Erkek Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi Olarak Alınabilecek Hediyeler

Aslında tüm hediye seçimlerinde olduğu gibi, erkek arkadaşınız için seçeceğiniz hediye konusunda hassas davranmalısınız. Şunu kabul etmeliyiz ki, erkekler için hediye seçenekleri maalesef, kadınlar için olan seçeneklerden çok daha az. Bu yüzden doğum günü hediyesi olarak yapacağınız tercihler çok keskin olmak zorunda.

Dikkatinizi Çekebilir ► Erkeklere Özel Doğum Günü Hediyeleri

Erkeğe Doğum Günü

 

Peki bu kadar sınırlı sayıda tercih edebileceğiniz hediyeler varken, erkek arkadaşınız için en uygun hediyeyi nasıl bulacaksınız. İşte işin en zor kısmına geldik. Dediğimiz gibi, erkekler için hediyelerde maalesef kadınlar için olduğu kadar seçenek yok. Yıllardır verilen ve sıradanlaşmış, parfüm, kravat, çorap, gömlek gibi hediyeleri de vermek istemiyorsunuz. O halde aşağıdaki önerilerimizi dikkate alın ve erkek arkadaşınız için en uygun hediyeyi kolayca bulun!

Erkek arkadaşınız için alabileceğiniz erkek hediye setleri tek bir hediye yerine bir setin içerisinde çeşitli hediyeler olduğundan erkek arkadaşlarınızı mutlu edecektir. Cüzdan ve kemerden oluşan setler gibi bir çok tarzda değişik doğum günü setleri sizleri bekliyor olacak. Bu sebeple erkek arkadaşınıza hediye almadan önce erkek için doğum günü sürprizleri de hazırlayabilirsiniz. Hediyenizi hazırlayacağınız sürprizle birlikte oluşturduğunuz atmosferde vermek erkek arkadaşınızı oldukça mutlu edecek ve aranızdaki samimiyetin bir boyut daha büyümesini sağlayacaksınız.

Erkeğe Doğum Gününde Ne Hediye Alınabilir?

Hepimiz için olduğu kadar, erkekler için de doğum günleri önemlidir. Belki erkekler duygularını çok fazla dışa vurmazlar ama yine de, doğum günü için seçeceğiniz hediyeye önem verirler. Önem vermezmiş gibi göründüklerine hiç aldanmayın. Her erkek, kendisine verilen hediyeyi, karşısındakinin ona verdiği değerle bir tutar.

Bu açıdan baktığımızda, erkek arkadaş için alınabilecek en güzel hediye, onu düşündüğünüzü hissetirebilecek türden bir hediye olmalıdır.  Hediye ille de onun için satın alacağınız bir obje olmayabilir.  Sürpriz bir parti, romantik bir yemek veya sizden hiç beklemeyeceği bir şeyi ona sunarak güzel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Bu tercih tamamen size kalmış. Ne de olsa onu en iyi tanıyan sizsiniz.

Sürpriz doğum günü partisi ve romantik bir yemek konusunda yardımcı olamayacağız ama size, erkek arkadaşınız için en uygun hediyeleri seçebilmeniz için, çok özel hediye seçeneklerimizden bazılarını öneri olarak paylaşacağız. Umarız gerçek düşüncenizi yansıtabileceğiniz bir fikir sunabiliriz. 🙂 İşte erkek arkadaşıma doğum günü hediyesi ne alabilirim? sorusuna alternatif cevaplar;

Erkek Arkadaşa Çikolata ve Çay-Kahve Kupası

Erkek Arkadaşa Çikolata ve Çay-Kahve Kupası
Erkek arkadaşınız için, onun için özel olarak üretebileceğimiz, tatlı mı tatlı çikolatalar ve günün her anında kullanabileceği bir kupa vermek istemez misiniz? Üstelik hem çikolataların hem kupanın üzerinde, sizin seçeceğiniz en güzel fotoğrafınız olacak. Epey hoş bir hediye olacağını düşünüyoruz. Erkek arkadaşa doğum günü hediyesi almak isteyenlere bu özel günde alabilecekleri harika bir hediye seçeneği olan bu kupayı öneriyoruz. Siz de bu çikolatalarla samimiyetinizi artırırken kupa ile içeceğiniz kahvelerin kırk yıl hatrı olsun istiyorsanız hemen tıklayın.

 

Erkeğe Özel Fotoğraf Baskılı Önlük

Erkeğe Özel Fotoğraf Baskılı Önlük
Bazı erkekler yemek yapmaktan çok hoşlanırlar. Bildiğiniz gibi, dünyadaki ünlü şeflerin neredeyse tamamı erkeklerdir. Erkek arkadaşınız da ünlü bir şef olmayı hayal ediyor olabilir ? Üzerine onun fotoğrafını ve belki de birlikte çekilmiş bir fotoğrafınızı bastırabileceğiniz bir önlük ilginç bir hediye olabilir diye düşündük ? Fotoğrafını bastırabileceğiniz ve mutfakta görmek istediğiniz erkek arkadaşınıza özel bu baskılı önlük çok iyi bir doğum günü hediyesi olacak. Siz de erkek arkadaşınızı bu şekilde mutlu etmek istiyorsanız hemen tıklayın.

