiz en etkileyici sözler ile tavlamaya çalışırız. Her ne kadar aşk için değil desek de, aslında etkileyici sözler aşk için çoğunlukla kullanılır. Etkileyici ve çekici olmak için farklı şeyler deneyebiliriz. Kimi karşı tarafı etkilemek için hediyelerden faydalanır, kimi onun yapamadığı şeyleri onun adına yapmaya çalışır, kimi ise etkileyici güzel sözler anlamlı kelimelerden destek alır. Karşı tarafın bizden etkilendiğini düşünme fikri bile insanın için kıpır kıpır yapmaya yeter de, artar bile. Peki, hayatınızda en çok kimi etkileye çalıştınız bunu hiç düşündünüz mü? Ya da karşı taraf sizi etkilenmek istese, nasıl bir yol alması gereklidir?

  • Hayatımın tek aşkısın sevgilim, seninle ömrümün sonuna kadar birlikte kalmak yanında uyuyup yanında yaşlanmak istiyorum. Sensiz değil bir ömür, tek bir saniye bile saadet tatmak istemiyorum.

  • İlk tanıştığımız günü hatırlıyorum da… İkimizde ne kadar küçüktük ve korkmuştuk. Senelerle birlikte biz de olgunlaştık. Bundan sonraki senelerde de birlikte yaşlanalım.

Etkileyici Hediye Kişiye Özel Kitap

Öyle bir kitap düşünün ki, sevdiğiniz kişi her açıp okuduğunda yüzünde bir tebessüm belirecek ister istemez. Sadece birkaç soruyu cevaplayarak kendi kitabınızı yazabileceğinizi hiç düşündünüz mü? Hem de sadece size ve sevdiğinize özel. Kişiye özel kitapla sevdiğiniz insanı son derece mutlu edebilirsiniz. Siz de bu romantik hediyeden sipariş vermek istiyorsanız acele edin.

 

  • Tüm saçmalıklarımı yanında rahatça yapabildiğim tek insansın. Biliyorum ki ne yaparsam yapayım sen asla yadırgamazsın. Birlikte daha nice saçmalıklar yapmaya var mısın?

  • Her zaman konuşmak değil susmak da birçok şeyi ifade ediyor. Ben en rahat senin yanında susuyorum. En huzurlu susuşlarımın tek adresi sensin sevgilim.

Etkileyici Yıl Dönümü Hediyesi Mini Ahşap Foto

Yıl dönümünüzü kutlayacaksınız fakat ne alacağınızı hala bulamadınız mı? İşte sizin için muhteşem bir yıl dönümü hediyesi. Mini ahşap foto ile sevgilinizin ve sizin birlikte çekilmiş en güzel fotoğrafı, en güzel köşeleri süsleyecek. Üzerinde tanışma yıl dönümüzün tarihi de olan bu romantik hediyeyi görünce sevgilinizin dili tutulabilir. Siz de sevgilinize romantik bir jest yapmak istiyorsanız hediyeden sipariş vermeyi unutmayınız.

 

  • Seni düşündükçe içimde tarif edilemez bir huzur beliriyor. Sadece seni düşünmek ve varlığını bilmek bile tüm günümün ne içerisinde geçmesine yetiyor da artıyor bile, iyi ki varsın aşkım.

  • Yokluğundan avuçlarımın arasından kayıp giden misketlerimi düşürmüşüm gibi hissediyorum kendimi. Yokluğun acı, yokluğun keder sen hiç gitme hep yanımda kal yeter.

Sevgiliye Etkileyici Hediye Emoji Terlik

Siz de eğlenceli çiftlerden misiniz? Çok fazla romantik hediyelerden hoşlanmayan çiftler için son derece muzip ve aynı zamanda seni düşünüyorum imajı veren bir hediye seçeneği. Sevgilinize aldığını peluş emoji terlik ile hem ayaklarını sıcak tutmasını sağlamış olacaksınız, hem de her baktığında yüzünde muzip bir gülümseme olacaktır. Bu tatlış terlikler için hemen sipariş geçebilirsiniz.

 

  • Yanımda olduğun anlarda mutluluğumu anlatmaya yetecek herhangi bir kelime bulamıyorum. Sadece sen, sana bürünüyor her şey. Bir ömür boyu yanımda kal sevgilim.

  • Senelerce derdimle uğraştın, biliyorum ki en çıldırdığın anlarda bile tüm sakinliğinle beni sevmeye devam ettin. Hayatımdaki doldurulamaz yerini çok seviyorum anneciğim. İyi ki varsın ve iyi ki yanımdasın.

Eşe Etkileyici Hediye Fotoğraf Baskılı Kupa

Sevgilinize bir bardak hediye etmeye ne dersiniz? Bardak deyip geçmeyin ama. Öyle bir bardak ki, üzerinde sevgilinizin fotoğrafı olsun. Dilerseniz bu tatlış bardaklardan iki adet sipariş vererek birini kendinize, birini sevgilinize hediye edebilirsiniz. Böylece bir bardak çay veya kahve içmek istediğinizde sevgilinizin fotoğrafını görerek her an yanınızda hissedebilirsiniz. Siz de bu romantik hediyeden sipariş vermek istiyorsanız acele edin.

 

  • Seninle ilgili kurduğum hayaller bile güzel… Seni düşünmesi bile içimdeki ümitleri yeşillendirmeye yetiyor, tıpkı ilkbaharda açan çiçeklere dönüyorum. Sen hep kal, ben hep ilkbaharı yaşayayım. Seni seviyorum sol yanım.

  • Bazen kelimeler yetmez aramızdakileri anlatmaya, başımı omzuna yaslasam yeter. Tüm her şey oraya gömülür, tüm dertler orada biter. Huzur bulduğum tek insansın sevgilim.

Her ne kadar söz uçar yazı kalır denilse de, bazen kelimelerin yazıya dökülmesini gerek kalmaz. Etkileyici sözler kısa bile olsa karşınızdaki kişinin bir ömür boyu unutamayacağı kelimeler söyleyebilirsiniz. İnsanlık tarihi boyunca, diğer insanların bizden etkilenmesi için elimizden geleni yapmışızdır. Bazılarımız için yüz yüze konuşmak çocuk oyuncağıyken, bazılarımız için yazmak veya mesaj göndermek daha kolay olacaktır. Karşınızdaki insanı her ne ile etkilemek istiyorsanız, ihtiyacınız olan tek şey sadece kendinize güvenmeniz…Birazcık cesaret ile Sevgiliye etkileyici sözler söyleyerek hem onun mutlu olmasını, hem de içimizdeki duyguları ona da aksettirmiş oluruz. Siz, içinizdeki duyguları tüm samimiyetinizle karşı tarafa açtığınız zaman, onun da size karşı kayıtsız kalmadığının farkına varacaksanız. Tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarırmış sözünün hiç de hafife alınmaması gerektiğinin en büyük kanıtı aslında. Karşınızdaki insanı etkilemek için ona söyleyeceğiniz duygusal, samimi ve içten sözlerin karşısında kim olsa eriyip gidecektir emin olun ki.

Örneğin kendinizi çok yalnız hissettiğiniz bir an, en yakın arkadaşınızın size mesaj atması veya yanınıza gelerek “üzülme ben hep senin yanında kalacağım” demesi size etkilemez mi? Bu samimi söz inan ki, seneler sonra bile aklınızda çıkmayacaktır ve doğal olarak bu sözü söyleyen kişi de… Bir sözün ne kadar etkili olduğunu görüyorsunuz değil mi? İçten gelen kelimelerle karşı tarafa kendini iyi hissettirirken, siz de içinizdeki duyguları anlatmanın hafifliği ile kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.

 

  • Kalbimi sana emanet ettim sevgilim, koru onu… Ellerinin arasında öyle küçük, öyle savunmasız ki korkuyorum bazen… Sen bırakma beni, kalbimi…Ben ölene kadar bekleyeceğim seni.

  • Şimdi yanımda olsaydın sana sımsıkı sarılırdım, hiç bırakmayacakmış gibi ve hiç gitmeyecekmişsin gibi. Çok özledim seni bir tanem ama az kaldı kavuşmamıza. Sonrası hep mutluluk, hep huzur.

Etkileyici Hediye Fotoğraf Baskılı Granit Taş Çerçeve

Sevgiliniz eşi benzeri olmayan bir hediye almaya ne dersiniz? Sadece size ve ona özel bu hediye her baktığında size olan aşkını pekiştirecek. Fotoğraf baskılı granit taş çerçeve ile alışıldık hediye seçeneklerinin dışına çıkabilirsiniz. Evlilik yıl dönümü, sevgililer günü ve doğum günü gibi özel günlerinizi granit taş çerçeve ile perçinlemek için hemen sipariş vermeyi unutmayınız.

 

  • Seni hala ilk günkü gibi seviyorum. İlk gözlerine baktığım anı hiç unutamıyorum. İkimizde nasıl utangaç, nasıl da mağrurduk. Aradan geçen senelere rğmen gözlerine bakınca hala utanıyorum ve seni hala ilk günkü gibi seviyorum.

  • Seni sevmekten hiçbir zaman vazgeçmeyeceğim. Seninle birlikte yaşlanmak istiyorum sevgilim. Yaşlandığımızda bile ellerinden hiç bırakmayacağım.

Seni Sevmemin 32 Sebebi Çikolata

Sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizin sebeplerini anlatmanın farklı bir yolunu düşünenler için muhteşem bir hediye. Sevgilinize özel yazılmış 32 farklı mesaj ve 32 adet çikolata ile sevgiliniz bir kez daha size aşık olacaktır. Her çikolatayı açtığında üzerindeki notlara bakarak ne kadar da şanslı olduğunu düşünecek. Eğer sevdiğiniz insana farklı bir sürpriz yapmak istiyorsanız kalp kutulu bu hediyeyi kaçırmayın.

 

  • Gözlerin mehtaba benziyor, o kadar ulaşılmaz ve o kadar parlak. Sana bakmalara doyamıyorum, sensiz kalmalara dayanamıyorum sevgilim. Hep yanımda kal, bırakma ellerimi.

  • Gözlerini kapat yanında olduğumu hayal et. Bir nefes kadar yakınız aslında. Aramızdaki mesafeler bizi uzak tutmaya ne zaman yetti ki, şimdi sorun olsun. Kavuşma günü yakındır bekle beni. Seni çok seviyorum sevgilim.

Etkileyici Hediye Kişiye Özel Mutluluk Tapusu

Eşsiz bir doğum günü hediyesi ile onu şaşırtmaya hazır mısınız? Bu güne kadar aldığınız klişe doğum günü hediyelerinden kurtulmanın vakti geldi. Sevgilinize esprili bir dille kalbinizin tapusunu verebilirsiniz. Ona armağan edeceğiniz kişiye özel mutluluk tapusu ile son derece romantik bir jest yapmış olacaksınız. Eğer siz de klişe hediyelerden sıkıldıysanız acele edin.

 

  • Bazen seninle birlikte geçirdiğimiz anılar geliyor aklıma. Yoldayken, işteyken veya bir otobüste ayakta giderken. Duruyorum, yüzümde aptal bir gülümseme… Seni düşünmek bile dudaklarımda bir tebessüme yetiyor sevgilim.

  • Hadi yine çık gel sabah sabah. Hadi uyan kahvaltı hazırladım de. Ben de beş dakika daha diyeyim ve sen söylenmeye devam et… Hadi yine çık gel sabah, çay yaptım sana de, ben uykulu gözlerle bakayım sen yine gülümse bana sevgilim.

8 Fotoğraf Kolajlı Kanvas Tablo

Biriktirdiğiniz anılardan hediye yapmaya ne dersiniz? Sevdiklerinizle en mutlu olduğunuz anlarda çekilen fotoğraflar daima akılda kalır. Peki, bu özel ve mutlu anılarınızdan son derece duygusal bir hediye olabileceğini söylesek. Kolajlı kanvas tablo ile en mutlu olduğunuz anlara ait tüm fotoğraflarınız bir arada. Bu duygusal hediyeyi sevdiğiniz insana hediye ederek bir kez daha kalbini çalabilirsiniz.

 

  • Deniz kıyısında bir bankta oturdum, aklımda sadece sen. Üşüyorum ama varlığını düşünmek içimi ısıtmaya yetiyor. Seni çok özledim sevgilim.

  • Seninle ettiğimiz kavgaları seviyorum en çok da, önce küser gider sonra salya sümük ağlayarak barışmaya gelirdik. Kimse ilk adımı atmak için beklemezdi. Sen benim en çılgın yıllarım en iyi dostumsun, iyi ki varsın kanka.

En iyi hediyeden bile daha iyi bir şey var ise o da sevdiğiniz insanlara söylediğiniz samimi sözlerden başka bir şey değildir. Peki, karşı tarafla zaten muhteşem bir ilişkim var daha niye etkilemeye çalışıyorum diyorsanız, unutmayın ki insanlar her zaman sevdiği insanlardan onları şaşırtacak ve etkileyecek sözler veya sürprizler beklemeyi sever. Kendinizi düşünün bir de, sevgilinizin sizin için yazdığı etkileyici sözler uzun veya kısa fark eder mi? Önemli olan onun sizi düşünmesi değil mi? İşte sırf bu yüzden bile etkilendiğinizi kabul edelim. Çünkü o kadar insan içerisinde bu sözleri sadece sizin için söyleyen birisi var. Sözler öyle etkilidir ki, sevgiliye etkileyici hediyeler mi yoksa sözler mi deseniz muhtemelen ağzınızdan dökülecek o samimi sözleri tercih edecektir. Herhangi bir hediyeden daha samimi olan etkileyici sözler ile karşı tarafın kalbini çalabilirsiniz.

Sevgiliye ya da sevdiklerinize söylediğiniz tüm o samimi sözler, karşı tarafın sizden etkilenmesinde büyük rol oynayacaktır. Sevgiliye etkileyici sözler söylemek istiyorsanız ama bu konuda çok da başarılı olmadığınızı mı düşünüyorsunuz? O zaman burada zamanın şairlerinden biraz destek alabilirsiniz. Örneğin Atilla İlhan’ın, ben sana mecburum bilemezsin şiirine hangi kadın dayabilir ki? Ya da Nazım Hikmet’in, Feraye’yi etkileyen “gözlerine bakarken güneşli bir toprak kokusu vuruyor başıma” sözleri. Karşı tarafı etkilemek için şairlerden veya etkileyici sözlerden destek alabilirsiniz. Ama yine de ben kendim yazmak istiyorum diyorsanız, bunun için tek yapmanız gereken kalbinizin sesini dinlemekten başka bir şey değil. Sevgilinize içinizden geldiği gibi samimi ve sıcak duygularla söyleyeceğiniz her kelime ile onun kalbini biraz daha çalabilirsiniz. İlla çok süslü ve afilli sözler olmasına da gerek yok. Kendinizi bırakın ve içinizden ne geliyorsa gayet net bir şekilde sevdiğiniz insanlara söyleyin. Unutmayan en samimi sözler, en pahalı hediyelerden çok daha kıymetlidir.

 

  • Her şey seninle güzel… Soluduğum hava, yürüdüğüm yollar sana çıktığı sürece güzel. Sen benim hayatımın baharı, yaşama sebebimsin. Sensiz bir hayat düşlemedim ki ben hiç. Bugünüm de sen, yarınım da sen…

  • Hayal etmek güzel şeydir. Oysa benim tüm hayallerim sana çıkar. Seninle aynı yastıkta uyumak, aynı sabaha uyanmak mesela. Benim tüm hayallerim sana çıkar. Birlikte yaşlandığımız, el ele dolaştığımız hayaller…

Sevgiliye Vosvos Hediyeli Sepet

Sevgilinizin bayılacağı bir hediye biliyoruz desek! Bu hediyenin içerisinde aşkla ilgili bulabileceğiniz her şey var üstelik. Çikolatadan, kalbe, kalpli yastıktan, mini arabaya kadar onu mutlu etmeye yarayacak tüm hediyeleri tek bir sepette bulabilirsiniz. Sevgilinize alacağınız bu hediye sepetiyle, onu tek bir hediye ile değil birden fazla hediye ile mutlu etmiş olacaksınız.

 

  • Düşündükçe şükrediyorum seni bana getiren rabbime. Düşünsene sen yoksun, ben yarım… Beni tamamlayan ruh eşimsin sevgilim.

  • Seni çok seviyorum sevgilim. Her anında yanında olmak istiyorum. Birlikte hayaller kurmak, sadece ve sadece seninle yaşlanmak… Seni çok seviyorum sevgilim.

Sevgiliye Etkileyici Hediye İsimli Çerçeve

Hepimizin mutlu anılar biriktirdiği fotoğraflarımız vardır. Bu fotoğrafları özel bir çerçeve ile sevgilinize hediye etmeye ne dersiniz? Kadın ya da erkek fark etmeksizin sevdiklerinize özel çerçeve ile muhteşem bir sürpriz yapabilirsiniz. Çerçevenin üzerinde yazan isimlerinizle sevgilinize özel bir hediye vererek, baktıkça duygusal anlar yaşamasına sebep olabilirsiniz. Bu hediyeden sipariş vermek için tıklayınız.

 

  • Ellerini özledim dokunamasam da, gözlerini özledim bakamasam da, ben seni özledim sadece seni. Kavuşmaya az kaldı sevgili, bekle beni…

  • Kim bilir başka nasıl tanışacaktık seninle? İlk gördüğüm an gözlerin değdi gözlerime. Nerede, nasıl bilemiyorum ama bildiğim tek şey varsa sen yazılısın kaderimde. Nereye baksam sen, nereye baksam hayalin yanımda.

  • Sessizce seviyorum seni, çığlık çığlığa değil. Çok konuşamam bilirsin beni. Susarım ben sadece susa susa, kana kana seviyorum seni. Sen benim susuzluğumsun kana kana içtiğim.

  • Bir gece vakti ansızın düştün aklıma, yüreğime düşen kor bir ateş gibi. Özledim seni hem de delicesine özledim. Öyle bir özlem düşün ki! Hasretin ne yemek yediriyor, uyku uyutuyor tek bildiğim özledim seni sevgili.

  • Kalabalıklar içinde tek durağımsın, o coşkulu yalnızlığını seviyorum senin. Sığınacak bir liman, yanaşacak bir ada… Sen benim yalnızlığımsın biricik sevgilim.

  • Hayat ne kadar zor olursa olsun. Yanımda olduğun sürece her zorluğu birlikte aşacağız. Tüm hayallerimiz gerçek olacak. Biz yan yana olduğumuz sürece kimse bizi ayıramayacak. Seni çok seviyorum sevgilim.

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago