Asker Sevgiliye Hediye Fikirleri – Askerdeki Sevgili En İyi 20 Hediye

3 Mayıs 1920 tarihinde kurulmuş olan modern ordumuz Türk Silahlı Kuvvetleri’ne hizmet etmek her erkeğin hayali. Karacı, havacı, denizci ayırt etmeksizin ülkesine fayda sağlayacak görevlerde yer almak erkekler için ayrı bir onur ve gurur kaynağı. Peki sevgiliniz bedelli, kısa dönem veya uzun dönem er, erbaş olarak askere gidecek ve ona bir hediye mi almak istiyorsunuz? Bir yandan meslek olarak askerlik yapan sevdiğinize mesai saatlerinde yahut gideceği özel görevlerde armağan ettiğiniz eşyalarla destek mi olmak istiyorsunuz? Sizin için birkaç sürpriz önerimiz var:

 

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Hizmet Anısı Plaketi

Her Türk asker doğar, ama bazıları doğduğu andan itibaren bunun için daha hazırdır. Orduya katılmaktan onur duyan, görev aşığı bir askerden gelen sevgiliye hediye ne alınabilir diye düşünüyorsanız bu ürün tam sizlik. Askerliğini kara kuvvetlerinde tamamlamış olan sevdiceğinize, hizmetlerini bir de sizin takdir ettiğinizi göstermek için plaket vermeye ne dersiniz?

 

Jandarma Komutanlığına Özel Deri Cüzdan

Zorlu bölgelerde hizmet veren jandarma sevgiliye hediye edilebilecek en kullanışlı seçimlerden biri ona özel hazırlanmış bu cüzdan olacak. Siyah ve taba olarak iki renk seçimi mevcut olan bu ürün, gerçek deriden üretilmiş. 11.5 cm x 9.5 cm ölçüsünde, sekiz farklı kart koyma gözü bulunan şık tasarımı ile sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz.

 

Şehrine Özel Sweatshirt

Farklı şehirler için alternatiflerini de bulabileceğiniz kapşonlu hemşehri sweatshirt askere giden ya da askerden gelen sevgiliniz için eğlenceli bir tercih. Sevgiliniz görev yapmaya gittiği şehirde memleket hasreti çekiyorsa veya Adıyaman’a askerlik yapmaya gittiyse bu ürün onun yüzünü güldürecek. Tamamen pamuklu kumaşı ve sağlıklı baskılı sweathsirt için bordo, siyah, füme ve gri melanj renk seçenekleri bulunuyor.

 

Türk Hava Kuvvetlerine Özel 2’li Kalem

Bir adet roller ve bir adet tükenmez kalemden oluşan bu ikili kalem seti asker sevgiliye hediye ne alınır sorunuzun net yanıtı. Hava Kuvvetleri mensupları için özel olarak üzerine lazer ile amblem kazınmış ahşap kutusuyla göz kamaştırıcı bir seçim. Kutusunda olduğu gibi, kalemler üzerinde de sevdiğiniz kişinin adının yazması cabası.

 

Deniz Kuvvetlerine Özel Tavla

Sevgiliniz tavla oynamayı seviyor ve Deniz Kuvettlerinde görevli öyleyse bu ürün sizin için biçilmiş kaftan! Uzun görev süreleri sırasında kazanılan hak edilmiş izinlerde ve molalarda dinlenmekle birlikte asker sevgiliniz eğlenmek de isteyebilir. Erkek arkadaşınızı üstünde isminin ve rütbesinin yazılı olduğu bu kaliteli ahşap, kişiye özel tavlayla kendisini ayrıcalıklı hissettirerek mutlu edebilirsiniz.

 

Jandarma Komutanlığına Özel Termos

Jandarma Komutanlığında görev yapan askerdeki sevgiliye hediye ne gönderilir diye mi düşünüyorsunuz? Özellikle zorlu intikaller sırasında dinlenirken ısınmak veya serinlemek için yudumlayacağı içeceği taşımak için bir termosa mutlaka ihtiyaç duyacak. 12 ila 16 saat arasında içindeki ısıyı koruyabilen, paslanmaz çelik, armalı, kişiye özel bu kullanışlı ürün aradığınız hediye.

 

Kişiye Özel Armalı Para Klipsi

Paraya ne zaman ve nerede ihtiyaç duyulacağı önceden kestirilemeyebilir. Bu yüzden sevgilinizin ihtiyatlı bir şekilde yanında bir miktar nakit taşıması askerlik süresince ona yardımcı olacak. Kamuflajları içerisinde, hareket kabiliyetini kısıtlamadan yanında para taşıyabilmesi için bu şık tasarımlı klips iki taraflı da kullanılabiliyor. askere giden sevgiliye ne hediye alınır edilebilecek, günlük hayatı kolaylaştıracak bir seçenek.

 

Kara Kuvvetlerine Özel Kahve Kupası

Kara kuvvetlerinde görevli asker sevgiliye hediye seçenekleri arasında sürekli ve severek kullanabileceği kişiye özel bir kahve kupası da mevcut. Üstünde rütbesi ve kendi ismi bulunan, bu şık porselen tasarım ile dilediği zaman en favori içeceği içebilir. Kaliteli porselen malzemesi sebebiyle dayanıklı olan hediyeniz aynı zamanda da uzun ömürlü bir seçim.

 

Kutulu Defter Kalem Cüzdan Seti

Fiziksel talimlerin yanı sıra, askeri eğitimin en önemli kısımlarından biri de teorik bilgilerdir. Dersler esnasında not alabilmesi için askere gidecek olan sevgiliye hediye olarak bu seti tercih edebilirsiniz. İsim ve soy isim baş harfleriyle kişiselleştirilebilen defter ve kalemin yanında gelen kartlık deri malzemeden yapılmış olup, dokuz adet ayrı bölmeye sahip.

 

Askerler İçin Mutlu Mesut Kül Tablası

Askere giden sevgiliye ne hediye alınır diye emin olamıyorsanız, bunun yerine sevgiliniz askerden döndüğünde bu kül tablasını armağan edebilirsiniz. Üstünde isminin ve askerde aldığı görevin yazılabileceği, esprili bir asker figürü bulunan bu ürün hem eğlenceli, hem de kullanışlı. Çıkabilir kapağı ile kolayca temizlenebilir tabla, sigara kullananlar için güzel bir tercih.

 

Hizmet Anısı Köstekli Saat

Eğer nostaljik ürünlere sempatisi, hatta demiryollarına özel ilgisi olan bir asker sevgiliniz varsa, bu şık tasarımlı köstekli saati kaçırmayın. 5 cm büyüklüğünde olan bu hediyelik ürün için altın ve gümüş renk seçenekleri bulunmakta. Ön kapağında estetik bir tren kabartması bulunan saatin arka kısmına ise sevgilinizin askerdeki görevine dair kişisel bir anı eklenebiliyor.

 

Askeri Kargo Uçağı Kol Düğmesi

Orijinal tasarımlı bu kol düğmeleri, Hava Kuvvetlerinde görevli asker sevgiliye ne hediye alınır sorusuna jet hızında bir cevap niteliği taşıyor. Birlikte katılacağınız davetler veya özel günlerde, hem tarzını hem de askeri kimliğini koruyarak, sevgiliniz size şık bir şekilde eşlik edecek. Kararma yapmayan gümüş ve rodyum alaşımından oluşan düğmeler yıllarca kullanılabilir.

 

Kişiye Özel Kadife Kutuda Kaplan Gözü Tesbih

Vatani görev esnasındaki en önemli hususlardan birisi de sabırlı olmaktır. Kişinin sevdiğine, ailesine ve yaşadığı şehre olan özlemi askerlik sırasındaki zorlu sınavların başında geliyor. Siz de askerdeki sevgiliye hediye seçiminizi bu konuda ona yardımcı olacak bir aksesuardan yana kullanabilirsiniz. Kaplan gözü, püskülündeki ay yıldız detayı ile sevgiliniz en sıkıntılı anlarında hediyeniz ve sizin hatıranız ile huzur bulacak.

 

Uzaktaki Sevgiliye Hediye Aşkın Yolu Tablo 30×40

Askerlik demek, kısa süreli de olsa sevgililerin birbirinden uzak kalması demek. Fakat birlikte olduğunuz şehirden farklı bir yere görev yapmaya giden asker sevgilinize bu hediyeyi alarak mesafeleri hiçe sayabilirsiniz. Dilerseniz resimleriniz, ekleyeceğiniz notlar ve bulunduğunuz iller arasındaki mesafe eklenerek dijital baskılı aşkın yolu kanvas tablonuzu daha da özel hale getirebilirsiniz.

 

Sevgiliye Hediye İsimli Asker Künyesi

Sevdiğinizin sizi ve birlikteliğinizin anılarını, askerlik süresi boyunca yanından bir an bile ayırmaması için kişiye özel bir künye hediye edebilirsiniz. İki adet, metal malzeme; üzerine istediğiniz mesajı, tarihi, isimleri lazer kullanılarak yazdırabileceğiniz bu ürün askere giden sevgiliye hediye arayışınızı sonlandıracak. Taşıma kolaylığı sayesinde sevgilinize her ihtiyacı olduğunda moral kaynağı olabilirsiniz.

 

Recent Posts

Eşe Anneler Günü Hediyesi Ne Alınır? Eşe İlk Anneler Günü Hediyeleri

En değerli varlığınız olan eşinize anneler günü için ne alacağınızı bulmak zorlu olabilir. Renkli, pratik, neşeli ve sürprizli armağanlar arasından…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyeleri Ne Alınır ? Sürpriz 30 Anne Hediyeleri

Annelerin yeri hiç birimiz için değişmiyor; işte bu yüzden anneler günü yaklaşırken heyecanla hediyeler aramaya koyuluyoruz. Mutfak eşyalarından kıyafetlere, isme…

3 sene ago

En Güzel Anneler Günü Mesajları – Anneler Günü İle İlgili Mesajlar

Anneler Günü Mesajları Her yıl yılda bir kez kutlanan anneler günü için Anneme güzel bir hediye almak istiyorum diyorsanız sizlere…

3 sene ago

Anneler Günü Hediyesi | Anne Tasarımlı En Güzel Hediyeler

Dikkatinizi Çekebilir: Anneler Günü Hediyeleri Anneler günü hediyesi almak için geç kalmadan güzel seçenekleri değerlendirmeli ve orijinal bir alternatifle anneciğinizi…

3 sene ago

Anneye Mektup | Anlamlı Anneler Günü Mektupları

Hayatımızı aydınlatan, neşe ve güzellik katan annelerimize sevgimizden daha kıymetli bir hediye vermemiz pek mutlu değil. Bir anne için dünyanın…

3 sene ago

Ablaya Hediye Ne Alınır? Ablaya Alınacak Doğum Günü Hediyeleri

Dikkatinizi Çekebilir: Ablaya Hediye (1000+ Hediye) Ablaya hediye almak onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermeniz için özel bir fırsat yaratıyor.…

3 sene ago