 

Erkek Arkadaşınız İçin Çok Amaçlı Çakı

Erkek Arkadaşınız İçin Çok Amaçlı Çakı
Her erkek çakılardan hoşlanır. Hem de bu çakı onun adına özel olarak hazırlandıysa, erkek arkadaşa alınacak en güzel hediyelerden biri olabilir. Bu çok amaçlı çakının üzerine, erkek arkadaşınızın adını ve ikinizin baş harflerini yazdırabilirsiniz. Çok amaçlı ve her işte lazım olacak bu çakı erkek arkadaşınızın oldukça hoşuna gidecek. Çatal kaşık bile barındıran bu çakı erkek arkadaşınızın işine yarayan bir doğum günü hediyesi olacaktır. Siz de bu güzel hediyeyi alarak hediyenin üzerine erkek arkadaşınızın ismini de yazdırmak istiyorsanız şimdi tıklayın.

 

Erkekler maketlerden hoşlanır

Erkekler maketlerden hoşlanır
Erkek arkadaşınıza bir motorsiklet, araba veya uçak maketi de hediye edebilirsiniz. Hep söylediğimiz gibi, her erkeğin içinde büyümeyen bir çocuk vardır. Biraz büyümüş de olsa bu çocuğu sevindirecek iyi bir hediye fikri olabileceğini düşünüyoruz :). Küçük büyük farketmeden erkeklerin hoşuna gidecek olan bu motorsiklet maket hediyesi erkek arkadaşınızın evinin ya da ofis masasının baş köşesine yerleşecek. Erkeklere doğum günü hediyesi almak istiyorsanız onların çok hoşlanacağı bu güzel maketi hediye olarak alabilirsiniz.

 

100 Dilde Seni Seviyorum Mesaj Kartları

100 Dilde Seni Seviyorum Mesaj Kartları
Erkek arkadaşınıza, onu ne kadar çok sevdiğinizi bir türlü anlatamıyor musunuz? Bu güzel hediyeyi seçerek belki sizi anlamasını sağlayabilirsiniz :). Aynı gün kargo avantajıyla sipariş verebileceğiniz, 100 Dilde Seni Seviyorum Mesaj Kartları, erkek sevgiliye verilecek en güzel hediyelerden biri olacaktır. Bir lisan bir insan yaparken ona tam 100 dilde aşkınızı haykıracağınız bu mesaj kartları erkek arkadaşınızı çok sevindirecektir. Doğum günü hediyesi olarak çok romantik bir hediye tercihi olan bu mesaj kartlarını almak için hemen tıklayın.

 

Bebek Askılı T-Shirt

Bebek Askılı T-Shirt
Erkek arkadaşınıza bu hediyeyi vererek, gelecekle ilgili çok net bir mesaj verebilirsiniz :). Detaylı olarak açıklamamıza gerek yok. Kendisi de bu mesajı kolayca anlayacaktır ;). Erkek arkadaşınıza artık bir üst seviyeye geçmenin vakti geldi demenin en kolay ve en iyi yolu olan bu t-shirt erkek arkadaşınızı ilk önce şaşırtacak sonra da çok mutlu edecektir. Siz de bu güzel anlamlı hediyeyi erkek arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak almak için hemen tıklayın.

 

Erkek Arkadaşa özel nakışlı gömlek

Erkek Arkadaşa Özel nakışlı gömlek
Erkek arkadaşıma doğum günü sürprizi ne yapabilirim diye düşündünüz ama bir türlü ilginç bir hediye bulamadınız gitti. Sıradan gözükmesini göze alarak bir gömlek almaya karar verdiniz. Sıradan bir hediye olarak kabul edilebilecek bu hediyeyi, erkek arkadaşınızın adını üzerine yazdırarak, tamamen ona özel hale getirebilirsiniz. Kişiye özel bir gömlek olması erkek arkadaşınızın gururunu okşarken tasarımının şık ve kaliteli olması bu hediyeyi başka boyutlara da çekecek. Erkek arkadaşa alınabilecek en güzel hediyelerden biri olan bu gömleği alarak erkek arkadaşınızı mutlu etmek istiyorsanız daha fazla beklemeyin.

 

Erkek sevgiliye doğum günü hediyesi, yaratıcı doğum günü hediyeleri, erkek sevgiliye doğum günü hediyesi fikirleri, sevgiliye doğum gününde alınacak hediyeler, erkek sevgiliye doğum günü hediyesi ne alınır ve erkek sevgiliye doğum günü sürprizleri konularında bazı önerilerde bulunmaya çalıştık. Hediye Fabrikası bünyesinde, doğum günü hediyesi olarak seçebileceğiniz binlerce hediye seçeneği bulunuyor. Bu önerilerden farklı birçok seçenek için sitemize göz atabilirsiniz. Sizler için erkek arkadaşınıza alabileceğiniz en güzel hediye önerilerini sunmaya çalıştık.  En güzel hediye fikirleri hediye fabrikasında her zaman sizleri bekliyor olacak. Hemen tıklayın.

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago